2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar tunaydın,
ben henuz çalışan annelerın yasal hakları neler bakmadım daha zamanım var dıye ama dogum parası dıye bir sey duydum 3.000 tl almıs bi yakınımız devletten. dogru mu acaba

Tatlım ayrıntılı ve yeterince kapsamlı bir şey ben de bulamadım. Eğer bulursan paylaşabilir misin?

cnm senin puan kaçtı

Kizlar benim acayip derecede nar yiyesim geliyo az once bi tane yedim hala canim cekiyo zararli mi acaba diye korkuyorum

Çok iyi anlıyorum seni bende çok araştırdım...Muayene ücreti 60 TL normal doğum 1.800 sezeryan 2.500 Erol Bey Başhekim yardımcısı ve kadın doğum uzmanı tavsiye ediyorum.Yeni doğan bakım ünitesi var. Etlik lokman hekimi duydum.Memnun olan da var olmayan da...Tabi denemek lazım.Allah yardımcımız olsun...

Lokman da da muayene 60Tl, doğum 1.000,00 ama senin ora da gayet iyi.. Baştan savma bakmıyor değil mi, güleryüzlü olmasıda önemli benim için..
Lokmandan memnun kalmazsam ikinci bir seçimim olacak iyi:)
Sen hangi semttesin canım?

Ben Atatürk Orman Çiflik sütü alıyorum günlük.. Diğerlerine göre daha masumdur diye düşünüyorum..
Yumurta da Floty organik, tavsiye ederim, dışarda ki yumurtalara asla güvenmiyorum
çalıştığım yerde köyden gelen bir çaycı ablamız var sağolsun onun vasıtası ile sütü ve yumurtayı köyden alıyorum ama son zamanlarda aklıma takılıyor hep acaba sütü yeterince kaynatabiliyormuyuz, pastörize içsem daha mı sağlıklı olur diye

ARKADAŞLAR SELAM 9+1 HAMİLEYİM AMA NE BULANTI NE KUSMA NE KOKUDAN TİKSİNME HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMIYORUM.BENİM GİBİ OLAN VAR MI NORMAL Mİ BU DURUM YA?

ARKADAŞLAR SELAM 9+1 HAMİLEYİM AMA NE BULANTI NE KUSMA NE KOKUDAN TİKSİNME HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMIYORUM.BENİM GİBİ OLAN VAR MI NORMAL Mİ BU DURUM YA?
endişelenme canım gayet normal bende senin gibiyim, bulantıdan bir hal olan bizim gibi olmak isteyen ne hamişler var şükredelim halimize bence şanslıyız :)

Slm bütün güzel anneler ve anne adayları :) ben de ağustos annesi olcam inşaallah. Tüm sıcak zamanda hamileliğin en yoğun zamanını geçirceğiz Rabbim yardımcımız olsun . Hala mide bulantısı yaşıyorum. Kilolu da başladım 59 kusurle başladımve o kadar bulantıya rağmen 1 kilo aldım ama benim sorunum midem bulandıkça bişiler yiyip onu beyhude geçirmeye çalışmam:)
hepimiz sorunsuz rahat hamikeliklerle sağlıklı ve sağlıkla bebişlerimizi kucaklarız inşallah

endişelenme canım gayet normal bende senin gibiyim, bulantıdan bir hal olan bizim gibi olmak isteyen ne hamişler var şükredelim halimize bence şanslıyız :)

TABİ CANIM OLMAK İSTEYEN VARDIR.ÇÜNKÜ ÇOK KÖTÜ OLUYORUZ FALAN DİYOLAR.BİLMEDİĞİM İÇİN BEN O DUYGUYU :)) ACABA ANORMAL Mİ DEDİM?NE BİLEYİM ÇOCUĞUN SAĞLIĞINDA FALAN BİŞEY YOKTUR HERALDE DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Ooo çok daha iyi arkadaşım, banada bazen köyden geliyor ama belli dönemleri varmış tavuklarında:)
Evet bunu iyi araştır, çünkü çiğ olan herşey zarar bize. Doktoruna sorsan aslında

kilolu mu başladın ben 72 ile hamile kaldım

Ayen bende çok kız istiyorum hatta eşimde.. Ama çok istediğim için kız olamyacak erkek olacak gibi geliyor banada İnşallaaahh sağlıklı olalım daaaa... (belirtmeden geçemiyorum:))
Benim eşim çok erkek istiyor. Ben de deli gibi kız çocuklarına aşık biriyim. İçimden hep kız geçiyor ama geçenlerde zihinsel özürlü bir tanıdığım erkek olacak dedi. Ben bir duyusu zayıf olanların hislerinin güçlülüğüne çok inanırım...

Aynen benimde korkum o, her şey olabilir yani..
Bu arada çok mu berbat Zekai Tahir? Ya bizim bi tanıdğımız doğuma giren hemşire varda orada, dedim tanıdık varken sorsam kıza! Ama fikrim değişmeli sanırım:)
Rabbim sağlık versin bizlerede bebeişlerimizede, hepiniz için dua ediyorum. beyazzkelebekk

Ben ankaradayim

Selammm:)
Aynen ilk hamileliğimde bilinçsizdim bir daha en zor dönemlerimi sıcaklara denk getirmicem dedim ama büyük konuşmuşum:):) Bilirim ağustosta anne olmanın ne demek olduğunu..Dışarısı 40 derece olur benim hissettiğim 70 derece Artık klima soğuk su bir şekilde serinlemeye çalışacağız...Bende 60 ile hamile kaldım bakalım ne olacak su an 500 gr almışım inşallah böyle yavaş gider kilo alımı :)
Allah yardımcımız olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…