- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.921
GÜNAYDIN CNM,Canım bugün benim de 8 hafta oldu, hiç bulantı yok, sende de yokmuş, sıkıntı yoktur inş değil mi:) bazen olmaması iyi mi kötü MÜ bilemiyorum
yani yaptırılabilir tabi.Hayırlı Mutlu sabahlarBiz de ikili testi yaptırmayalım dedik ama bi arkadsma dr u demiski "" bence yaptır cunku bazı durumlarda dogumdan hemen sonra tedavi icin onlem alınabiliniyo"" bana da bi dr "'olumsuz bi sonucta ne dogmadan ne de dogunca yapcak bisey yok"' diye soyledi bunun hangisi dogru???
merhaba canım . kusmak zordur. Allah kolaylık versin.GÜNAYDIN CNM,
BENDE 10. HAFTA BAŞLADI ÇOK ŞAŞIRDIM HİÇ KUSMAYAN BULANMAYAN MİDEM SONRA FENA OLDU. YANİ NORMALMİŞ DOKTORU BİLE ARAMADIM ALLAH BİLİR BOŞVER DEDİM.ÖYLE DEVAM ŞİMDİ HERKEZİN DEĞİŞİK OLURMUŞ BELKİ SENİN HİÇ OLMAZ KORKMA YANİ ÖYLEDE OLAN VAR
canım ne anne karninda nede dogduktan sonra tedawisi yok tek tedawi doktorların dedgi aldirmak...eger aldrma gbi bir dusunceniz yoksa testi yaptrmanin br anlami da yok aslindaHayırlı Mutlu sabahlarBiz de ikili testi yaptırmayalım dedik ama bi arkadsma dr u demiski "" bence yaptır cunku bazı durumlarda dogumdan hemen sonra tedavi icin onlem alınabiliniyo"" bana da bi dr "'olumsuz bi sonucta ne dogmadan ne de dogunca yapcak bisey yok"' diye soyledi bunun hangisi dogru???
canim internet ucsuz bucaksiz dunya cok araştırıp canini skma direk doktoruna git soykle bunlari bnceayyy okudum bırazz ne dıo kotu dıyor sankıböbrek hastalıgı fılan olabılır dıyoorr ne yani hepatit b virüsü mu var
yarın gidecegiz zaten ama cok korktum insallah bır sıkıntı yokturcanim internet ucsuz bucaksiz dunya cok araştırıp canini skma direk doktoruna git soykle bunlari bnce
gecmis olsun canimm....hem cocuguna bakip hem hamile okmak cok zor bnm kizimda gecen hafta cok rahatszlandi uc gun hastanede yattik perisan olduk ..allahtan annen war...aksma birz dinlen cnmGünaydın herkese
Sun gece kızım rahatsızlandı sürekli kustu acile gittik sabaha karşı donduk çok uykusuzum işe gideceğim şimdi
yani yaptırılabilir tabi.
yaptırmakta bi sakınca görmüyorum. benim doktorum teklif ederse ben düşünürüm yaptırmayı.
merhaba canım . kusmak zordur. Allah kolaylık versin.
forumlarda büyük hafle yazmak yasak canım . belki haberin yoktur diye yazdım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?help/terms
11 . madde canım .
çok geçmiş olsun cnmGünaydın herkese
Sun gece kızım rahatsızlandı sürekli kustu acile gittik sabaha karşı donduk çok uykusuzum işe gideceğim şimdi
canım panik olmaman lazım.ayyy okudum bırazz ne dıo kotu dıyor sankıböbrek hastalıgı fılan olabılır dıyoorr ne yani hepatit b virüsü mu var
canım benim . kıyamam kuzuya.Günaydın herkese
aslında ilk başlarda bana da saçma gelmişti. ama zamanla alışıyor insan. doğruluk payı buluyorsun bi zaman sonra. sizin iş yerinizde hep büyük harf mi yazılıyor yazılar.aa şok oldum ben hep klavyede işyerindeyim büyük harf kullandığımdan direk yazıyodum.saol canım söylediğin için bilmiyordum.ama saçma bence
Geçmiş olsun canımGünaydın herkese
Canim belli olabilir . Erkek cocuklari hemen gosteriyor kendini :)Kızlar Şubat'ın 3 doğum günüm 20 oluyorum :) ve randevum subatin 3 de yani doğum günümde..
ve tam 13+2 civarı bişi olucaz acaba cinsiyet belli olur mu bana doğum günümde sürpriz yapar mı bebisim ne dersiniz?
insallahcanım panik olmaman lazım.
netten hiç bakma .
korkulacak bir şey yok .
her şeyin bir formülünü buluyor artık tıp. korkma sakın . bi aşı olursun bence ..koruyucu olması açısından bence.
doktoruna güven .
canım benim . kıyamam kuzuya.
geçmiş olsun.
Antalya nın o güzel ikliminde hastalanmış demek annesi.
çocuklar hasta olunca tüm gece çöpe gidiyor .
hemen iyileşsin inşallah canım
Ahh canım avrupa yakasında olmasam hiç düşünmezdim bile o kadar içime sinmişti ki ama malesef avrupa yakasındayım kızlar bu yakada normal doğum destekleyen doktor önerileriniz varsa çok sevinirimMerhaba, ben Ataşehirde Op. Dr.Pınar Tokatlıoğluna gidiyorum. Ben çok araştırdım ve en sonunda Pınar Hanıma gitmeye karar verdim. Kendisi sizinle çok güzel ilgileniyor. Bilgilendiriyor. En önemlisi size zaman ayırıyor. Kendinizi güvende hissediyordunuz. Normal doğumu destekleyen, güler yüzlü, positif bir doktor. Birçok özel hastanede birçok doktora gittim, birçoğu fabrikasyon sanki herşeyi aceleye getiriyor, sorunuza cevap bile alamıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?