- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.121
Ayda bir :) en son 7 ocakta gittim şimdi 4 şubatı bekliyorum :)
hakkında en hayırlısı olsun canım beklemek çok zordur senin için inşallah sonu güzel biter
hisseder tabi annesi sen ne yaşarsan oda etkileniyor hep güzel şeyler düşün
2 hafta da bir gidiyorum ben ama bu haftadan sonra ayda bir gidecekmişim
Tesekkurler kizlar ben de 2 haftada bir gidiyordum da bugunku dr 1 ay sonra deyince merak ettimartık sola doğru eğildiğim zaman bariz bir şekilde batıyor kuzum ani hareketle bulunuyorum ister istemez daha çok kızımla ilgilenirken oluyor ve seyirmeleri de hissediyorum
Cok gecmis olsun canim allah sifa versin bebegin iyidir insallah stres yapmaKızlar ben 1 haftadır nezleyim.çok şukur ateşim filan yok.burun akıntısı hapşırık var.doktor ilaç vermedi.geçmedi hala.bir de 3 haftadır 20 lik dişim çıkıyor hiç bir şey yiyemiyorum.korkuyorum ya bebeğime iltihap mikrop filan gitmişse ya.:'( allahım buyuk inşallah sağlıkla sağlıklı bebişler doğar kucağımıza alırız.
evet canim 7 aralik transfer 4. Gun embriyolari idi,boyu bastan popoya kadar olcuyolar canim 20 mm ler masallah haftasina gore iyiler ,memnun degilsen degistir bence dr unu.senin transfer ne zamandi canim?Bizim senle dogum tarihimiz ayniymis ya seninde tup bebekti demi transfer tarihin ne zamandi canim bende normalde 8+4 umde bugunku doktorda is yoktu herhalde bilemedi bebeklerin boyu kac canim ya benimki 9.3 mm dedi bugun
gecmis olsun zor gunleri atlatmissin simdi tadini cikarma zamani gozunaydinHerkese merhaba, hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren hep bu başlığa dahil olmak istedim ama bebeğimin sıkıntıları o kadar tehlikeliydi ki elim varmadı buralara yazmaya...
Dün itibariyle artık sıkıntılarımızın geride kaldığını normal bir hamilelik sürecinin beni beklediğini, bebeğimin kalp atışını ilk kez dinleyerek, minicik parmaklarını tek tek sayabilme güzelliğini yaşayarak öğrendim Allah'ıma binlerce şükür... Artık burdayım :)
Rabbim dileyen özlemini çeken herkese sağlıklı bebekler nasip etsin, hepimizin evladını bize bağışlasın inşallah.
Evet ya bir sürü arkadaşları var şimdiden :) telefonumda bir uygulama var 11.hafta da limon büyüklüğüne erişti diyor .ayy nokta kadarken fasulye oldu sonra erik sonra limon yerim ben bebis i ya :)Ayy ne güzel bi dilek oldu bu amiiinnnn...
Gördüğüm kadarıyla üç aşağı beş yukarı doğum tarihlerimiz de yakın. Bebeklerimiz çok şanslı bir sürü arkadaşları var şimdiden
Arkadaşlar merhaba. Ben de baştan beri sizi takip ediyorum ancak yazamamistim. Idrar yollarimda iltihap ćikti. Doktor antibiyotik ve fitil verdi. Bu kadar erken ilaç kullanilir mi? Bilgisi ya da fikri olan varsa çok sevinirim.
Cok tesekkur ederim cevap için. Bir yandan öyle düşündüm, bir yandan da korktum. Zaten biraz korkağımdır bu konularda anne olma fikri beni iyice endişeli bir insan yaptı simdiden. Tekrar tesekkur ederim. Hepinizin bebeği sağlıklı olur inşallah.Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.
sorduğunuz konu 40 gün boyunca ömrümden gün çaldı benim. Gerçi benimki çok daha spesifik ve komplike bir şeydi. Konuyu çok uzatmadan cevap vermeye çalışayım.Yaşadığınız enfeksiyonun bebeğinize zarar verme ihtimali antibiyotiğin vereceği zarardan daha az olsaydı ilaçsız atlatmanız için çareler arardı doktorunuz. Vücuttaki enfeksiyonla başa çıkma kapasiteleri çok daha zayıf bebeklerin. O nedenle uzun süreli enfeksiyona maruz kalmaları çook daha tehlikeli. Şu aşamada kendi sağlığınızı düzeltmeniz bebeğinizin sağlığı için elzem. Tekrar geçiş olsun, Allahım şifanızı verirken bebeğinizi de korusun inşallah.
Güzel dilekleriniz için ayrica tesekkurler. Tek dileğimiz onları sağlikli olmalari oldu artık.Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.
sorduğunuz konu 40 gün boyunca ömrümden gün çaldı benim. Gerçi benimki çok daha spesifik ve komplike bir şeydi. Konuyu çok uzatmadan cevap vermeye çalışayım.Yaşadığınız enfeksiyonun bebeğinize zarar verme ihtimali antibiyotiğin vereceği zarardan daha az olsaydı ilaçsız atlatmanız için çareler arardı doktorunuz. Vücuttaki enfeksiyonla başa çıkma kapasiteleri çok daha zayıf bebeklerin. O nedenle uzun süreli enfeksiyona maruz kalmaları çook daha tehlikeli. Şu aşamada kendi sağlığınızı düzeltmeniz bebeğinizin sağlığı için elzem. Tekrar geçiş olsun, Allahım şifanızı verirken bebeğinizi de korusun inşallah.
G
Güzel dilekleriniz için ayrica tesekkurler. Tek dileğimiz onları sağlikli olmalari oldu artık.
Iyi geceler hanimlaaarrrr
Masallah ALlahim sana bagislasin yavrunu saglik versin ona,hepimizinkineHerkese merhaba, hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren hep bu başlığa dahil olmak istedim ama bebeğimin sıkıntıları o kadar tehlikeliydi ki elim varmadı buralara yazmaya...
Dün itibariyle artık sıkıntılarımızın geride kaldığını normal bir hamilelik sürecinin beni beklediğini, bebeğimin kalp atışını ilk kez dinleyerek, minicik parmaklarını tek tek sayabilme güzelliğini yaşayarak öğrendim Allah'ıma binlerce şükür... Artık burdayım :)
Rabbim dileyen özlemini çeken herkese sağlıklı bebekler nasip etsin, hepimizin evladını bize bağışlasın inşallah.
hormonların oyunu galiba bunlar.Bakalım daha ilerleyen aylarda daha neler göreceğizBenim duzenim bozuldu gece uzun bi sure uyuyamiyorum sabaha dogru dalip cok derin uyuyorum anlamadim nedenini
Biraz daha büyüsün uzansakta saklayamayacağız hep ben burdayım diyecekler.insallah tatlim benim hafiften belirmeye basladi :) fakat yataga uzaninca jarnim duzlesiyo neden acaba
Aynı sorun bende de oldu canım. O zaman 8 haftalıktım doktor ilaç veremem bol bol su iç dedi. Sadece sorduğun için yazdım doğrusu hangisidir o kanu da yorum yapmak istememArkadaşlar merhaba. Ben de baştan beri sizi takip ediyorum ancak yazamamistim. Idrar yollarimda iltihap ćikti. Doktor antibiyotik ve fitil verdi. Bu kadar erken ilaç kullanilir mi? Bilgisi ya da fikri olan varsa çok sevinirim.
Ben de bilemedim ama suyla denedik geçmedik. Başka çarem yok sanırım. Teşekkur ederim. Iyi geceler herkeseAynı sorun bende de oldu canım. O zaman 8 haftalıktım doktor ilaç veremem bol bol su iç dedi. Sadece sorduğun için yazdım doğrusu hangisidir o kanu da yorum yapmak istemem
Hayatınızda Hepatit aşısı oldunuz mu bu sebeble de pozitif çıkabiliyor.dün sadece kan testini verebildim ..kan da sonuclar iyi.ama bana dediki saglık ocagındaki doktor hepatit pozıtıf cıkmıs bıryerden bırsey bulasmıs olmalı enfeksıyona gıt baktır cok onemlı dedı yanı sabah sabah uyksuuzdum kafam on bin di anmadım cok da ama ne demek ıstedı acaba ?
Hoşgeldinben aranıza yeni katıldım :) 10. haftamdayım :)
11-14 haftaları arasiArkadaşlar ikili test yaptırmaya ne zaman gittiniz ya da gideceksiniz ?
Bu aslında çok bilindik bir konudur e posta adabinda da büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelir ve adaba aykiri kabul edilir.kullandığımız program ürün seçme için zorunlu kılıo ondan hep caps açık bnde dikkat etmiyorum bence bi önemide yok saçmalık büyük harf kavgacı olur diye açıklamışlar ama zaten küçük harfi kullanarak da kırıcı olunabilir.
KULLANDIĞIMIZ PROGRAM ÜRÜNLERİ BÜYÜK HARFLE SEÇME ZORUNLULUĞU VERİYOR BU DURUMDA HEP AÇIK CAPS ONDAN BENDE DİKKAT ETMEDİM. BENCE Bİ ÖNEMİ YOK
Kizlar cok korkuyorum bogazim cok feci agriyordu faranjitim azdi sanirim balla zencefili karistirip yedim bi tatli kasigi zarari olurmu acaba[/QUOTE
Yok canım olmaz korkma aşırı olmamak şartıyla yiyebilirsin ki ben de böyle atlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?