2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herhalde kız dönemine geçtik gibi. özellikle sağlıklı olsun tabiki. perki içinize ne doğuyor bayanlar kız mı erkek mı

Ben erkek hissediyorum, tabi kızımın olmasıda belki bu fikre yönlendiriyor olabilir :) ama gerçekten hiç ama hiç önemi yok sağlıklı ve mutlu evlatlar olsunlar

herhalde kız dönemine geçtik gibi. özellikle sağlıklı olsun tabiki. perki içinize ne doğuyor bayanlar kız mı erkek mı
Kizzzz hissediyorummm cok feci durumda bi ara esim erkek deyip caydirmaya calisti ama icime dogan kiz hissiyatini dindiremiyorum
Ki ben acaip erkek cocuk severdim cok fazla
O na ragmen kiz

canım yanlış anlamam .
ama kpss ile merkezi atamalarda yaş sınırı kalmadı.
sözleşmeli alımlarda var .
ya da mülakatlı olan sınavlarda da yaş sınırı var genelde
osym nin yaptığı atamalarda yaş sınırı kalktı ki. baya oldu.
onu öğrenince kpss ye çalışmaya başladım zaten
36 yaşımda kpss ya çalışmaya başladım. zaten 2. atamada da atandım . binlerce şükür olsun. sen neredesin canım.

hoş geldin . ben de senin kullandığın vitamine başladım.
çünkü galeta ve peynirden başka bi şey yiyemiyorum
folik asitim de var.
ikisi bir arada kullanılmıycak değil mi. ya folik asit , ya decavit

Çok teşekkür ederim canım avrupa yakasında bir doktor bulmam lazım hizmet hastanesi karşıda değilmiydi?
Ben avcılar da oturuyorm doktora da Zeytinburnu nsa Avrasya hospital da Tamer Sözen e gidiyorm çok memnunum sadece çok sıra bekleniyor sabah saatlerine randevu alırsan çok az beklersin int araştır istersen

kızlar malum bol bol süt içmemiz gerekiyor ama hangi sütü içmemiz daha iyi, pastörize mi yoksa alıp evde kaynatıp içmek mi?

Herkes doğuracak ben kalacam valla.Ağustos sonu benim çünkü...Sonra tek tek gideceksiniz...Ankara'dan arkadaşlar var mı?Bende rüyamda oğlum olduğunu gördüm.Hatta cinsiyetine bakayım bi dedim pipisini bile gördüm...Sağlıklı olsun da...Kafamda deli sorular...Doktoruma güvenmelimiyim?Bebeğim yeteri kadar besleniyor mu? Doğum nasıl olacak?Bu benim 2.hamileliğim...1. de başınıza geleceği bilmiyorsunuz şimdi ben her şeyi biliyorum keşke bilmeseydim Yazınca rahatlarım sandım ama geçmedi sanki...

aynen keyfi yerinde idi taklalar atıyor du ya bir sağa bir sola geçiyor .totosunu ziplatiyor video ya çektik baktıkça hem gülüyorum hem buyuleniyorun ...:)çok şükür inşallah herkes güzel haberler getirsin ...
bebişe maşallah cinsiyeti belli oldu mu canım bana erkek gibi geldi

kızlar malum bol bol süt içmemiz gerekiyor ama hangi sütü içmemiz daha iyi, pastörize mi yoksa alıp evde kaynatıp içmek mi?
Ben Atatürk Orman Çiflik sütü alıyorum günlük.. Diğerlerine göre daha masumdur diye düşünüyorum..
Yumurta da Floty organik, tavsiye ederim, dışarda ki yumurtalara asla güvenmiyorum

Bende Ankara'dayım.. Hangi hastaneye gidiyorsun canım?

Hımm Çağ hastanesi.. Babam oarada by Pass oldu biliyorum Kızılayda ki değil mi..
Nasıl memnun musun? Ücretler nasıl, doğumuda orada yapıyorlar değil mi?
Çok sordum ama bir hastane kararı vermem gerekiyor
Belki bilirsin Etlik Lokman Hekim düşünüyodum bende.. beyazzkelebekk

hoş geldin . ben de senin kullandığın vitamine başladım.
çünkü galeta ve peynirden başka bi şey yiyemiyorum
folik asitim de var.
ikisi bir arada kullanılmıycak değil mi. ya folik asit , ya decavit

Benimde maalesef çok iştahım yok Ben bugün itibariyle folbiolu bırakayımmı dedim. decavite başlıyorum diye, oda elindeki bitene kadar onuda iç dedi. Bende bugün öyle yaptım.. İkisinide içtim yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…