- 20 Mart 2014
- 2.277
- 1.671
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
- #9.201
bn varım cnm :) ikizler9 haftalık olan varmı ? güzel anneler :) :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn varım cnm :) ikizler9 haftalık olan varmı ? güzel anneler :) :)
Aynen benhımde oyle sarı oldu. Kasık agımda var ıltahap dıye dusunuyorum. Dr sordum net bıt cevap alamadımKizlar benim akintim beyazdi sariya dondu.sari akintim var nedendir
Ben dort haftalikken gittim iki gun sonra gitcez insallahBu hafta çarşamba doktordaydık , kalp atışlarını dinledik çok şükür.Nezaman gitmiştin doktora sen
Evetbenm haftam da olup sık sık acikan var mi![]()
Benimde gaviscon varda canım onu içerken bile midem bulanıyor :-(evet bende de vardı gavıscon surup kullanıyorum cok ıyı geldi
Zayıf değilim canım ya 60 kiloyum hamileliğin ilk dönmeninde okulda yerli malı vardı iki hafta kiloları depoladık zaten klomen ve çatlama iğnesiyle hamile kaldım ondada kilo almıştım zayıflamak işime yaradı aslında ama hiçbişey yiyemiyorum ben :-(ben 9+3 üm. benim bulantılar daha yavaşladı.
acı su gelmesi reflü belirtisi olabilir mi. gerçi çok erken ama .
4 kilo vermişsin. kaç kilosun şimdi. dikkat et
ben varım 8 in içindeCanim aranıza da bu hafta sekizinci haftası içinde olan kimler varcok merak ettim
kızlr bn 55 kiloydm 57 oldm dr zaten zyf olduğumu ikiz de olduğundn norml dedi ama bn çok yiyorm kilo alcm diye korkuyormmmZayıf değilim canım ya 60 kiloyum hamileliğin ilk dönmeninde okulda yerli malı vardı iki hafta kiloları depoladık zaten klomen ve çatlama iğnesiyle hamile kaldım ondada kilo almıştım zayıflamak işime yaradı aslında ama hiçbişey yiyemiyorum ben :-(
CNM BİZİM DERT ETTİĞİMİZ YOLUN BAŞINDA ALMAK İLK 3 AY ALMASAK İYİYDİ. 1 KG ALMAK LAZIM 3 AYDA NORMALİ EĞER FAZLASI ALINIYORSA İLERDE DAHADA ŞİŞECEĞİZ DEMEK.ya şurda 55-60 kiloları duyuyorum 2 kılo alınıyor diye üzülmeyin kızlar ben 97 kiloyum allahtan boyum var diyorum yoksa tostoparlak yusyuvarlak bişey olurdum boy 180 cm. daha kilo almadım ama illaki alcam . birde beni düşünün
Kasinti koku yok ama direkt sari geliyor,progestan kullaniyorum ben zatenGeldiği an beyazsa beklediğinde sarıya dönüyorsa artan progesteron hormonundan diye biliyorum. Tabi kaşıntısız ve kokusuzsa. Direk sarı geliyorsa iltihap olabilir.
Bnmde 4 gün full sabh 8 aksam 5yoğun musun yine de. benim alt komşum bazen öğlenden sonra gidiyor . bazen öğlenden sonra geliyor.
ama bazen de full günleri var. senin nasıl
inş canım tadım yok öğrendiğimden beri dünyada değilimcanım ben 8 aralıkta transfer oldum benimle aynı gün transfer olan bir arkadaşla karşılaştım c. tesi günü muayenede onun 5 5-6 haftalıkken keseyi görmüşler ama çok küçükmüş kese kan değerleri de hiç 2 katı artmıyormuş, doktor ilaçları bırak kendiliğinden düşsün demiş bu arada da 2 güne bir kan vermiş gene, ilaçları kesmesine rağmen kanı 2 kat artmaya başlamış herşey normalleşmiş yani kesede çok güzel göründü muayenesinde hoca haftaya gel kalp atışına bakalım c.tesi gidecek belki sonradan kendini gösterir demiş o arkadaşımda ne yapacağını bilmiyordu bol bol dua et inşallah bebiş görünür
evet normale gelmiş kilon ama tabi mide bulantısı yüzünden de sıkıntı çekiyorsundur eminim.Zayıf değilim canım ya 60 kiloyum hamileliğin ilk dönmeninde okulda yerli malı vardı iki hafta kiloları depoladık zaten klomen ve çatlama iğnesiyle hamile kaldım ondada kilo almıştım zayıflamak işime yaradı aslında ama hiçbişey yiyemiyorum ben :-(
dikkat et kendine. pozitif olmaya çalış. söylemesi kolaydır belki ama ben de geçtim böyle bi sınavdan . biliyorum neler düşündüğünü.inş canım tadım yok öğrendiğimden beri dünyada değilimkanama ağrı da yok
canım sen kürtaj mı oldun yoksa düşürdün müdikkat et kendine. pozitif olmaya çalış. söylemesi kolaydır belki ama ben de geçtim böyle bi sınavdan . biliyorum neler düşündüğünü.
ikinci çocuk düşünmeye başladığımızda . istediğimiz zaman verdi Rabbim ama 8 . haftada az az kanama başladı. 11. haftada düşük olmuştu. çok üzüldüğümü bilirim. insanın düşünceleri çok farklı oluyor o zaman . 1 düşük diyeceksin belki ama . hormonlardan mı nedir bilemiyorum . kötü olmuştum. sonra 2. bebeği sağlıkla kucağımıza aldık.canım sen kürtaj mı oldun yoksa düşürdün mü