- 12 Temmuz 2014
- 206
- 125
- 53
- Konu Sahibi ayse1234512
- #10.261
Gunaydin millet bende bulantı fln hc bsy kalmadı szde durumlar ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen keyfi yerinde idi taklalar atıyor du ya bir sağa bir sola geçiyor .totosunu ziplatiyor video ya çektik baktıkça hem gülüyorum hem buyuleniyorun ...:)çok şükür inşallah herkes güzel haberler getirsin ...ay görür görmez ohh paşaya bak keyfi yerinde dedim
maşallah canım
Gunaydin millet bende bulantı fln hc bsy kalmadı szde durumlar ne
çok sevindim canım boşuna üzdün o kadar kendiniDoktor dan geldik hepatitb pozitif çıkması iyi bir şeymiş bağışıklık kazan misin dedi hepsi temiz çıktı tahliller çok şükür Rabbim hepinize nasib etsin .Çok hareketli bir bebeğim var mis halay çekiyordu resmen ...Herşey yolunda imiş şükürler olsun ...
Bu bulantılar çok kötü çookkkAllahım ne zaman geçecek bu kabus dolu günler bıçak gibi kesildi diyenlere imreniyorum artk bizimkide kesilsin noluurrr
![]()
amin canım dün akşam araştırdım internette alttan muayene ile karından muayane arasında en az 1 hafta fark olurmuş zaten benim Ankara daki doktorum alttan muayene ediyor dünkü doktor karından muayane etti o fark ondandır dedim biraz ferahlattım yüreğimi Allahım hepimizin bebeğini /bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Aminsagolasin canim rabbim bebeklerimizi korusun aramizda 2 gun var sayilir transfer ve embriyo gununden dolayi.bana da yanlis geldi sanki olcumun hamilelik takvimimizde yaklasik 16 mm diyor.belki dr dikkatli olcmemistir kafani takma belki de bebisin sonradan atak yapar belki minyondur.bunlar cok degisebilen seyler.rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
herhalde kız dönemine geçtik gibi. özellikle sağlıklı olsun tabiki. perki içinize ne doğuyor bayanlar kız mı erkek mıMerhaba Ağustos Anneleri . İnşallah bende ağustos annesi olacağım. Şu anda 11+5 günlük hamileyim. 11+2 de ikili test için dr. a gittiğimde cinsiyet tahmininde bulundu ama yanılabilirim, 2.kız geliyor gibi dedi. Yorumlarınızı merak ediyorum :)
Evet ya :) şükürler olsunn hepimiz sağlıklı olalım bebekler de mutlu olsun orda kıpır kıpır olsun lar ...çok sevindim canım boşuna üzdün o kadar kendini
maşalllah benim bebiş de aynı senin bebiş gibi yatıyor. çok güzel bir duygu. allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Merhaba Teyzeleyy ... :) Eki Görüntüle 1384458
İnşallah cnm sanki hiç geçmeyecekmiş geliyor ama bebişlerimiz için katlanacağîz onlar sağlıklı olsunda ..Evet canım çok kötüama kesilecek merak etme.. Benim 11. haftada azaldı, şimdi ise neredeyse yok.. Seninde az kalmış..
![]()
Ayen bende çok kız istiyorum hatta eşimde.. Ama çok istediğim için kız olamyacak erkek olacak gibi geliyor banadaben çok kız istiyorum ama büyük ihtimalle erkek olacak öyle hissediyorum. galiba topikte en önde giden benim. yarın doktora gidicem inşallah bakalım bişey söyleyecek mi![]()
oğlum olacak sankim :)herhalde kız dönemine geçtik gibi. özellikle sağlıklı olsun tabiki. perki içinize ne doğuyor bayanlar kız mı erkek mı
ben çok kız istiyorum ama büyük ihtimalle erkek olacak öyle hissediyorum. galiba topikte en önde giden benim. yarın doktora gidicem inşallah bakalım bişey söyleyecek mi![]()
bende uzandığımda hissedemiyorum bence normal.Peki uzaninca bilinmemesi normalmi? Ayaktayken rahmimi hiss ede biliyorum gobegimin altinda ama uzaninca yok
ayyy maşallah kuzucum ne tatlısın senMerhaba Teyzeleyy ... :) Eki Görüntüle 1384458
Bizim bebek el.sallıyordu ya :) bize dönüyor yüzünü elleri.iki yandan bir sağa bir sola canım ya .:)kıza benziyor dedi ama bir ay sonra belli olur dedi .
Amiinn kesinlikle öyle .bende girmeden önce bir parça çikolata yedim hiç yerinde durmadı ya zipladi resmen içerde izledikçe gülmekten yikiliyoruz .:)O hareketleri izlemek tarifi imkansiz bir duygu ve heyecan olsa gerek:) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. cumartesi gunu de benim ikili testi randevum var ama benim ki 10. hafta gittigimde tembeldi zorla hareket ettirdik :) Bu gidisimde yanimda cikolota ve meyve suyu bulundurmayi dusunuyorum.