• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim eşim çok erkek istiyor. Ben de deli gibi kız çocuklarına aşık biriyim. İçimden hep kız geçiyor ama geçenlerde zihinsel özürlü bir tanıdığım erkek olacak dedi. Ben bir duyusu zayıf olanların hislerinin güçlülüğüne çok inanırım...
Bi an tüylerim ürperdi cidden..
Doğrudur.. Kız çocuk bi ayrı oluyor yaaa, erkekler biraz daha haylaz oluyor.. Kızım olursa tokasına kadar hayal ediyorum ben inanabiliyor musun :rolleyes: Elimde değil:)

ben de etlik lokman hekim de elif hanım dayım :)
Lokman hekimden memnunmusunuz ben orda baslamadim ama dogum icin falan oraya gitmeyi dusunuyorum yani bi sure sonra oraya gecmek gibi bir niyetim var fikirleriniz benim icin onemli
Devlette dogum yaptiginda cok ilgilenmiyolarmis bide refakatciye falanda izin verilmiyomus tanimadigim bi suru kadinla ayni oda da bi basima kalmak istemiyorum:KK51:

Slm bütün güzel anneler ve anne adayları :) ben de ağustos annesi olcam inşaallah. Tüm sıcak zamanda hamileliğin en yoğun zamanını geçirceğiz Rabbim yardımcımız olsun . Hala mide bulantısı yaşıyorum. Kilolu da başladım 59 kusurle başladımve o kadar bulantıya rağmen 1 kilo aldım ama benim sorunum midem bulandıkça bişiler yiyip onu beyhude geçirmeye çalışmam:)
hepimiz sorunsuz rahat hamikeliklerle sağlıklı ve sağlıkla bebişlerimizi kucaklarız inşallah

canım boyun kısamı bilmiyorum ama bence 59 kilo gayet normal . ben 97 kilo ile hamile kaldığımı öğrendim ve şuan 98 kiloyum . yani haline şükret. ha allhtan benim boyum uzun kilomu göstermiyorum. ama iştahım çok açık ve sürekli birşeyler yiyorum. böyle devam edersem halim ne olcak bilmiyorum:KK34:

Benimde maalesef çok iştahım yok:KK12: Ben bugün itibariyle folbiolu bırakayımmı dedim. decavite başlıyorum diye, oda elindeki bitene kadar onuda iç dedi. Bende bugün öyle yaptım.. İkisinide içtim yani..
canım ben de ikisini içsem ne olur.
hem decavit. hem folik plus
yani aslında bi yerde folik plus un 10.haftadan sonra bi faydası yok diye okumuştum. doğru mu bilmiyorum
evde duracağına midemde dursun demi ikiside

UOTE="sahsa, post: 39020657, member: 473186"]kilolu mu başladın :KK57: ben 72 ile hamile kaldım :KK11:[/QUOTE]

boyum 160 benim kısa olunca işte. bi de eşim kilo olayına takıntılı :(

Selam fzkci :)Sen hangi hastaneye gidiyorsun ? Memnunmusun?
Ben fazlaca panik bi insan oldugum ici cok kurcalamiyorum bu hamilelik surecini yani beynimi kandirmaya calisiorum aslinda kotu etkilenmemek icin simdiye kadar 2 kere gittim sami ulusa biri bebegin varligini kesin anlamak icin ultrasounda digeride kan testi sonuclarimi almak icindi
Ikili teste gitmedim mart basi gibi cinsiyet icin bi kez daha gidecegim sonrada bi problem olmazsa 6.ayda falan bi ozelde devam etmek istiyorum cunku devlet hakkinda iyi seyler okumadim ve bu beni tedirgin etti yani hastane tavsiyelerinizi bekliyorum bide ben daha bi bucuk yil bile olmadi ankaraya geleli yani sehirdede acemiyim:KK51:

UOTE="sahsa, post: 39020657, member: 473186"]kilolu mu başladın :KK57: ben 72 ile hamile kaldım :KK11:

boyum 160 benim kısa olunca işte. bi de eşim kilo olayına takıntılı :KK43:[/QUOTE]
benim eşim de çok dalga geçiyor kilo aldığımda.
yani ben 54 kiloyum. boyum 167 .
çocuklar da dalga geçiyor. dombili baykuş diyorlar.

canım boyun kısamı bilmiyorum ama bence 59 kilo gayet normal . ben 97 kilo ile hamile kaldığımı öğrendim ve şuan 98 kiloyum . yani haline şükret. ha allhtan benim boyum uzun kilomu göstermiyorum. ama iştahım çok açık ve sürekli birşeyler yiyorum. böyle devam edersem halim ne olcak bilmiyorum:KK34:

Canım biraz eş de takıntılı olunca korkuyosun işte :(
Rabbim bizi de bebişleri de sağlık versin de gerisi çok da mühim değil tabi :)

Selam fzkci :)Sen hangi hastaneye gidiyorsun ? Memnunmusun?
Yaa sami ulusta eh iste 0 beklentiye sahip bi insansan slklntl yok ama azicik bile hamile oldugun icin ozel hissetmek istiyosan doktorlar adam gibi yuzune bile bakmiyo robot gibi konusup gonderiyolar hersey cok suni orda millet yapay zekaymis gibi davraniyo yada bana hep onlar denk geldi:KK70:

kızlar malum bol bol süt içmemiz gerekiyor ama hangi sütü içmemiz daha iyi, pastörize mi yoksa alıp evde kaynatıp içmek mi?
Canim ben marketten cam sisede gunluk sut aliyorum,pastorize ve disarda satilan acik sutlere guvenmiyorum hijyen icerik ve bekleme suresi acisindan.
Kizlar benim acayip derecede nar yiyesim geliyo az once bi tane yedim hala canim cekiyo zararli mi acaba diye korkuyorum:KK17:
Saracoglundan nar suyu hamileler icmesin dusuge sebep olur diye duydum
ARKADAŞLAR SELAM 9+1 HAMİLEYİM AMA NE BULANTI NE KUSMA NE KOKUDAN TİKSİNME HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMIYORUM.BENİM GİBİ OLAN VAR MI NORMAL Mİ BU DURUM YA?
hic endiselenme ben kizimda da hicbir bulanti yasamadim yasayanlara imreniyordum kizim cok saglikli cok sukur.simdi sanirim ikizlere hamile oldugumdan sanirim bulantilarim var yemeklerden sonra ama kusmuyorum cok sukur.zor oluyor tabi.halinize sukredin

Ben fazlaca panik bi insan oldugum ici cok kurcalamiyorum bu hamilelik surecini yani beynimi kandirmaya calisiorum aslinda kotu etkilenmemek icin simdiye kadar 2 kere gittim sami ulusa biri bebegin varligini kesin anlamak icin ultrasounda digeride kan testi sonuclarimi almak icindi
Ikili teste gitmedim mart basi gibi cinsiyet icin bi kez daha gidecegim sonrada bi problem olmazsa 6.ayda falan bi ozelde devam etmek istiyorum cunku devlet hakkinda iyi seyler okumadim ve bu beni tedirgin etti yani hastane tavsiyelerinizi bekliyorum bide ben daha bi bucuk yil bile olmadi ankaraya geleli yani sehirdede acemiyim:KK51:
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun..Ama bence testlerini yaptır ihmal etme..Hangi semttesin?

Yani nar yiyebilir miyim yememeli miyim yoksa kizlar midemde rahatsiz ama nari kaldiriyo deli gibi yiyorum yaaa:KK72:

Back