2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagolasin canim 8+4 uz.dr soyluyor gerci anliyorum da ultrasondan bildigin ayaklarini bi asagi bi yukari salladi dr da hareket ediyor dedi.gorursun anlarsin canim yeterki saglikli olsunlar
canim benim insallah bebisin seninledir.daha iyi ultrason aleti olan iyi bi dr a gitsen .

Kizlar kac haftada bir muayeneye gidiyorsunuz ogrenebilir miyim?

Sanırım bir oğlun var, Allah bağışlasın sana, çok takılma ilk değilmiş, Rabbim hayırlısını versin..
evet çok şükür var ilk oğlumu 3 sene bekledik bu ise bir sürpriz olunca hep dua ediyorum sağlık sıhhatle kucağıma alayım diye ve hepimiz için. 2 hafta sonrasına tekrar çağırdı bakalım ne olacak

Evet cnm bende seni mrk etmiştim rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin..bu bekleyişte zor tabi Allah yardımcın olsun cnm

Bugün 2 li test yapıldı, ense kalınlığı ölçüldü ve cinsiyete bakıldı.Dr %60 kız dedi başta nazlandı arkası dönüktü ne yaptıysak önünü dönmedi uyuyor gibiydi:)) sonra meyve suyu içmemi söylediler birazda egzersiz yaptım 3 kere usg girdm en sonunda hareket etmeye başladı eli ağzı her tarafı oynuyordunasıl güzel bi duyguymş bu Allah her isteyene nasip etsin herkesin gönlüne göre versin

çok sevindim canım maşallah kızların farklı bir albenisi var

Bu gittiğim ayrıntılı ydı canım hayırlısı inş

canım maaşının 2/3 ü değil o zaman çok az olur zaten
brüt maaşını 30 böl günlük brüt ücretin çıkar toplam 112 gün iznimiz oluyor 112 ile çarpıp çıkan sonucun 2/3 ü ödenecek

hakkında en hayırlısı olsun canım beklemek çok zordur senin için inşallah sonu güzel biter
bebekler de üzülür mü minnacık oda hısseder mı ki
hisseder tabi annesi sen ne yaşarsan oda etkileniyor hep güzel şeyler düşün
Kizlar kac haftada bir muayeneye gidiyorsunuz ogrenebilir miyim?
2 hafta da bir gidiyorum ben ama bu haftadan sonra ayda bir gidecekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…