• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlarım,
3-4 gündür takip edemiyorum sizi yogunluktan nasılsınız umarım sorun yoktur.
Bugün ikili test yaptırdım ve kan verdim devlet hastanesinde kan sonucunu 15 gün sonra alıcam hayırlısıyla.
Nt:1 mm yazıyo nazal kemik mevcuttur yazıyo. Doktora gösterdim herhangi bir sıkıntı yok dedi şükür.
Yüksek ihtimal erkek dedi :) 3 yaşında bir oğlum bir paşa daha geliyo sanırsam.
Önemli olan sağlıklı olması.

canım tam 13. haftadamisin..
bende Şubat 3 de gidicem ozaman 13 haftalik olucak cinsiyet belli olur mu acaba diyorum

Burada 13. hafta veya 14. hafta yazmasını heyecanla bekliyorum nedense.. :rolleyes:
Zaman geçmiyor gibi, bir hafta bile zor geçecek gibi yaa..

hanımlar daha önce de yazmıştım. Ağzımda acı bir tat oluyor sürekli geçmiyor. Reflüden kaynaklı olduğunu düşündüm, doktorumu aradım gaviscon verdi. Aldım ama işe yaramadı. Aynı sorun hala devam ediyor.

hanımlar daha önce de yazmıştım. Ağzımda acı bir tat oluyor sürekli geçmiyor. Reflüden kaynaklı olduğunu düşündüm, doktorumu aradım gaviscon verdi. Aldım ama işe yaramadı. Aynı sorun hala devam ediyor.
Bende de oluyor ben pek sallamıyorum, ilaç kullanma bence, çok mu kötü etkiliyor seni?
Açken daha çok oluyor mesela bende..

Bende de oluyor ben pek sallamıyorum, ilaç kullanma bence, çok mu kötü etkiliyor seni?
Açken daha çok oluyor mesela bende..

İşyerinde çok rahatsız oluyorum. Evet açken iyice midemi bulandırıyo. O olmasa hiç bi sorunum yok ne bulantı ne ağrı çok şükür. İlk zamanlar çok takmıyodum ben de ama şimdi iyice arttı. Öğleden sonra başlardı sabahtan başlıyo artık. Hamileliğin normal seyri ise sorun değil artık çekicem mecbur ama internetten bakıyorum b12 ve demir eksikliğinden kaynaklanabiliyormuş. Bide diş probleminden. 20lik dişimde apse var, ondan mı acaba?

İşyerinde çok rahatsız oluyorum. Evet açken iyice midemi bulandırıyo. O olmasa hiç bi sorunum yok ne bulantı ne ağrı çok şükür. İlk zamanlar çok takmıyodum ben de ama şimdi iyice arttı. Öğleden sonra başlardı sabahtan başlıyo artık. Hamileliğin normal seyri ise sorun değil artık çekicem mecbur ama internetten bakıyorum b12 ve demir eksikliğinden kaynaklanabiliyormuş. Bide diş probleminden. 20lik dişimde apse var, ondan mı acaba?
canım bence doktoruna git ve tahlil yaptır b12 demir artık ne testi gerekiyorsa. Bendede b12 eksikliği var onun için iğne yaptırıyorum. bir önceki hamileliğimde daha çok vardı metal tadı ama bunda çok fazla yok. Ha nedeni b 12 midir onuda bilmiyorum tabiki. çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer

Hımm tabi ki canım diş'in çok büyük etkisi olur.. Mesela ben hep ufak şeyler yiyorum sürekli, bir küçük meyve gibi, bir kaç kaşık yoğurt.. boş bırakma mideni sen yinede..
Doktoruna da diş sorunun olduğunu söyle mutlaka..

canım bence doktoruna git ve tahlil yaptır b12 demir artık ne testi gerekiyorsa. Bendede b12 eksikliği var onun için iğne yaptırıyorum. bir önceki hamileliğimde daha çok vardı metal tadı ama bunda çok fazla yok. Ha nedeni b 12 midir onuda bilmiyorum tabiki. çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer

Senin ki nasıl geçti canım ne yaptın? İnşallah. Bütün keyfim gidiyor bu tat yüzünden.

Hımm tabi ki canım diş'in çok büyük etkisi olur.. Mesela ben hep ufak şeyler yiyorum sürekli, bir küçük meyve gibi, bir kaç kaşık yoğurt.. boş bırakma mideni sen yinede..
Doktoruna da diş sorunun olduğunu söyle mutlaka..

9 şubatta gidicm doktora da o zmana kadar sabredicem artık. Evet atıştırmaya çalışıyorum sürekli bu sefer de gereksiz kilo alıcam diye endişe ediyorum. Hamileliğin bu kadar karışık bişe olduğunu düşünmemiştim hiç :KK45:

gecmis olsun canimm....hem cocuguna bakip hem hamile okmak cok zor bnm kizimda gecen hafta cok rahatszlandi uc gun hastanede yattik perisan olduk ..allahtan annen war...aksma birz dinlen cnm

çok geçmiş olsun cnm

canım panik olmaman lazım.
netten hiç bakma .
korkulacak bir şey yok .
her şeyin bir formülünü buluyor artık tıp. korkma sakın . bi aşı olursun bence ..koruyucu olması açısından bence.
doktoruna güven .

canım benim . kıyamam kuzuya.
geçmiş olsun.
Antalya nın o güzel ikliminde hastalanmış demek annesi.
çocuklar hasta olunca tüm gece çöpe gidiyor .
hemen iyileşsin inşallah canım

Geçmiş olsun canım

Gecmis olsun canim insallah onemli birsey yoktur

Gunaydin cok gecmis olsun allah sifa versin

merhabaaa gozunaydin ,masallah bebisine:nazar::nazar:

Canım cok gecmis olsun. Umarim simdi iyidir
çok sağolun kızlar zor bir geceydi öğle yemeğine geldim ilacını içirdim sabah hiç kusmamış şukur inşallah geçmiştir tekrar iki çocukla çok zor olacağını duşundum neyseki işi bırakacağım ikinciyle birlikte tüm çalışan annelere kolaylık versin Allahım

Back