2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu hafta çarşamba doktordaydık , kalp atışlarını dinledik çok şükür.Nezaman gitmiştin doktora sen
Ben dort haftalikken gittim iki gun sonra gitcez insallah
NXIXDAA, post: 38904385, member: 32545"]Bu hafta çarşamba doktordaydık , kalp atışlarını dinledik çok şükür.Nezaman gitmiştin doktora sen[/QUOTE]
Ben dort

Hayırlı cumalar hepimize, mübarek günün yüzü suyu hürmetine eli ayağı düzgün, akıl sağlığı yerinde hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almamız da nasip olsun inşallah. Amin.
Canım arkadaşlarım bişi sorucam ya sizin de ten rengini açıldı mı? Zaten beyaz tenliydim kağıt beyazı oldum nerdeyse sebebi ne acaba?

ben 9+3 üm. benim bulantılar daha yavaşladı.
acı su gelmesi reflü belirtisi olabilir mi. gerçi çok erken ama .
4 kilo vermişsin. kaç kilosun şimdi. dikkat et
Zayıf değilim canım ya 60 kiloyum hamileliğin ilk dönmeninde okulda yerli malı vardı iki hafta kiloları depoladık zaten klomen ve çatlama iğnesiyle hamile kaldım ondada kilo almıştım zayıflamak işime yaradı aslında ama hiçbişey yiyemiyorum ben :-(

Zayıf değilim canım ya 60 kiloyum hamileliğin ilk dönmeninde okulda yerli malı vardı iki hafta kiloları depoladık zaten klomen ve çatlama iğnesiyle hamile kaldım ondada kilo almıştım zayıflamak işime yaradı aslında ama hiçbişey yiyemiyorum ben :-(
kızlr bn 55 kiloydm 57 oldm dr zaten zyf olduğumu ikiz de olduğundn norml dedi ama bn çok yiyorm kilo alcm diye korkuyormmm

ya şurda 55-60 kiloları duyuyorum 2 kılo alınıyor diye üzülmeyin kızlar ben 97 kiloyum allahtan boyum var diyorum yoksa tostoparlak yusyuvarlak bişey olurdum boy 180 cm. daha kilo almadım ama illaki alcam . birde beni düşünün

ya şurda 55-60 kiloları duyuyorum 2 kılo alınıyor diye üzülmeyin kızlar ben 97 kiloyum allahtan boyum var diyorum yoksa tostoparlak yusyuvarlak bişey olurdum boy 180 cm. daha kilo almadım ama illaki alcam . birde beni düşünün
CNM BİZİM DERT ETTİĞİMİZ YOLUN BAŞINDA ALMAK İLK 3 AY ALMASAK İYİYDİ. 1 KG ALMAK LAZIM 3 AYDA NORMALİ EĞER FAZLASI ALINIYORSA İLERDE DAHADA ŞİŞECEĞİZ DEMEK.

Hamileler ilk 3 ayda kremali makarna pasta gibi seyler yerse zarari varmidir?bi de ben her sabah kalktigimda balli bademli nesfit yiyorum.bir zarari dokunurmu

Herkese merhabalar :anneadayı: Aramıza yeni gelenler hoş geldiniz :KK54: Kilolardan biraz konuşulmuş ben de iki kilo kadar aldım sanırım bulantım çok yok düşük tehlikesi var diye çok hareket de edemiyorum daha yolun başındayz dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyo malesef bu arada yarın kontrolüm var korkuyla karışık heyecan var inş bi sorun yoktur dualarınızda bizi de unutmayın

canım ben 8 aralıkta transfer oldum benimle aynı gün transfer olan bir arkadaşla karşılaştım c. tesi günü muayenede onun 5 5-6 haftalıkken keseyi görmüşler ama çok küçükmüş kese kan değerleri de hiç 2 katı artmıyormuş, doktor ilaçları bırak kendiliğinden düşsün demiş bu arada da 2 güne bir kan vermiş gene, ilaçları kesmesine rağmen kanı 2 kat artmaya başlamış herşey normalleşmiş yani kesede çok güzel göründü muayenesinde hoca haftaya gel kalp atışına bakalım c.tesi gidecek belki sonradan kendini gösterir demiş o arkadaşımda ne yapacağını bilmiyordu bol bol dua et inşallah bebiş görünür
inş canım tadım yok öğrendiğimden beri dünyada değilim :( kanama ağrı da yok

evet normale gelmiş kilon ama tabi mide bulantısı yüzünden de sıkıntı çekiyorsundur eminim.
benim de bulantılarım çoktu. bu hafta yavaşladı. ama yine de çok hafif şeyler yemem gerekiyor. yedikten sonra çok dokunuyor çünkü.
bir de ne yesem yarıyor . az da yesem . şişkinlik var zaten. ben de 54 kilo civarındayımdır.

canım sen kürtaj mı oldun yoksa düşürdün mü
ikinci çocuk düşünmeye başladığımızda . istediğimiz zaman verdi Rabbim ama 8 . haftada az az kanama başladı. 11. haftada düşük olmuştu. çok üzüldüğümü bilirim. insanın düşünceleri çok farklı oluyor o zaman . 1 düşük diyeceksin belki ama . hormonlardan mı nedir bilemiyorum . kötü olmuştum. sonra 2. bebeği sağlıkla kucağımıza aldık.
bu da 3. bebek. hiç istemediğimiz halde geldi . Allah ın takdiri. bakalım ne oluruz.

Back