2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence hic sizdirmayan huggies ama bana cok kalin geliyor kizim rahatsiz olmasin diye prima kullaniyorum o arada sizdiriyor ama en iyilerden 2. Sirada bence.

Gozunaydin canim dr un icine sinmediyse degistir istersen.

Kizlar bugun ikiz bebeklerimizi tekrar gorduk cok sukur gelisimleri geyet iyibasabas gidiyorlar masallah.biri poposunu donmus yatiyordu digeri sirt ustu,ayaklarini hareket ettirdi ayy muhtesemdi o an.rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
bu arada ikili ve uclu testleri yaptirmayacagiz kizimda da yaptirmamistik.

maşallahhh

canım benim ultrason kağıdı verilmeden olur mu ya öyle şey o anda benim boşluğuma geldi saf gibi gittim peşinden ama kaçmış. Bence doktor değiştir Bide ben hastayeye girince güvenlik bir kadın vardı ona sordum ilk defa geliyorum kimi tavsiye edersiniz diye onu tavsiye ettiler sormaz olaydım. Tavsiye edilen buysa Ben normalde Ankara da özele gidiyorum ama şu ikili testi falan orda yaptırırım o yüzden daha uyumlu ve kalp sesini dinleten ve ultrason kağıdını veren doktora gidicem bebeğimi eşim ultrason kağıdan görecekti. Neyse 31 ocakta kendi doktoruma gidicem 10 gün sabredeyim inşallah orada görürüm.

canım hayırlı olsun gözünaydın maşallaaah
poposunu falan doktor mu söylüyo sana yani ben hiç anlamıyorum neresine baktığımızı. 9 haftalıkmısın ayaklarını falan da mı ayırabildin? Gerçi senin 2. bebeklerin belki de ondandır. Ben ne zaman anlıycam şu ultrasondan nereye baktığımı

11-13. haftalar arası yapılıyo 12. haftadayım ben..

Cinsiyet sadece cinsiyet organlarına göre anlaşılmıyor arkadaşlar kemik yapısı da farklı oluyor. Bence doktorunuza sorun çok merak ediyorsanız.. Tabi Cinsiyet organını görmek kadar %100lük bir sonuç vermiyor ama bi %70lik falan oranı var.

Aldırmak isteyenleri en çok ilgilendiren bir durum bu konu ama şu da var ki bir meleğe hazırlık yapmak gerekmez mi? Yani eğer zihinsel sorunlu bir bebek olacaksa onun için baştan eğitim alabilirsin mesela hamileliğinin geri kalanında? Ya da böyle çocukları daha çok araştırabilirsin vs pek çok etkisi olabilir. Bunu direk kötü birşey gibi değerlendirmesini anlamıyorum insanların. Sonuçta elimizde bir konuda bilgi alma şansı var. Ama bunu avantajımıza mı dezavantajımıza mı çevireceğimize biz karar vereceğiz. Bu sözüm de aldırmak avantaj anlamında değil. Aldırmayı düşünen için avantajdır düşünmeyen için de down sendromlu çocuğu olan ailelerle iletişime geçebilmek bir avantaj olur mesela. Nolursa olsun, elimizde bir fırsat var bence...

neden zam az yaparlar diyemi ben bir dün çıktım tekim burda bugün çıkmıcam mesela ben napsamda sadaka veriyorlar ondan hiç umrumda değil dedim gittim

Eşimin de benim de kazancımız iyi değil. Şuan geçinebiliyoruz ama bir bebek bakmak büyük özveri ister. Elbet ailelerimiz yardım edecektir ama ben daha iyisini yapmak zorundayım çocuğuma. Bu sene zam yapılmayabilir. Ben işimi garantilemek istiyorum. Ayrıca biliyorsunuz doğum izni 4 ay maaş alınmıyor. Geçici iş görememezlik ödeneği da maaşın 2/3'si kadar ödeniyor 4 ayın sonunda. Bunların hepsini hesaplamam lazım...

Doğru bu açıdan düşünmek gerek canım ama ben mesela obsesifim, aşırı duygusalım, takıntılıyım evhamlıyım vs.. hepsi var..
O yüzden önceden bilmek yada yanlış bilmek beni daha kötü bir hale sürükleyebilir.
Ben kendi açımdan o riski zaten göz önünde tutuyorum, yani her şey olabilir, iyide kötüde..
Kısacası hazırlıklıyım zaten, yarına hiç br garantim olmadığını sıklıkla hatırlatıyorum kendime, arada evhamlı takılsamda genelde böyle..
Bu dediklerini doğduktan sonra da tasarlamak, araştırmak mümkündür bence yaaa..

bizimde durum kötü cnm bende o yüzden sizin için 4,5 da kart basarım dedim çok kötü olunca giderim dedim.sonra bişeyler isteyebilmek için.o

kızlar dün gittik hastaneye 7 haftalık gözüktü ultrasonda bebeğim daha doğrusu doktor ultrasonda net bişey göremedi sonra ayrıntılı ultrasona girdim 8+2 iken 7 haftalık çıktık sorun değil biliyorum ilk oğlumda da aynı şey olmuştu neyse sonra kalp atışları için bakıyordu ben duyamadım sürekli bulanık bir ses geliyordu kalk dedi ultrason kağıdını verdi bebek küçük olduğu için kalp atışı derinlerden geliyor biz duymasakta makine kaydetti doktoruna bunu göster dedi kağıtta bir canlı fetus izlendi yazıyordu doktorum iyi canlı dedi biraz rahatladım ama başına böyle bişey gelen ooldumu hiç

Hangi hastaneye gittigini ogrenebilirmiyim ?bende ankaradayim ama biraz yeni sayilirim burda o yuzden hastaneler hakkinda bi bilgim yok

Sanırım bir oğlun var, Allah bağışlasın sana, çok takılma ilk değilmiş, Rabbim hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…