2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dr um çözümü olan durumlar değil dedi ben de yaptırmama kararı aldım

Günaydın arkadaşlarım,
3-4 gündür takip edemiyorum sizi yogunluktan nasılsınız umarım sorun yoktur.
Bugün ikili test yaptırdım ve kan verdim devlet hastanesinde kan sonucunu 15 gün sonra alıcam hayırlısıyla.
Nt:1 mm yazıyo nazal kemik mevcuttur yazıyo. Doktora gösterdim herhangi bir sıkıntı yok dedi şükür.
Yüksek ihtimal erkek dedi :) 3 yaşında bir oğlum bir paşa daha geliyo sanırsam.
Önemli olan sağlıklı olması.

herkese gunayfin bikac gundur surekli uyuyorum erkenden siziyorum tam enerjim geldi derken yeniden mayismaya basladim
bende senin gibiyim birkaç gündür ve bir baş ağrısı.Benim normalde başım kolay kolay ağarmaz. ama şimdi hem başım ağrıyor hemde uykum var anlamadım. Hani artık enerjik olacaktık?Acaba kan basıncının artmasıylamı alakalı malum bebişler büyüyor.izde nasıl durumlar kızalar.Özellikle aynı haftalara yakın olanlar?

Vallahi enerji bende de hiç yok hatta hep bir yorgunluk ve geçmeyen uyku hali hayatım boyunca böyle enerjisisz kalcakmışım gibi geliyor zaman zaman korkuyorum hiçbir şeye halim yok canım istemiyor baş ağrısı ve burun tıkanıklığı bende çok fazla dr a sordum artan hormon ve genişleyen damarlarla alakalı normalmiş bir de üstüne kalorifer havayı kuruttukça tuz biber oluyo :)

üç gün öncesine kadar bende de aynı durumlar vardı. Her gün en az 12-13 saat uykum vardı. Son üç gündür gayet iyiyim. Demekki gün geçtikçe dah iyi olacağız. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…