2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dr. kağan kocatepe var nette oldukça prıfesyonel ve güvenilir bilgiler veriyor. ben hafta hafta ordan takip ediyorum. bu haftalarda başağrısı, karın ağrısı normalmiş. bir iki haftaya herşey normale dönecek inşallah. cinsiyeti öğrenmedin daha değil mi ne zaman gideceksin doktora

haftaya radyolog bir tanıdık bakacak hem genel bir kontrol hemde cinsiyet için.Öğrenirsem yazarım

kullandığımız program ürün seçme için zorunlu kılıo ondan hep caps açık bnde dikkat etmiyorum bence bi önemide yok saçmalık büyük harf kavgacı olur diye açıklamışlar ama zaten küçük harfi kullanarak da kırıcı olunabilir.
KULLANDIĞIMIZ PROGRAM ÜRÜNLERİ BÜYÜK HARFLE SEÇME ZORUNLULUĞU VERİYOR BU DURUMDA HEP AÇIK CAPS ONDAN BENDE DİKKAT ETMEDİM. BENCE Bİ ÖNEMİ YOK

Benim duzenim bozuldu gece uzun bi sure uyuyamiyorum sabaha dogru dalip cok derin uyuyorum anlamadim nedenini

merhaba bayanlar şimdi doktordan geldim bebeğim kocaman olmuş 3 cm ye ulaşmış
Masallah ilk okuyunca guldum yaaa bu hamilelik ,annelik nasil bisey 3 cm lik bebek bile kocaman geliyo insana
Halbuki buyudugunde serce parmagi bile belki bundan daha uzun olacak cok farkli bi yolculuk annelik

Ahh canım avrupa yakasında olmasam hiç düşünmezdim bile o kadar içime sinmişti ki ama malesef avrupa yakasındayım kızlar bu yakada normal doğum destekleyen doktor önerileriniz varsa çok sevinirim
N
florence nightingale Herman İşci benım doktorum. son ana kadar normal dogumu desteklıyor kesınlıkle her seyin doğalını doğru bulan bir doktor. ben şimdilik çok memnunum cnm.

Gecmis olsun canim insallah onemli birsey yoktur
Günaydın herkese
Sun gece kızım rahatsızlandı sürekli kustu acile gittik sabaha karşı donduk çok uykusuzum işe gideceğim şimdi
Gunaydin cok gecmis olsun allah sifa versin
merhaba bayanlar şimdi doktordan geldim bebeğim kocaman olmuş 3 cm ye ulaşmış
merhabaaa gozunaydin ,masallah bebisine

kızlar bende sürekli bi tuzlu yeme isteği var. tuzlu çekırdek cubuk krakerın tuzu vs ne olursa. sizde de var mı ?

Merhabalar , ben 10+2 haftalığım ama göğüslerimde pek fark yok yani anca adet öncesi gibi sizlerde de durum aynı mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…