• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu bulantılar çok kötü çookkk :( Allahım ne zaman geçecek bu kabus dolu günler bıçak gibi kesildi diyenlere imreniyorum artk bizimkide kesilsin noluurrr :(

ay görür görmez ohh paşaya bak keyfi yerinde dedim :KK70:
maşallah canım
aynen keyfi yerinde idi taklalar atıyor du ya bir sağa bir sola geçiyor .totosunu ziplatiyor video ya çektik baktıkça hem gülüyorum hem buyuleniyorun ...:)çok şükür inşallah herkes güzel haberler getirsin ...

Doktor dan geldik hepatitb pozitif çıkması iyi bir şeymiş bağışıklık kazan misin dedi hepsi temiz çıktı tahliller çok şükür Rabbim hepinize nasib etsin .Çok hareketli bir bebeğim var mis halay çekiyordu resmen ...Herşey yolunda imiş şükürler olsun ...
çok sevindim canım boşuna üzdün o kadar kendini

Bu bulantılar çok kötü çookkk :KK43: Allahım ne zaman geçecek bu kabus dolu günler bıçak gibi kesildi diyenlere imreniyorum artk bizimkide kesilsin noluurrr :KK43:

Evet canım çok kötü :KK43:ama kesilecek merak etme.. Benim 11. haftada azaldı, şimdi ise neredeyse yok.. Seninde az kalmış..:KK66:

sagolasin canim rabbim bebeklerimizi korusun aramizda 2 gun var sayilir transfer ve embriyo gununden dolayi.bana da yanlis geldi sanki olcumun hamilelik takvimimizde yaklasik 16 mm diyor.belki dr dikkatli olcmemistir kafani takma belki de bebisin sonradan atak yapar belki minyondur.bunlar cok degisebilen seyler.rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
amin canım dün akşam araştırdım internette alttan muayene ile karından muayane arasında en az 1 hafta fark olurmuş zaten benim Ankara daki doktorum alttan muayene ediyor dünkü doktor karından muayane etti o fark ondandır dedim biraz ferahlattım yüreğimi Allahım hepimizin bebeğini /bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Amin:anneadayı::KK46::nazar:
Bu arada arkadaşlar yeni doğum yapan bir arkadaşım var sordum hamileyken miden bulanıyormuydu diye ben çok leblebi yedim o yüzden bulantım olmadı dedi. Bilmem midesi bulananların işine yarar mı?:KK58:

Merhaba Ağustos Anneleri . İnşallah bende ağustos annesi olacağım. Şu anda 11+5 günlük hamileyim. 11+2 de ikili test için dr. a gittiğimde cinsiyet tahmininde bulundu ama yanılabilirim, 2.kız geliyor gibi dedi. Yorumlarınızı merak ediyorum :)
herhalde kız dönemine geçtik gibi. özellikle sağlıklı olsun tabiki. perki içinize ne doğuyor bayanlar kız mı erkek mı

ben çok kız istiyorum ama büyük ihtimalle erkek olacak öyle hissediyorum. galiba topikte en önde giden benim. yarın doktora gidicem inşallah bakalım bişey söyleyecek mi :KK76:

ben çok kız istiyorum ama büyük ihtimalle erkek olacak öyle hissediyorum. galiba topikte en önde giden benim. yarın doktora gidicem inşallah bakalım bişey söyleyecek mi :KK76:
Ayen bende çok kız istiyorum hatta eşimde.. Ama çok istediğim için kız olamyacak erkek olacak gibi geliyor banada :KK16: İnşallaaahh sağlıklı olalım daaaa... (belirtmeden geçemiyorum:))

Çok merak ediyorum da..
Benim vajina kemiği ile kalçama doğru kısımda ağrı sancı gibi bir şeyler oluyor.. ( Çatı kemiğide deniyor)
Doktor normal dedi genişliyormuş, yerleşme ağrısı falan filan dedi...
Yanlız netten baktım 25. haftadan sonra oluyor millette!
Bende niye bu kadar erken.. Gel de evhamlanma yani!

Büyük ihtimalle söyler canım. :DBana dün %90 kız dedi. Ama kendimi hazırlamak istemiyorum. Nede olsa yanılma payı var.. 9 şubattaki randevum da kesinleşir herhalde.. Topictede kız çok olacak:KK49: gibi bakalım hayırlısı.. :KK9:

Bizim bebek el.sallıyordu ya :) bize dönüyor yüzünü elleri.iki yandan bir sağa bir sola canım ya .:)kıza benziyor dedi ama bir ay sonra belli olur dedi .

O hareketleri izlemek tarifi imkansiz bir duygu ve heyecan olsa gerek:) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. cumartesi gunu de benim ikili testi randevum var ama benim ki 10. hafta gittigimde tembeldi zorla hareket ettirdik :) Bu gidisimde yanimda cikolota ve meyve suyu bulundurmayi dusunuyorum.

O hareketleri izlemek tarifi imkansiz bir duygu ve heyecan olsa gerek:) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. cumartesi gunu de benim ikili testi randevum var ama benim ki 10. hafta gittigimde tembeldi zorla hareket ettirdik :) Bu gidisimde yanimda cikolota ve meyve suyu bulundurmayi dusunuyorum.
Amiinn kesinlikle öyle .bende girmeden önce bir parça çikolata yedim hiç yerinde durmadı ya zipladi resmen içerde izledikçe gülmekten yikiliyoruz .:)

Back