2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin ki nasıl geçti canım ne yaptın? İnşallah. Bütün keyfim gidiyor bu tat yüzünden.
canım benim kürtajla sonuçlanan bir gebeliğim oldu. bu gebelikte ağzımda metalimsi bir tat vardı hep. saçlarım çok döküldü hamilelik süresince ve kürtajdan sonrada devam etti. Ben cildiyeye gittiğimde demir,demir bağlama tsh, b12 ve kan değerlerime bakıldı. b12 bya düşüktü iğneye başladım. bu hamileliğimde bir ara ağzımda tat vardı ama şuan geçti çok şükür. sen yinede yaptır o testleri.

ne kadar zor gibi görünse bile o kadar da korkulduğu gibi olmuyor canım . orası kesin. bak ben 3. yü bekliyorum. ama korkmuyorum. Allah korktuğumuzla sınamasın .

Canım ben de tahlil yaptırmıştım baktım şimdi b12 referans değerlere göre düşük görünüyor. Zaten çok unutkanlık başladı. Farkediyorum kendim de. Saçlarım da dökülmeye başladı. O zaman ben kendi doktoruma gitmeyi bekleyene kadar normal bi kadın doğumcuya gideyim.

Canım onu ihmal etme muhakkak git doktora eksikliği ilerde bunamaya yol açıyor. çok düşük olduğu zaman iğne veriyorlar benim değerim 89 du o yüzden iğne kullanıyorum ve bu iğne bebeğe zarar vermiyor. Belki sana değerine göre hap verir. ayrıca b12 eksikliği yorgunluk da yapar

Bu arada saç dökülmesi hemen kesiliyor onuda söyleyim benim yeni saçlarım çıkmaya başladı çok şükür

Ap
Apse de mutlaka Dr

Kızlar ben şu ikili testi yaptirmamaya karar verdim zaten sonuçlarda çok güvenilir değilmiş o yüzden hiç kafamı bulandirmak istemiyorum hayırlısı artik allah ne derse o oluyor zaten hepimizin meleklerini korusun sağ saglim kucağımiza almayi nasip etsin

doktorum 3 hafta sonrasına bana gün verdi ikili test için ben yaptırcam sanırım bilemiyorum ama

doktorum 3 hafta sonrasına bana gün verdi ikili test için ben yaptırcam sanırım bilemiyorum ama
Bana da verdi ama çok düşündüm bana olumsuz bi dese çok uzulcem kafaya takcam biliyorum kendimi ve yuzdeyuz garantisi yok testin en iyisi allaha tevekkül etmek Hayırlısı ni versin zaten aldır dese aldirmicam o yüzden yaptirmicam

kendince haklısın tabi canım Allah büyük İnşallah hiçbirşey olmıcak sağsalim kucağımıza alacağız bebişleri

şu bulantılar mide problemleri geçsede bebek mobılyası baktıgımız donemler gelse hayırlısıyla :)
Bence bulantılar mobilya bakmaya engel değil :) Allaha şükür benim bulantım yok ama sizi çok iyi anlıyorum çünkü bir önceki gebeliğimde bende çektim aynı şeyleri. Allah yardımcınız olsun

Benim mide bulantısı sancı yok ama boğazımda bir şey var sanki. Bazen kusacak gibi oluyorum onun yüzünden. Yemek yemek ya da hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor. Üstelik benim kanamam da oldu. Plesanta 4 cm uzunluğunda ve 1.5 cm genişliğinde rahim duvarından ayrılmış. Ama bebeğimi gördüm iyiydi. Burnu dili oluşmuş. Gördüm. Ayaklarını uzatmış birbirine doğru :) O yüzden bence korkma tatlım. :)

kızlar ben yatak dolap araba pompa bunlara kesin karar verdim hatta mama sandalyesine bile :) tabi sonra alıcam ama buldum. kafam dağılıyor bakınca sizde bakın bırakın mideyi unutun biraz. bebek bezi en iyisi sizce ne kızlar

Ben de istiyoruuuuuum. Ama daha zamlar belirlenmeden yapamıyorum hiçbir şey 1 ay daha sabır mecburen...

herkese merhaba geçmişi henüz okumadım birazdan okuyacağım. Beni soran sormayan herkese teşekkürler. Çok şükür kalp atışlarını duydu doktor Benim yaşadığım (çalıştığım) ilçedeki hastanede ultrason vs. yok. Bende ildeki devlet hastanesine gittim bugün kan vermek için hemoglobin , idrarda protein var mı yok mu bakılsın diye. Sabah 8 de çıktım yola işte şimdi geldim işe:) buna da şükür. Muayene olduğum doktor çok gıcıktı bana ne ultrason kağıdı verdi ne kalp sesini duyurdu. Hocam kalp sesini duyabilirmiyim diyorum ilk haftalarda zararlı olmaz diyor Zaten gece uyumamışım heyecandan ölüyorum belki insafa gelir diye 11 sene sonra oldu falan dedim yok hiç taviz vermedi bana ne boyunu söylüyo bebeğin ne başka bri şey neyse kan ver aşağıda dedi. Bende üzüldüm açıkçası keşke bi duysaydım diye o üzüntüyle çıktım aşağı indim. Aaaa bütün kadınların elinde ultrason kağıtları var e bana vermedi uyuz çıktım yukarı oooo hoca çoktan çıkmış gitmiş. Bir de bana 6+6 sın dedi. Dedim 10 ocakta 7 haftalıksın dediler ben şu anda 8+4 üm olabilir ilk başlada ultrasonda yanlışlık olabilir dedi. Aaaaaa ben göremeden kaçmış bi daha gitmicem ona Kendi doktorum Ankara'da ama tayin olana kadar burda bi doktorada gitmem lazım. Ayrıca eşim tayin oldu Ankara'ya bugün itibarı ile tek yaşıyorum Allahım kolaylık versin bana ben de şimdi eş durumundan tayin için başvurtucam ama tabi nerden baksan 1 ay sürer. Eşim hafta sonları gelecek artık
Herşey boş bebeğim kalp atışları yine görüldü ya BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM SANA. DARISI İSTEYEN HERKESE OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…