- Konu Sahibi ayse1234512
- #9.181
kızlar gaz sorununuz var mı? ayıptır söylemesi ben sürekli geğirme oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba yani 8 hafta 3 günlük demek oluyor bizde 9 haftalığız :) :)selam
bende geldim aranıza, bebiş Ağustos 20 de doğacakmış :)
bu arada yukarıda mesajlarda 8+3 gibi birşeyler gördüm bu ne demek
yoğun musun yine de. benim alt komşum bazen öğlenden sonra gidiyor . bazen öğlenden sonra geliyor.Branş canım lisede gorev yapıyorm
çok geçmiş olsun Rabbim sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah2014 yılı boyunca 39+5 haftalık bi ölü doğumum. 9 haftalık bi kürtajım bir de kimyasal gebeliğim olduğu için canım![]()
8+0 ve 8+6 arası mı oluyor 9 haftalık.9 haftalık olan varmı ? güzel anneler :) :)
var canım :)9 haftalık olan varmı ? güzel anneler :) :)
Ben :)9 haftalık olan varmı ? güzel anneler :) :)
Ben bol pantolon giyiyorum valla. Lastikli pantolonada geçicem bu gidişle :)tecrübeli anneler, bizim ne zaman kıyaferlerimizi değiştirmemiz gerekiyor. malum pantolonlar genelde dar, birkaç kilo da alınca biraz daha sıkmaya başladılar. bebeğe zararı varmıdır, ne zaman hamile pantolonlarına geçmemiz gerekir bilgilendirirseniz çok sevinirim
Amin arkadaşım.Hayirli cumalar arkadaslar rabbim dualarimizi kabul etsin bebeklerimizi korusun insallah.
ne zaman ki sıkmaya başlarsa o zaman değiştirmen gerekirtecrübeli anneler, bizim ne zaman kıyaferlerimizi değiştirmemiz gerekiyor. malum pantolonlar genelde dar, birkaç kilo da alınca biraz daha sıkmaya başladılar. bebeğe zararı varmıdır, ne zaman hamile pantolonlarına geçmemiz gerekir bilgilendirirseniz çok sevinirim
benim de öyle.Kizlar benim akintim beyazdi sariya dondu.sari akintim var nedendir
Geldiği an beyazsa beklediğinde sarıya dönüyorsa artan progesteron hormonundan diye biliyorum. Tabi kaşıntısız ve kokusuzsa. Direk sarı geliyorsa iltihap olabilir.Kizlar benim akintim beyazdi sariya dondu.sari akintim var nedendir
cnm bnce cörek otu karanfil zararlıdr cünkü adet olamayınca söktürücü olarak kullanılıyolrBENDE ÇOK ÇÖREK OTU TÜKETTİĞİM İÇİN BAKTIM ÖYLE YAZIYORDU ÖLÜME ÇARESİ YOK BİTEK AMA HAMİLELİKTE KULLANMAYIN DİYE OKUYUNCA ŞOK OLMUŞTUM
ben 9+3 üm. benim bulantılar daha yavaşladı.Kızlar biz bugün 9+2 olduk ama dün bugün midemiz çok ekşiyor acı su geliyor allak bullak çok kötü ya sizde de varmı böyle :-( 4 kilo zayıflamışım zaten
evet bende de vardı gavıscon surup kullanıyorum cok ıyı geldiKızlar biz bugün 9+2 olduk ama dün bugün midemiz çok ekşiyor acı su geliyor allak bullak çok kötü ya sizde de varmı böyle :-( 4 kilo zayıflamışım zaten