2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tecrübeli anneler, bizim ne zaman kıyaferlerimizi değiştirmemiz gerekiyor. malum pantolonlar genelde dar, birkaç kilo da alınca biraz daha sıkmaya başladılar. bebeğe zararı varmıdır, ne zaman hamile pantolonlarına geçmemiz gerekir bilgilendirirseniz çok sevinirim

tecrübeli anneler, bizim ne zaman kıyaferlerimizi değiştirmemiz gerekiyor. malum pantolonlar genelde dar, birkaç kilo da alınca biraz daha sıkmaya başladılar. bebeğe zararı varmıdır, ne zaman hamile pantolonlarına geçmemiz gerekir bilgilendirirseniz çok sevinirim
Ben bol pantolon giyiyorum valla. Lastikli pantolonada geçicem bu gidişle :)

ne zaman ki sıkmaya başlarsa o zaman değiştirmen gerekir
ya hamile pantolonu alırsın ya da evde varsa 1 büyük bedenin pantolonlar arasında . onu giyersin.

Kızlar biz bugün 9+2 olduk ama dün bugün midemiz çok ekşiyor acı su geliyor allak bullak çok kötü ya sizde de varmı böyle :-( 4 kilo zayıflamışım zaten

BENDE ÇOK ÇÖREK OTU TÜKETTİĞİM İÇİN BAKTIM ÖYLE YAZIYORDU ÖLÜME ÇARESİ YOK BİTEK AMA HAMİLELİKTE KULLANMAYIN DİYE OKUYUNCA ŞOK OLMUŞTUM
cnm bnce cörek otu karanfil zararlıdr cünkü adet olamayınca söktürücü olarak kullanılıyolr

Kızlar biz bugün 9+2 olduk ama dün bugün midemiz çok ekşiyor acı su geliyor allak bullak çok kötü ya sizde de varmı böyle :-( 4 kilo zayıflamışım zaten
ben 9+3 üm. benim bulantılar daha yavaşladı.
acı su gelmesi reflü belirtisi olabilir mi. gerçi çok erken ama .
4 kilo vermişsin. kaç kilosun şimdi. dikkat et

Back