2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dr um çözümü olan durumlar değil dedi ben de yaptırmama kararı aldım
Tesekkur ederim canım ben hala duzenli gidecegim bi dr um olmadgı icin kesin bi karar alamadım ama herhangi bi tedaviye yardmcı degilse bosuna sonucların sitresine katlanmak istemiyorum..cevremde sonucları olumsuz oldugu soylenip aylarca aklı karısık stres dolu hamilelikler yasayanlar oldu ve cogunlugu sapasaglam evlatlar dogurdu

eşim nöbetçi yalnızım hepatit b nin pozitif cıkmasını duusnuyorum bırde aglıyorum içim cok daralıyor

Canım aynı durum bende de var açıkcası oluruna bıraktım eşim düşünsün zaten yükün çoğu bende

Kızlar beni hatırlayan vardır boş kese dendi hala net sonuç yok doktor kürtaj isteğimden sonra ayrıntılı ultrason istedi doppler onda 2 mm bi hareket lilik varmış doktor ya kalp atışı ise dedi 23mm kese 7+2 bakalım bir hafta daha zaman verdi ama bekledikçe moralim bozuluyor yolk sac da yok

eşim nöbetçi yalnızım hepatit b nin pozitif cıkmasını duusnuyorum bırde aglıyorum içim cok daralıyor
Canım benim de saglık problemlerim var ama kötü düsunmemeye calısıyorum sen de öyle yap bol dua edelim bir misal "O ALLAH ki bana yeter O ne guzel vekildir" Hasbünallah ve nı'mel vekil..

En hayırlısı olsun inş

Canım benim de saglık problemlerim var ama kötü düsunmemeye calısıyorum sen de öyle yap bol dua edelim bir misal "O ALLAH ki bana yeter O ne guzel vekildir" Hasbünallah ve nı'mel vekil..
cok haklsın canım Allah şifa versin tüm hastalara... derdi veren dermanı da verir ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…