- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.001
canım benim kürtajla sonuçlanan bir gebeliğim oldu. bu gebelikte ağzımda metalimsi bir tat vardı hep. saçlarım çok döküldü hamilelik süresince ve kürtajdan sonrada devam etti. Ben cildiyeye gittiğimde demir,demir bağlama tsh, b12 ve kan değerlerime bakıldı. b12 bya düşüktü iğneye başladım. bu hamileliğimde bir ara ağzımda tat vardı ama şuan geçti çok şükür. sen yinede yaptır o testleri.Senin ki nasıl geçti canım ne yaptın? İnşallah. Bütün keyfim gidiyor bu tat yüzünden.
ne kadar zor gibi görünse bile o kadar da korkulduğu gibi olmuyor canım . orası kesin. bak ben 3. yü bekliyorum. ama korkmuyorum. Allah korktuğumuzla sınamasın .çok sağolun kızlar zor bir geceydi öğle yemeğine geldim ilacını içirdim sabah hiç kusmamış şukur inşallah geçmiştir tekrar iki çocukla çok zor olacağını duşundum neyseki işi bırakacağım ikinciyle birlikte tüm çalışan annelere kolaylık versin Allahım
11-13. haftalar arası yapılıyo 12. haftadayım ben..
ama senin nick in çok güzel. canım istedi.hımm anladım tatlım inşallah benimde belli olur ozaman subatin 3 de doğum günüm sürpriz yapsa keşke :)
ama senin nick in çok güzel. canım istedi.
canım benim kürtajla sonuçlanan bir gebeliğim oldu. bu gebelikte ağzımda metalimsi bir tat vardı hep. saçlarım çok döküldü hamilelik süresince ve kürtajdan sonrada devam etti. Ben cildiyeye gittiğimde demir,demir bağlama tsh, b12 ve kan değerlerime bakıldı. b12 bya düşüktü iğneye başladım. bu hamileliğimde bir ara ağzımda tat vardı ama şuan geçti çok şükür. sen yinede yaptır o testleri.
Canım onu ihmal etme muhakkak git doktora eksikliği ilerde bunamaya yol açıyor. çok düşük olduğu zaman iğne veriyorlar benim değerim 89 du o yüzden iğne kullanıyorum ve bu iğne bebeğe zarar vermiyor. Belki sana değerine göre hap verir. ayrıca b12 eksikliği yorgunluk da yaparCanım ben de tahlil yaptırmıştım baktım şimdi b12 referans değerlere göre düşük görünüyor. Zaten çok unutkanlık başladı. Farkediyorum kendim de. Saçlarım da dökülmeye başladı. O zaman ben kendi doktoruma gitmeyi bekleyene kadar normal bi kadın doğumcuya gideyim.
Canım ben de tahlil yaptırmıştım baktım şimdi b12 referans değerlere göre düşük görünüyor. Zaten çok unutkanlık başladı. Farkediyorum kendim de. Saçlarım da dökülmeye başladı. O zaman ben kendi doktoruma gitmeyi bekleyene kadar normal bi kadın doğumcuya gideyim.
Amin canım inşallah sen daha tecrübelisin bir şekilde buyuyup gideceklerne kadar zor gibi görünse bile o kadar da korkulduğu gibi olmuyor canım . orası kesin. bak ben 3. yü bekliyorum. ama korkmuyorum. Allah korktuğumuzla sınamasın .
Apse de mutlaka Drİşyerinde çok rahatsız oluyorum. Evet açken iyice midemi bulandırıyo. O olmasa hiç bi sorunum yok ne bulantı ne ağrı çok şükür. İlk zamanlar çok takmıyodum ben de ama şimdi iyice arttı. Öğleden sonra başlardı sabahtan başlıyo artık. Hamileliğin normal seyri ise sorun değil artık çekicem mecbur ama internetten bakıyorum b12 ve demir eksikliğinden kaynaklanabiliyormuş. Bide diş probleminden. 20lik dişimde apse var, ondan mı acaba?
doktorum 3 hafta sonrasına bana gün verdi ikili test için ben yaptırcam sanırım bilemiyorum amaKızlar ben şu ikili testi yaptirmamaya karar verdim zaten sonuçlarda çok güvenilir değilmiş o yüzden hiç kafamı bulandirmak istemiyorum hayırlısı artik allah ne derse o oluyor zaten hepimizin meleklerini korusun sağ saglim kucağımiza almayi nasip etsin
Bana da verdi ama çok düşündüm bana olumsuz bi dese çok uzulcem kafaya takcam biliyorum kendimi ve yuzdeyuz garantisi yok testin en iyisi allaha tevekkül etmek Hayırlısı ni versin zaten aldır dese aldirmicam o yüzden yaptirmicamdoktorum 3 hafta sonrasına bana gün verdi ikili test için ben yaptırcam sanırım bilemiyorum ama
kendince haklısın tabi canım Allah büyük İnşallah hiçbirşey olmıcak sağsalim kucağımıza alacağız bebişleriBana da verdi ama çok düşündüm bana olumsuz bi dese çok uzulcem kafaya takcam biliyorum kendimi ve yuzdeyuz garantisi yok testin en iyisi allaha tevekkül etmek Hayırlısı ni versin zaten aldır dese aldirmicam o yüzden yaptirmicam
Bence bulantılar mobilya bakmaya engel değil :) Allaha şükür benim bulantım yok ama sizi çok iyi anlıyorum çünkü bir önceki gebeliğimde bende çektim aynı şeyleri. Allah yardımcınız olsunşu bulantılar mide problemleri geçsede bebek mobılyası baktıgımız donemler gelse hayırlısıyla :)
Iyi akşamlar arkadaşlar. Son 3 5 gündür mide bulantısı sancı ağrı hic bisey yok bende canim da birşey istemiyor hatta hic birsey istemiyorum yemek yemek bile içimden gelmiyo. Sizce bu normal mi. Bebeğime bur şey olmuştur diye korkuyorum. Kanamam falan da olmadi. Benim gibi olan var mı
günaydın güzel annişler sağlıklı mutlu bir gün geçirelim inşallah.
bugünden itibaren 7.5 saatlik hakkımı kullancam 16,30 çıkcam hiççç umrum değiller.bebeğim ve benden başkası boş.hem biraz kıymet bilirler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?