- 7 Aralık 2014
- 257
- 149
- 48
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.101
Valla canim fikir almak istersen eger riskli bi durumda aldiririm diyorsan yaptir ama bu topik bu dusuncede bi anne olduguna veya oldugumuza sahit olmadim.. ben yaptirdim ama ilk gebeligimde dr yaptir dedi yaptirdim ikincisine adil olmak adina yaptirdim ilk gebeligimde bilseydim yaptirmazdim bu sadece benim fikrim lutfen yanlis anlasilmasinKızlar ben şu ikili testi yaptirmamaya karar verdim zaten sonuçlarda çok güvenilir değilmiş o yüzden hiç kafamı bulandirmak istemiyorum hayırlısı artik allah ne derse o oluyor zaten hepimizin meleklerini korusun sağ saglim kucağımiza almayi nasip etsin
İnş canımhakkında en hayırlısı olsun canım beklemek çok zordur senin için inşallah sonu güzel biter
hisseder tabi annesi sen ne yaşarsan oda etkileniyor hep güzel şeyler düşün
2 hafta da bir gidiyorum ben ama bu haftadan sonra ayda bir gidecekmişim
deneye deneye bulacaksın birde kuzenimin kızına prima pişik yaptı bimim bezini kullanıyordu onda çok memnun kaldıEs
eskiden deterjancılar vardı bilirsin oralarda da satılırdı aklıma geldi öyle
bende sadece ultrasonda ölçümleri yapsın kan testine gerek yok diyorumValla canim fikir almak istersen eger riskli bi durumda aldiririm diyorsan yaptir ama bu topik bu dusuncede bi anne olduguna veya oldugumuza sahit olmadim.. ben yaptirdim ama ilk gebeligimde dr yaptir dedi yaptirdim ikincisine adil olmak adina yaptirdim ilk gebeligimde bilseydim yaptirmazdim bu sadece benim fikrim lutfen yanlis anlasilmasin
Ama galiba ultrasonda ikili test fiyatina dahil eger onu yaptirmaxsan ileride detayli ultrasona sokar diye tahmin ediyorumbende sadece ultrasonda ölçümleri yapsın kan testine gerek yok diyorum
Bizim senle dogum tarihimiz ayniymis ya seninde tup bebekti demi transfer tarihin ne zamandi canim bende normalde 8+4 umde bugunku doktorda is yoktu herhalde bilemedi bebeklerin boyu kac canim ya benimki 9.3 mm dedi bugunBence hic sizdirmayan huggies ama bana cok kalin geliyor kizim rahatsiz olmasin diye prima kullaniyorum o arada sizdiriyor ama en iyilerden 2. Sirada bence.
Gozunaydin canim dr un icine sinmediyse degistir istersen.
Canim ben tup bebek yaptirdim baskent hastanedinde o yuzden takibimde orda yapiliyo hulusi hoca ile goksen hoca var ikisi de cok iyi devlet hast. Istersen ank tipta batuhan hocaya iyi diyolarHangi hastaneye gittigini ogrenebilirmiyim ?bende ankaradayim ama biraz yeni sayilirim burda o yuzden hastaneler hakkinda bi bilgim yok
Canim ben tup bebek yaptirdim baskent hastanedinde o yuzden takibimde orda yapiliyo hulusi hoca ile goksen hoca var ikisi de cok iyi devlet hast. Istersen ank tipta batuhan hocaya iyi diyolarHangi hastaneye gittigini ogrenebilirmiyim ?bende ankaradayim ama biraz yeni sayilirim burda o yuzden hastaneler hakkinda bi bilgim yok
Canim bak bende yalnizim dua edicem senin icin insallah iyi seyler duyacaksin doktordan bebegini uzme streste onlari etkiliyo biliyosunevet bebiş benim mucizem bana verilen hediye o...cok şükür ...
Yeni bakabildim kusurabakma disardaydimB
ben de ulus ucuz gitme imkanın var mı?
Hayirli olsunHerkese merhaba, hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren hep bu başlığa dahil olmak istedim ama bebeğimin sıkıntıları o kadar tehlikeliydi ki elim varmadı buralara yazmaya...
Dün itibariyle artık sıkıntılarımızın geride kaldığını normal bir hamilelik sürecinin beni beklediğini, bebeğimin kalp atışını ilk kez dinleyerek, minicik parmaklarını tek tek sayabilme güzelliğini yaşayarak öğrendim Allah'ıma binlerce şükür... Artık burdayım :)
Rabbim dileyen özlemini çeken herkese sağlıklı bebekler nasip etsin, hepimizin evladını bize bağışlasın inşallah.
Herkese merhaba, hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren hep bu başlığa dahil olmak istedim ama bebeğimin sıkıntıları o kadar tehlikeliydi ki elim varmadı buralara yazmaya...
Dün itibariyle artık sıkıntılarımızın geride kaldığını normal bir hamilelik sürecinin beni beklediğini, bebeğimin kalp atışını ilk kez dinleyerek, minicik parmaklarını tek tek sayabilme güzelliğini yaşayarak öğrendim Allah'ıma binlerce şükür... Artık burdayım :)
Rabbim dileyen özlemini çeken herkese sağlıklı bebekler nasip etsin, hepimizin evladını bize bağışlasın inşallah.
Hayirli olsun
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin cnm..hoşgeldin aramıza..
Teşekkür ederim Allah razı olsun .İnşallah iyi şeyler duyarım ..hepimiz sağlıklı olalım bebisler de sağlıklı mutlu olsunlar iceride :)Canim bak bende yalnizim dua edicem senin icin insallah iyi seyler duyacaksin doktordan bebegini uzme streste onlari etkiliyo biliyosun
TesekkurederimCanim ben tup bebek yaptirdim baskent hastanedinde o yuzden takibimde orda yapiliyo hulusi hoca ile goksen hoca var ikisi de cok iyi devlet hast. Istersen ank tipta batuhan hocaya iyi diyolar
Gözünüz aydın inşallah hep birlik de sağlıklı güzel doğumlar yapıp nur topu bebisler dünyaya getiririz :)Herkese merhaba, hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren hep bu başlığa dahil olmak istedim ama bebeğimin sıkıntıları o kadar tehlikeliydi ki elim varmadı buralara yazmaya...
Gözünüz aydın inşallah hep birlik de sağlıklı güzel doğumlar yapıp nur topu bebisler dünyaya getiririz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?