- 1 Aralık 2014
- 1.521
- 1.001
- 198
- 36
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.301
kızlar tunaydın,
ben henuz çalışan annelerın yasal hakları neler bakmadım daha zamanım var dıye ama dogum parası dıye bir sey duydum 3.000 tl almıs bi yakınımız devletten. dogru mu acaba
cnm senin puan kaçtıcanım yanlış anlamam .
ama kpss ile merkezi atamalarda yaş sınırı kalmadı.
sözleşmeli alımlarda var .
ya da mülakatlı olan sınavlarda da yaş sınırı var genelde
osym nin yaptığı atamalarda yaş sınırı kalktı ki. baya oldu.
onu öğrenince kpss ye çalışmaya başladım zaten
36 yaşımda kpss ya çalışmaya başladım. zaten 2. atamada da atandım . binlerce şükür olsun. sen neredesin canım.
tatlım kemik yapısına göre söylüyorlar bu dönemde. %60-%70lik bir doğruluk payı var. Ben de işte pazartesi öğreneceğim :)
Çok iyi anlıyorum seni bende çok araştırdım...Muayene ücreti 60 TL normal doğum 1.800 sezeryan 2.500 Erol Bey Başhekim yardımcısı ve kadın doğum uzmanı tavsiye ediyorum.Yeni doğan bakım ünitesi var. Etlik lokman hekimi duydum.Memnun olan da var olmayan da...Tabi denemek lazım.Allah yardımcımız olsun...Hımm Çağ hastanesi.. Babam oarada by Pass oldu biliyorum Kızılayda ki değil mi..
Nasıl memnun musun? Ücretler nasıl, orada yapıyorlar değil mi?
Çok sordum ama bir hastane kararı vermem gerekiyor
Belki bilirsin Etlik Lokman Hekim düşünüyodum bende..beyazzkelebekk
Lokman da da muayene 60Tl, doğum 1.000,00 ama senin ora da gayet iyi.. Baştan savma bakmıyor değil mi, güleryüzlü olmasıda önemli benim için..Çok iyi anlıyorum seni bende çok araştırdım...Muayene ücreti 60 TL normal doğum 1.800 sezeryan 2.500 Erol Bey Başhekim yardımcısı ve kadın doğum uzmanı tavsiye ediyorum.Yeni doğan bakım ünitesi var. Etlik lokman hekimi duydum.Memnun olan da var olmayan da...Tabi denemek lazım.Allah yardımcımız olsun...
çalıştığım yerde köyden gelen bir çaycı ablamız var sağolsun onun vasıtası ile sütü ve yumurtayı köyden alıyorum ama son zamanlarda aklıma takılıyor hep acaba sütü yeterince kaynatabiliyormuyuz, pastörize içsem daha mı sağlıklı olur diyeBen Atatürk Orman Çiflik sütü alıyorum günlük.. Diğerlerine göre daha masumdur diye düşünüyorum..
Yumurta da Floty organik, tavsiye ederim, dışarda ki yumurtalara asla güvenmiyorum
endişelenme canım gayet normal bende senin gibiyim, bulantıdan bir hal olan bizim gibi olmak isteyen ne hamişler var şükredelim halimize bence şanslıyız :)ARKADAŞLAR SELAM 9+1 HAMİLEYİM AMA NE BULANTI NE KUSMA NE KOKUDAN TİKSİNME HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMIYORUM.BENİM GİBİ OLAN VAR MI NORMAL Mİ BU DURUM YA?
Lokman da da muayene 60Tl, doğum 1.000,00 ama senin ora da gayet iyi.. Baştan savma bakmıyor değil mi, güleryüzlü olmasıda önemli benim için..
Lokmandan memnun kalmazsam ikinci bir seçimim olacak iyi:)
Sen hangi semttesin canım? [/QUOT
İçin rahat olsun baştan savmıyorlar.Ayrıca cep numarasına kadar veriyor.Çok ilgili bir doktor.Ben daha öncede belirttim.Özeller iyi hoş ama Allah korusun ters birim durum olursa hemen devlet hastanesine gönderiyorlar benim tek korkum son dakika böyle bişey yaşamak...36 haftaya girdikten sonra korkma dedi doktor ama öncesinde bir sıkıntı olursa direk devlet hastanesi hatta ile sırada zekai tahir burak var ki ben büyük konuşmayım ama doğurmam yeminle :) O yüzden hamileliğimiz sağlıklı güzel sorunsuz geçsin de sonuçta özel hastaneye gidiyoruz elbet ilgilenecekler zorundalar...Allah yardımcımız olsun...
endişelenme canım gayet normal bende senin gibiyim, bulantıdan bir hal olan bizim gibi olmak isteyen ne hamişler var şükredelim halimize bence şanslıyız :)
Ooo çok daha iyi arkadaşım, banada bazen köyden geliyor ama belli dönemleri varmış tavuklarında:)çalıştığım yerde köyden gelen bir çaycı ablamız var sağolsun onun vasıtası ile sütü ve yumurtayı köyden alıyorum ama son zamanlarda aklıma takılıyor hep acaba sütü yeterince kaynatabiliyormuyuz, pastörize içsem daha mı sağlıklı olur diye
Slm bütün güzel anneler ve anne adayları :) ben de ağustos annesi olcam inşaallah. Tüm sıcak zamanda hamileliğin en yoğun zamanını geçirceğiz Rabbim yardımcımız olsun . Hala mide bulantısı yaşıyorum. Kilolu da başladım 59 kusurle başladımve o kadar bulantıya rağmen 1 kilo aldım ama benim sorunum midem bulandıkça bişiler yiyip onu beyhude geçirmeye çalışmam:)
hepimiz sorunsuz rahat hamikeliklerle sağlıklı ve sağlıkla bebişlerimizi kucaklarız inşallah
Benim eşim çok erkek istiyor. Ben de deli gibi kız çocuklarına aşık biriyim. İçimden hep kız geçiyor ama geçenlerde zihinsel özürlü bir tanıdığım erkek olacak dedi. Ben bir duyusu zayıf olanların hislerinin güçlülüğüne çok inanırım...Ayen bende çok kız istiyorum hatta eşimde.. Ama çok istediğim için kız olamyacak erkek olacak gibi geliyor banadaİnşallaaahh sağlıklı olalım daaaa... (belirtmeden geçemiyorum:))
Ben ankaradayimHerkes doğuracak ben kalacam valla.Ağustos sonu benim çünkü...Sonra tek tek gideceksiniz...Ankara'dan arkadaşlar var mı?Bende rüyamda oğlum olduğunu gördüm.Hatta cinsiyetine bakayım bi dedim pipisini bile gördüm...Sağlıklı olsun da...Kafamda deli sorular...Doktoruma güvenmelimiyim?Bebeğim yeteri kadar besleniyor mu? Doğum nasıl olacak?Bu benim 2.hamileliğim...1. de başınıza geleceği bilmiyorsunuz şimdi ben her şeyi biliyorum keşke bilmeseydimYazınca rahatlarım sandım ama geçmedi sanki...
Selammm:)Slm bütün güzel anneler ve anne adayları :) ben de ağustos annesi olcam inşaallah. Tüm sıcak zamanda hamileliğin en yoğun zamanını geçirceğiz Rabbim yardımcımız olsun . Hala mide bulantısı yaşıyorum. Kilolu da başladım 59 kusurle başladımve o kadar bulantıya rağmen 1 kilo aldım ama benim sorunum midem bulandıkça bişiler yiyip onu beyhude geçirmeye çalışmam:)
hepimiz sorunsuz rahat hamikeliklerle sağlıklı ve sağlıkla bebişlerimizi kucaklarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?