2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bugün benim de 8 hafta oldu, hiç bulantı yok, sende de yokmuş, sıkıntı yoktur inş değil mi:) bazen olmaması iyi mi kötü MÜ bilemiyorum
GÜNAYDIN CNM,
BENDE 10. HAFTA BAŞLADI ÇOK ŞAŞIRDIM HİÇ KUSMAYAN BULANMAYAN MİDEM SONRA FENA OLDU. YANİ NORMALMİŞ DOKTORU BİLE ARAMADIM ALLAH BİLİR BOŞVER DEDİM.ÖYLE DEVAM ŞİMDİ HERKEZİN DEĞİŞİK OLURMUŞ BELKİ SENİN HİÇ OLMAZ KORKMA YANİ ÖYLEDE OLAN VAR

yani yaptırılabilir tabi.
yaptırmakta bi sakınca görmüyorum. benim doktorum teklif ederse ben düşünürüm yaptırmayı.
merhaba canım . kusmak zordur. Allah kolaylık versin.
forumlarda büyük hafle yazmak yasak canım . belki haberin yoktur diye yazdım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?help/terms
11 . madde canım .

canım ne anne karninda nede dogduktan sonra tedawisi yok tek tedawi doktorların dedgi aldirmak...eger aldrma gbi bir dusunceniz yoksa testi yaptrmanin br anlami da yok aslinda

dün sadece kan testini verebildim ..kan da sonuclar iyi.ama bana dediki saglık ocagındaki doktor hepatit pozıtıf cıkmıs bıryerden bırsey bulasmıs olmalı enfeksıyona gıt baktır cok onemlı dedı yanı sabah sabah uyksuuzdum kafam on bin di anmadım cok da ama ne demek ıstedı acaba ?

ayyy okudum bırazz ne dıo kotu dıyor sankı böbrek hastalıgı fılan olabılır dıyoorr ne yani hepatit b virüsü mu var

Günaydın herkese
Sun gece kızım rahatsızlandı sürekli kustu acile gittik sabaha karşı donduk çok uykusuzum işe gideceğim şimdi
gecmis olsun canimm....hem cocuguna bakip hem hamile okmak cok zor bnm kizimda gecen hafta cok rahatszlandi uc gun hastanede yattik perisan olduk ..allahtan annen war...aksma birz dinlen cnm

aa şok oldum ben hep klavyede işyerindeyim büyük harf kullandığımdan direk yazıyodum.saol canım söylediğin için bilmiyordum.ama saçma bence

ayyy okudum bırazz ne dıo kotu dıyor sankı böbrek hastalıgı fılan olabılır dıyoorr ne yani hepatit b virüsü mu var
canım panik olmaman lazım.
netten hiç bakma .
korkulacak bir şey yok .
her şeyin bir formülünü buluyor artık tıp. korkma sakın . bi aşı olursun bence ..koruyucu olması açısından bence.
doktoruna güven .
Günaydın herkese
Sun gece kızım rahatsızlandı sürekli kustu acile gittik sabaha karşı donduk çok uykusuzum işe gideceğim şimdi
canım benim . kıyamam kuzuya.
geçmiş olsun.
Antalya nın o güzel ikliminde hastalanmış demek annesi.
çocuklar hasta olunca tüm gece çöpe gidiyor .
hemen iyileşsin inşallah canım

aa şok oldum ben hep klavyede işyerindeyim büyük harf kullandığımdan direk yazıyodum.saol canım söylediğin için bilmiyordum.ama saçma bence
aslında ilk başlarda bana da saçma gelmişti. ama zamanla alışıyor insan. doğruluk payı buluyorsun bi zaman sonra. sizin iş yerinizde hep büyük harf mi yazılıyor yazılar.
nerede çalışıyorsun morxxx cim

Canim belli olabilir . Erkek cocuklari hemen gosteriyor kendini :)

insallah doktoruma yarın danısacagım zaten

Ahh canım avrupa yakasında olmasam hiç düşünmezdim bile o kadar içime sinmişti ki ama malesef avrupa yakasındayım kızlar bu yakada normal doğum destekleyen doktor önerileriniz varsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…