- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.081
minik bebeğimmmmmmmDaha kötüsünü yazayım mı bana hocam doğum hadiselerini anlattı o anlattı ben ağladım sana anlatmıycam kısaca senin parçan seninle sevinip üzülüyor seni çok seviyormuş ağlıycam yine
Sagolasin canim 8+4 uz.dr soyluyor gerci anliyorum da ultrasondan bildigin ayaklarini bi asagi bi yukari salladi dr da hareket ediyor dedi.gorursun anlarsin canim yeterki saglikli olsunlarcanım hayırlı olsun gözünaydın maşallaaah
poposunu falan doktor mu söylüyo sana yani ben hiç anlamıyorum neresine baktığımızı. 9 haftalıkmısın ayaklarını falan da mı ayırabildin? Gerçi senin 2. bebeklerin belki de ondandır. Ben ne zaman anlıycam şu ultrasondan nereye baktığımı
canim benim insallah bebisin seninledir.daha iyi ultrason aleti olan iyi bi dr a gitsen .Kızlar beni hatırlayan vardır boş kese dendi hala net sonuç yok doktor kürtaj isteğimden sonra ayrıntılı ultrason istedi doppler onda 2 mm bi hareket lilik varmış doktor ya kalp atışı ise dedi 23mm kese 7+2 bakalım bir hafta daha zaman verdi ama bekledikçe moralim bozuluyoryolk sac da yok
evet çok şükür var ilk oğlumu 3 sene bekledik bu ise bir sürpriz olunca hep dua ediyorum sağlık sıhhatle kucağıma alayım diye ve hepimiz için. 2 hafta sonrasına tekrar çağırdı bakalım ne olacakSanırım bir oğlun var, Allah bağışlasın sana, çok takılma ilk değilmiş, Rabbim hayırlısını versin..
Evet cnm bende seni mrk etmiştim rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin..bu bekleyişte zor tabi Allah yardımcın olsun cnmKızlar beni hatırlayan vardır boş kese dendi hala net sonuç yok doktor kürtaj isteğimden sonra ayrıntılı ultrason istedi doppler onda 2 mm bi hareket lilik varmış doktor ya kalp atışı ise dedi 23mm kese 7+2 bakalım bir hafta daha zaman verdi ama bekledikçe moralim bozuluyoryolk sac da yok
son üç yıl içinde 600 gün prim ödenmişse alabilirsinizEvet canım onu alıcam da. Bir de işten çıkarıldığım için ayrıca işsizlik ödeneği oluyor. Onu alabilir miyim acaba ?
çok sevindim canım maşallah kızların farklı bir albenisi varBugün 2 li test yapıldı, ense kalınlığı ölçüldü ve cinsiyete bakıldı.Dr %60 kız dedibaşta nazlandı arkası dönüktü ne yaptıysak önünü dönmedi uyuyor gibiydi:)) sonra meyve suyu içmemi söylediler birazda egzersiz yaptım 3 kere usg girdm en sonunda hareket etmeye başladı eli ağzı her tarafı oynuyordu nasıl güzel bi duyguymş bu Allah her isteyene nasip etsin herkesin gönlüne göre versin
Çok sağol canımEvet cnm bende seni mrk etmiştim rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin..bu bekleyişte zor tabi Allah yardımcın olsun cnm
Bu gittiğim ayrıntılı ydı canım hayırlısı inşSagolasin canim 8+4 uz.dr soyluyor gerci anliyorum da ultrasondan bildigin ayaklarini bi asagi bi yukari salladi dr da hareket ediyor dedi.gorursun anlarsin canim yeterki saglikli olsunlar
canim benim insallah bebisin seninledir.daha iyi ultrason aleti olan iyi bi dr a gitsen .
canım maaşının 2/3 ü değil o zaman çok az olur zatenEşimin de benim de kazancımız iyi değil. Şuan geçinebiliyoruz ama bir bebek bakmak büyük özveri ister. Elbet ailelerimiz yardım edecektir ama ben daha iyisini yapmak zorundayım çocuğuma. Bu sene zam yapılmayabilir. Ben işimi garantilemek istiyorum. Ayrıca biliyorsunuz doğum izni 4 ay maaş alınmıyor. Geçici iş görememezlik ödeneği da maaşın 2/3'si kadar ödeniyor 4 ayın sonunda. Bunların hepsini hesaplamam lazım...
hangisine alıştırırsan öyle gider canım ben en pahalısına alıştırdım bir alt modeline geçince bile kızardı bunda aynı hatayı yapmayacağımBenim isteğim ucuz kullanmak
Aynen kız biraz girmeyince nasıl da birikiyoooAhh buranın hızına yetişilmiyo vallahi... Ne çok konuşulmuşNe güzel
insallah tatlim benim hafiften belirmeye basladi :) fakat yataga uzaninca jarnim duzlesiyo neden acabaaynen öyle.Bakalım hep birlikte yaşayacağız inşallah o günleri
Ayda bir :) en son 7 ocakta gittim şimdi 4 şubatı bekliyorum :)Kizlar kac haftada bir muayeneye gidiyorsunuz ogrenebilir miyim?
hakkında en hayırlısı olsun canım beklemek çok zordur senin için inşallah sonu güzel biterKızlar beni hatırlayan vardır boş kese dendi hala net sonuç yok doktor kürtaj isteğimden sonra ayrıntılı ultrason istedi doppler onda 2 mm bi hareket lilik varmış doktor ya kalp atışı ise dedi 23mm kese 7+2 bakalım bir hafta daha zaman verdi ama bekledikçe moralim bozuluyoryolk sac da yok
hisseder tabi annesi sen ne yaşarsan oda etkileniyor hep güzel şeyler düşünbebekler de üzülür mü minnacık oda hısseder mı ki
2 hafta da bir gidiyorum ben ama bu haftadan sonra ayda bir gidecekmişimKizlar kac haftada bir muayeneye gidiyorsunuz ogrenebilir miyim?
eskiden deterjancılar vardı bilirsin oralarda da satılırdı aklıma geldi öylehangisine alıştırırsan öyle gider canım ben en pahalısına alıştırdım bir alt modeline geçince bile kızardı bunda aynı hatayı yapmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?