2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba. Ben de baştan beri sizi takip ediyorum ancak yazamamistim. Idrar yollarimda iltihap ćikti. Doktor antibiyotik ve fitil verdi. Bu kadar erken ilaç kullanilir mi? Bilgisi ya da fikri olan varsa çok sevinirim.

Ayda bir :) en son 7 ocakta gittim şimdi 4 şubatı bekliyorum :)

artık sola doğru eğildiğim zaman bariz bir şekilde batıyor kuzum ani hareketle bulunuyorum ister istemez daha çok kızımla ilgilenirken oluyor ve seyirmeleri de hissediyorum
Tesekkurler kizlar ben de 2 haftada bir gidiyordum da bugunku dr 1 ay sonra deyince merak ettim
Cok gecmis olsun canim allah sifa versin bebegin iyidir insallah stres yapma
Bizim senle dogum tarihimiz ayniymis ya seninde tup bebekti demi transfer tarihin ne zamandi canim bende normalde 8+4 umde bugunku doktorda is yoktu herhalde bilemedi bebeklerin boyu kac canim ya benimki 9.3 mm dedi bugun
evet canim 7 aralik transfer 4. Gun embriyolari idi,boyu bastan popoya kadar olcuyolar canim 20 mm ler masallah haftasina gore iyiler ,memnun degilsen degistir bence dr unu.senin transfer ne zamandi canim?

gecmis olsun zor gunleri atlatmissin simdi tadini cikarma zamani gozunaydin

Ayy ne güzel bi dilek oldu bu amiiinnnn...
Gördüğüm kadarıyla üç aşağı beş yukarı doğum tarihlerimiz de yakın. Bebeklerimiz çok şanslı bir sürü arkadaşları var şimdiden
Evet ya bir sürü arkadaşları var şimdiden :) telefonumda bir uygulama var 11.hafta da limon büyüklüğüne erişti diyor .ayy nokta kadarken fasulye oldu sonra erik sonra limon yerim ben bebis i ya :)

Arkadaşlar merhaba. Ben de baştan beri sizi takip ediyorum ancak yazamamistim. Idrar yollarimda iltihap ćikti. Doktor antibiyotik ve fitil verdi. Bu kadar erken ilaç kullanilir mi? Bilgisi ya da fikri olan varsa çok sevinirim.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.
sorduğunuz konu 40 gün boyunca ömrümden gün çaldı benim. Gerçi benimki çok daha spesifik ve komplike bir şeydi. Konuyu çok uzatmadan cevap vermeye çalışayım.Yaşadığınız enfeksiyonun bebeğinize zarar verme ihtimali antibiyotiğin vereceği zarardan daha az olsaydı ilaçsız atlatmanız için çareler arardı doktorunuz. Vücuttaki enfeksiyonla başa çıkma kapasiteleri çok daha zayıf bebeklerin. O nedenle uzun süreli enfeksiyona maruz kalmaları çook daha tehlikeli. Şu aşamada kendi sağlığınızı düzeltmeniz bebeğinizin sağlığı için elzem. Tekrar geçiş olsun, Allahım şifanızı verirken bebeğinizi de korusun inşallah.

Cok tesekkur ederim cevap için. Bir yandan öyle düşündüm, bir yandan da korktum. Zaten biraz korkağımdır bu konularda anne olma fikri beni iyice endişeli bir insan yaptı simdiden. Tekrar tesekkur ederim. Hepinizin bebeği sağlıklı olur inşallah.

G
Güzel dilekleriniz için ayrica tesekkurler. Tek dileğimiz onları sağlikli olmalari oldu artık.

evet canim 7 aralik transfer 4. Gun embriyolari idi,boyu bastan popoya kadar olcuyolar canim 20 mm ler masallah haftasina gore iyiler ,memnun degilsen degistir bence dr unu.senin transfer ne zamandi

masallah bebislerine kocamanlar transferim 8 aralikti benim 3. Gun embriyosu 10 ocakta baktiginda doktor 7.5 mm demisti sanirim bu doktor yanlis olcum yapiyo (yoksa moralim bozulcak) en iyisi bu dokyorun defiklerini dusunmeyip 31 ocakta kendi doktorum olcumlerjni dikkate alayim cunku arada bayagi bi fark var gerci ben bugun doktora sordum gayet saglikli bi problem yok demisti kafam karisti
Allahim saglikli bebis nasip etsin jnsallah

Masallah ALlahim sana bagislasin yavrunu saglik versin ona,hepimizinkine

Aynı sorun bende de oldu canım. O zaman 8 haftalıktım doktor ilaç veremem bol bol su iç dedi. Sadece sorduğun için yazdım doğrusu hangisidir o kanu da yorum yapmak istemem

Aynı sorun bende de oldu canım. O zaman 8 haftalıktım doktor ilaç veremem bol bol su iç dedi. Sadece sorduğun için yazdım doğrusu hangisidir o kanu da yorum yapmak istemem
Ben de bilemedim ama suyla denedik geçmedik. Başka çarem yok sanırım. Teşekkur ederim. Iyi geceler herkese

Hayatınızda Hepatit aşısı oldunuz mu bu sebeble de pozitif çıkabiliyor.

Bu aslında çok bilindik bir konudur e posta adabinda da büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelir ve adaba aykiri kabul edilir.

Kizlar cok korkuyorum bogazim cok feci agriyordu faranjitim azdi sanirim balla zencefili karistirip yedim bi tatli kasigi zarari olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…