- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.041
Benim de 59 canım b12. Yapmaz mı yorgunluk hiç akşam eve zor atıyorum kendimi.
Bence hic sizdirmayan huggies ama bana cok kalin geliyor kizim rahatsiz olmasin diye prima kullaniyorum o arada sizdiriyor ama en iyilerden 2. Sirada bence.kızlar ben yatak dolap araba pompa bunlara kesin karar verdim hatta mama sandalyesine bile :) tabi sonra alıcam ama buldum. kafam dağılıyor bakınca sizde bakın bırakın mideyi unutun biraz.bebek bezi en iyisi sizce ne kızlar
herkese merhaba geçmişi henüz okumadım birazdan okuyacağım. Beni soran sormayan herkese teşekkürler. Çok şükür kalp atışlarını duydu doktorBenim yaşadığım (çalıştığım) ilçedeki hastanede ultrason vs. yok. Bende ildeki devlet hastanesine gittim bugün kan vermek için hemoglobin , idrarda protein var mı yok mu bakılsın diye. Sabah 8 de çıktım yola işte şimdi geldim işe:) buna da şükür. Muayene olduğum doktor çok gıcıktı bana ne ultrason kağıdı verdi ne kalp sesini duyurdu. Hocam kalp sesini duyabilirmiyim diyorum ilk haftalarda zararlı olmaz diyor Zaten gece uyumamışım heyecandan ölüyorum belki insafa gelir diye 11 sene sonra oldu falan dedim yok hiç taviz vermedi bana ne boyunu söylüyo bebeğin ne başka bri şey neyse kan ver aşağıda dedi. Bende üzüldüm açıkçası keşke bi duysaydım diye o üzüntüyle çıktım aşağı indim. Aaaa bütün kadınların elinde ultrason kağıtları var e bana vermedi uyuz çıktım yukarı oooo hoca çoktan çıkmış gitmiş. Bir de bana 6+6 sın dedi. Dedim 10 ocakta 7 haftalıksın dediler ben şu anda 8+4 üm olabilir ilk başlada ultrasonda yanlışlık olabilir dedi. Aaaaaa ben göremeden kaçmış bi daha gitmicem ona Kendi doktorum Ankara'da ama tayin olana kadar burda bi doktorada gitmem lazım. Ayrıca eşim tayin oldu Ankara'ya bugün itibarı ile tek yaşıyorum Allahım kolaylık versin bana ben de şimdi eş durumundan tayin için başvurtucam ama tabi nerden baksan 1 ay sürer. Eşim hafta sonları gelecek artık
Herşey boş bebeğim kalp atışları yine görüldü ya BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM SANA. DARISI İSTEYEN HERKESE OLSUN
Kizlar bugun ikiz bebeklerimizi tekrar gorduk cok sukur gelisimleri geyet iyibasabas gidiyorlar masallah.biri poposunu donmus yatiyordu digeri sirt ustu,ayaklarini hareket ettirdi ayy muhtesemdi o an.rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
bu arada ikili ve uclu testleri yaptirmayacagiz kizimda da yaptirmamistik.
canım benim ultrason kağıdı verilmeden olur mu ya öyle şey o anda benim boşluğuma geldi saf gibi gittim peşinden amacanım benim doktorum da ne boy ne pos söylemiyor. bi hemşiresine 7+1 derken duyuyorum. ultrason kağıdıda vermedi. 2 kez gittim. devlet hastanesi.
ama ben de gördüm başka kadınların elinde ultrason kağıdı. sanıyorum başka doktora giriyor onlar. benim doktor vermiyor çünkü. ben de doktor mu değiştirsem diye düşündüm . hangisi ult. kağıdı veriyorsa ona gideyim diyorum
canım hayırlı olsun gözünaydın maşallaaahKizlar bugun ikiz bebeklerimizi tekrar gorduk cok sukur gelisimleri geyet iyibasabas gidiyorlar masallah.biri poposunu donmus yatiyordu digeri sirt ustu,ayaklarini hareket ettirdi ayy muhtesemdi o an.rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
bu arada ikili ve uclu testleri yaptirmayacagiz kizimda da yaptirmamistik.
11-13. haftalar arası yapılıyo 12. haftadayım ben..
Yaaa ewetttt bende o gunleri sabirsizlikla bekliyorum canimşu bulantılar mide problemleri geçsede bebek mobılyası baktıgımız donemler gelse hayırlısıyla :)
Bilemiyorum, tabi doğruluk payında haklısındır mutlaka ama Allah korusun aldırmak gibi bir durum hiç istemem..
Çünkü nasıl anlatsam belki o bebek gidecek, sonra sağlıklı bir bebek daha olacak doğacak büyüyecek ve bir havale vs. daha bir sürü şey gelebilir başına..Allah korusun çocuğun hayatı perişan..
Bence kaderden kaçış yoktur, Allah öyle layık görmüş demek gerek
neden zam az yaparlar diyemi ben bir dün çıktım tekim burda bugün çıkmıcam mesela ben napsamda sadaka veriyorlar ondan hiç umrumda değil dedim gittim
Doğru bu açıdan düşünmek gerek canım ama ben mesela obsesifim, aşırı duygusalım, takıntılıyım evhamlıyım vs.. hepsi var..Aldırmak isteyenleri en çok ilgilendiren bir durum bu konu ama şu da var ki bir meleğe hazırlık yapmak gerekmez mi? Yani eğer zihinsel sorunlu bir bebek olacaksa onun için baştan eğitim alabilirsin mesela hamileliğinin geri kalanında? Ya da böyle çocukları daha çok araştırabilirsin vs pek çok etkisi olabilir. Bunu direk kötü birşey gibi değerlendirmesini anlamıyorum insanların. Sonuçta elimizde bir konuda bilgi alma şansı var. Ama bunu avantajımıza mı dezavantajımıza mı çevireceğimize biz karar vereceğiz. Bu sözüm de aldırmak avantaj anlamında değil. Aldırmayı düşünen için avantajdır düşünmeyen için de down sendromlu çocuğu olan ailelerle iletişime geçebilmek bir avantaj olur mesela. Nolursa olsun, elimizde bir fırsat var bence...
Eşimin de benim de kazancımız iyi değil. Şuan geçinebiliyoruz ama bir bebek bakmak büyük özveri ister. Elbet ailelerimiz yardım edecektir ama ben daha iyisini yapmak zorundayım çocuğuma. Bu sene zam yapılmayabilir. Ben işimi garantilemek istiyorum. Ayrıca biliyorsunuz doğum izni 4 ay maaş alınmıyor. Geçici iş görememezlik ödeneği da maaşın 2/3'si kadar ödeniyor 4 ayın sonunda. Bunların hepsini hesaplamam lazım...
Yok cnm biri arkada duruyomş arkadaki net cikmiyor uzak olduğu için öndeki gayet netikizler mi maşallah ne güzelbence makinanın kalitesinden kaynaklanıyor
Hangi marka kullandilar ve nerden temin ettiler biliomusun?Be
kuzenim bebekleri hazıra alışamadı çok pişik oldu mecbur yıkanabilir kullandı
Hangi hastaneye gittigini ogrenebilirmiyim ?bende ankaradayim ama biraz yeni sayilirim burda o yuzden hastaneler hakkinda bi bilgim yokcanım benim ultrason kağıdı verilmeden olur mu ya öyle şey o anda benim boşluğuma geldi saf gibi gittim peşinden amakaçmış. Bence doktor değiştir Bide ben hastayeye girince güvenlik bir kadın vardı ona sordum ilk defa geliyorum kimi tavsiye edersiniz diye onu tavsiye ettiler sormaz olaydım. Tavsiye edilen buysa Ben normalde Ankara da özele gidiyorum ama şu ikili testi falan orda yaptırırım o yüzden daha uyumlu ve kalp sesini dinleten ve ultrason kağıdını veren doktora gidicem bebeğimi eşim ultrason kağıdan görecekti. Neyse 31 ocakta kendi doktoruma gidicem 10 gün sabredeyim inşallah orada görürüm.
Tez iyileş inşSalı gününe randevu verdi apse ve gebelik olduğunu söyledim.
Tez iyileş inşSalı gününe randevu verdi apse ve gebelik olduğunu söyledim.
Sanırım bir oğlun var, Allah bağışlasın sana, çok takılma ilk değilmiş, Rabbim hayırlısını versin..kızlar dün gittik hastaneye 7 haftalık gözüktü ultrasonda bebeğim daha doğrusu doktor ultrasonda net bişey göremedi sonra ayrıntılı ultrasona girdim 8+2 iken 7 haftalık çıktık sorun değil biliyorum ilk oğlumda da aynı şey olmuştu neyse sonra kalp atışları için bakıyordu ben duyamadım sürekli bulanık bir ses geliyordu kalk dedi ultrason kağıdını verdi bebek küçük olduğu için kalp atışı derinlerden geliyor biz duymasakta makine kaydetti doktoruna bunu göster dedi kağıtta bir canlı fetus izlendi yazıyordu doktorum iyi canlı dedi biraz rahatladım ama başına böyle bişey gelen ooldumu hiç
Benim isteğim ucuz kullanmakbirde o var tabi çocugun tenide çok önemli bazılarında en iyi bez bile pişik yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?