2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana geceleri bir haller oluyor uyku uyuyamıyorum, sıcak basıyor yaz ayındaki gibi üstümü başımı çıkartıp yatıyorum resmen ne olcak bu halim :( sizlere de oluyor mu böyle, normal midir bu acaba?

kızlar bana geceleri bir haller oluyor uyku uyuyamıyorum, sıcak basıyor yaz ayındaki gibi üstümü başımı çıkartıp yatıyorum resmen ne olcak bu halim :KK43: sizlere de oluyor mu böyle, normal midir bu acaba?
bi koca karı bilgisi: ilk aylarda üşürsen oğlun olur terlersen kızın :)

kızlar bana geceleri bir haller oluyor uyku uyuyamıyorum, sıcak basıyor yaz ayındaki gibi üstümü başımı çıkartıp yatıyorum resmen ne olcak bu halim :KK43: sizlere de oluyor mu böyle, normal midir bu acaba?
Bende aynı canım oflayıp puflayıp duruyorum :) üstümü açınca da Üşüyorum bi titreme geliyo :) menopoza girmiş gibiyim aynı

Bende tam tersi çok üşüyorum..

B
Guzell anneler doktordan geldim şimdi. .İkili test bulunduğum ilde yapilmiyormus..sizler Yaptırdıniz mi..bir de esimde ve ben de kan uyuşmazlığı vardı. .onun için kan tahlili istedi. ..Hepatit b aşımı sadece 2 doz vurdurmustum onun için de kan tahlili istedi
ben yaptirmadim
Siz hangi sehirde yasiosunuz?

Es
Selam tatli annislerrr haftaya 2li taramaya gidicemcok heyecanliyim ya :KK49:birde ben ev isi yapamiyorum ya ev aldi basini gidiyor hele mutfaga hic giremiyorum :KK51:
Im toplamasa benim evde savas filmi platosu gibi oluyo valla mutfagin kapisindan gecemiodum bi ara simdi biraz iyiym:KK48:

Bende aynı canım oflayıp puflayıp duruyorum :) üstümü açınca da Üşüyorum bi titreme geliyo :) menopoza girmiş gibiyim aynı
aynı aynı sorma offff. birde önceden hep yüzüstü yatardım şimdi tedirgin oluyorum yatamıyorum yüzüstü, o yüzden de sık sık uyanıyorum ah ahhhh anne olmanın zorluğunu şimdiden anlamaya başladım :(

Back