- 22 Ocak 2015
- 43
- 66
- 18
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.281
herhalde kız dönemine geçtik gibi. özellikle sağlıklı olsun tabiki. perki içinize ne doğuyor bayanlar kız mı erkek mı
Kizzzz hissediyorummm cok feci durumda bi ara esim erkek deyip caydirmaya calisti ama icime dogan kiz hissiyatini dindiremiyorumherhalde kız dönemine geçtik gibi. özellikle sağlıklı olsun tabiki. perki içinize ne doğuyor bayanlar kız mı erkek mı
Amiiin cumlemizinkini inşallah :)ayyy maşallah kuzucum ne tatlısın senAllahım annene babana bağışlasın seni inşallah benimki de böyledir ya Aminnn
canım yanlış anlamam .#adilemir keşke öyle olsa tabiki kullanabilirsin izinlerini ama kısmet. bi de yanlış anlamazsan bişey sorcam kamuya memur alım yaşı en son 35 diye biliyorum ben sıkıntı olmadı mı sende?
kızlar kamuya ait ne efsanlere dolaşıyor güldürdünüz beni valla. ben ilk doğumda hiç doğum parası almadı çünkü onun için evraklarını sgk ya götürmen gerekiyormuş onu da yeni öğrendim :) zaten arkadaşım aldı verilen para 190 lira. ama izinli olduğumuz zaman paramızı tam alıyoruz o ayrı tabi
kocaman olmuş ya bu annesi.Merhaba Teyzeleyy ... :) Eki Görüntüle 1384458
hoş geldin . ben de senin kullandığın vitamine başladım.Merhaba sevgili anne adayları.. Bende aranıza katıldımYazdıklarınızın çoğunu okudum fakat tamamını mümkün değil.. Çok güzel gidiyo topic çok hareketli.. Artık bende sık sık yazarım.
Dün ikili test için gittim zorda olsa ense kalınlığı ölçüsünü aldı doktorum. Bebiş resmen başı üstünde duruyordu, amuda kalkmış gibi..Şükürler olsun hareketliydide.. Bir türlü doktorun istediği yöne dönmedi neyse sonuçta zorda olsa aldı 1,5 dedi kanda verdim haftaya sonuç için arayacaklar. Ben sordum yanılma payı çok fazlamı diye. %80 doğruluk payı var dedi.. Kararsızdım ama yaptırdım..
3 ayım bittiği için bugün itibariyle decavite başladım, Folik asitt bittimi dedi, bende elimde var deyince oda bitene kadar devam edebilirsin dedi...
Benden haberler şimdilik bunlar..Güzel haberlerimiz daim olur inşallah..
Ben avcılar da oturuyorm doktora da Zeytinburnu nsa Avrasya hospital da Tamer Sözen e gidiyorm çok memnunum sadece çok sıra bekleniyor sabah saatlerine randevu alırsan çok az beklersin int araştır istersenÇok teşekkür ederim canım avrupa yakasında bir doktor bulmam lazım hizmet hastanesi karşıda değilmiydi?
Rahatladim biraz canimbende uzandığımda hissedemiyorum bence normal.
bebişe maşallahaynen keyfi yerinde idi taklalar atıyor du ya bir sağa bir sola geçiyor .totosunu ziplatiyor video ya çektik baktıkça hem gülüyorum hem buyuleniyorun ...:)çok şükür inşallah herkes güzel haberler getirsin ...
Ben Atatürk Orman Çiflik sütü alıyorum günlük.. Diğerlerine göre daha masumdur diye düşünüyorum..kızlar malum bol bol süt içmemiz gerekiyor ama hangi sütü içmemiz daha iyi, pastörize mi yoksa alıp evde kaynatıp içmek mi?
Bende Ankara'dayım.. Hangi hastaneye gidiyorsun canım?Herkes doğuracak ben kalacam valla.Ağustos sonu benim çünkü...Sonra tek tek gideceksiniz...Ankara'dan arkadaşlar var mı?Bende rüyamda oğlum olduğunu gördüm.Hatta cinsiyetine bakayım bi dedim pipisini bile gördüm...Sağlıklı olsun da...Kafamda deli sorular...Doktoruma güvenmelimiyim?Bebeğim yeteri kadar besleniyor mu? Doğum nasıl olacak?Bu benim 2.hamileliğim...1. de başınıza geleceği bilmiyorsunuz şimdi ben her şeyi biliyorum keşke bilmeseydimYazınca rahatlarım sandım ama geçmedi sanki...
11+1iz bugün ultrason da 11+4diyor büyümüş ki halay cekiyoor :)kocaman olmuş ya bu annesi.
maşallah
kaç haftalık tam günün nedir.
Teşekkür ederiz kıza benziyor dedi ama bir ay sonra belli olur dedi canım:)bebişe maşallahcinsiyeti belli oldu mu canım bana erkek gibi geldi
Bende Ankara'dayım.. Hangi hastaneye gidiyorsun canım?[/
Aaaa süper :) Ben ufuk üniversitesine gittim ilk hamileliğimde.Şimdi ise Çağ hastanesine gidiyorum.Sen nereye gidiyorsun?
hoş geldin . ben de senin kullandığın vitamine başladım.
çünkü galeta ve peynirden başka bi şey yiyemiyorum
folik asitim de var.
ikisi bir arada kullanılmıycak değil mi. ya folik asit , ya decavit
İnanılmaz dolu, Aradım Mart dediler bana randevu için..ben de etlik lokman hekim de elif hanım dayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?