2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canim fikir almak istersen eger riskli bi durumda aldiririm diyorsan yaptir ama bu topik bu dusuncede bi anne olduguna veya oldugumuza sahit olmadim.. ben yaptirdim ama ilk gebeligimde dr yaptir dedi yaptirdim ikincisine adil olmak adina yaptirdim ilk gebeligimde bilseydim yaptirmazdim bu sadece benim fikrim lutfen yanlis anlasilmasin

İnş canım

bende sadece ultrasonda ölçümleri yapsın kan testine gerek yok diyorum

Kızlar ben 1 haftadır nezleyim.çok şukur ateşim filan yok.burun akıntısı hapşırık var.doktor ilaç vermedi.geçmedi hala.bir de 3 haftadır 20 lik dişim çıkıyor hiç bir şey yiyemiyorum.korkuyorum ya bebeğime iltihap mikrop filan gitmişse ya.:'( allahım buyuk inşallah sağlıkla sağlıklı bebişler doğar kucağımıza alırız.

Bence hic sizdirmayan huggies ama bana cok kalin geliyor kizim rahatsiz olmasin diye prima kullaniyorum o arada sizdiriyor ama en iyilerden 2. Sirada bence.

Gozunaydin canim dr un icine sinmediyse degistir istersen.
Bizim senle dogum tarihimiz ayniymis ya seninde tup bebekti demi transfer tarihin ne zamandi canim bende normalde 8+4 umde bugunku doktorda is yoktu herhalde bilemedi bebeklerin boyu kac canim ya benimki 9.3 mm dedi bugun

Hangi hastaneye gittigini ogrenebilirmiyim ?bende ankaradayim ama biraz yeni sayilirim burda o yuzden hastaneler hakkinda bi bilgim yok
Canim ben tup bebek yaptirdim baskent hastanedinde o yuzden takibimde orda yapiliyo hulusi hoca ile goksen hoca var ikisi de cok iyi devlet hast. Istersen ank tipta batuhan hocaya iyi diyolar

Hangi hastaneye gittigini ogrenebilirmiyim ?bende ankaradayim ama biraz yeni sayilirim burda o yuzden hastaneler hakkinda bi bilgim yok
Canim ben tup bebek yaptirdim baskent hastanedinde o yuzden takibimde orda yapiliyo hulusi hoca ile goksen hoca var ikisi de cok iyi devlet hast. Istersen ank tipta batuhan hocaya iyi diyolar

Arkadaşlar hastane çikolatası yapıyorum. İsterseniz hastanede isterseniz bebek mevlidinde dağıtın. Bilgi almak isteyen özelden yazabilir:) Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin:)

Herkese merhaba, hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren hep bu başlığa dahil olmak istedim ama bebeğimin sıkıntıları o kadar tehlikeliydi ki elim varmadı buralara yazmaya...
Dün itibariyle artık sıkıntılarımızın geride kaldığını normal bir hamilelik sürecinin beni beklediğini, bebeğimin kalp atışını ilk kez dinleyerek, minicik parmaklarını tek tek sayabilme güzelliğini yaşayarak öğrendim Allah'ıma binlerce şükür... Artık burdayım :)
Rabbim dileyen özlemini çeken herkese sağlıklı bebekler nasip etsin, hepimizin evladını bize bağışlasın inşallah.

Hayirli olsun

Rabbim kucağına almayıda nasip etsin cnm..hoşgeldin aramıza..

Canim bak bende yalnizim dua edicem senin icin insallah iyi seyler duyacaksin doktordan bebegini uzme streste onlari etkiliyo biliyosun
Teşekkür ederim Allah razı olsun .İnşallah iyi şeyler duyarım ..hepimiz sağlıklı olalım bebisler de sağlıklı mutlu olsunlar iceride :)

Gözünüz aydın inşallah hep birlik de sağlıklı güzel doğumlar yapıp nur topu bebisler dünyaya getiririz :)

Gözünüz aydın inşallah hep birlik de sağlıklı güzel doğumlar yapıp nur topu bebisler dünyaya getiririz :)

Ayy ne güzel bi dilek oldu bu amiiinnnn...
Gördüğüm kadarıyla üç aşağı beş yukarı doğum tarihlerimiz de yakın. Bebeklerimiz çok şanslı bir sürü arkadaşları var şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…