- 3 Ocak 2015
- 483
- 352
- 88
- 36
- Konu Sahibi ayse1234512
- #9.141
ben de aldım. zaten alıyorum ben ya diğerlerinde 25 er kilo almıştım. ama veriyorum da somra dikkat edince çok şükürBeN aldım ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de aldım. zaten alıyorum ben ya diğerlerinde 25 er kilo almıştım. ama veriyorum da somra dikkat edince çok şükürBeN aldım ya![]()
CANIM NEDEN KAN SULANDIRICI İÇİYORSUNkan sulandırı kullanan arkadaşlarım. dün doktora gittim. her şey yolunda çok şükür. clexane 0.4 e devam 37. haftaya kadar. en geç 39 da da suni sanciyla başlatırız doğumu dedi. normal doğum yaptırıyorum ben problem yok dedi. hayırlısı bakalım. sevindim ama :)
bu arada kan sulandırıcı iğne kullananlar bakar mısınız die bi topik var onu da takip ediyorum. tavsiye ederim size de
Yoo sıkıntı yok sağolun :)ben mesajları okudukça hemen cevaplıyorum ondan sana da tekrar yazayım ilgisiz kalmayayım dedim :) ilk gebelikte geç çıkıyo.
İnşallah hayirla saglikla alırsın kucağına mubarek Cuma günü dua edelim inş bi de elini karnına koyup 99 kere ya mübdi çek düşük riski olanlara tavsiye ediliyorduSelam arkadaslar araniza yeni katildim bende yaklasik 7 haftalik hamileyim...dusuk riskim var dinleniyorum suan..izmirden arkadaslar varmi hangi hastane ve hangi doktora gidiyorlar acaba
2014 yılı boyunca 39+5 haftalık bi ölü doğumum. 9 haftalık bi kürtajım bir de kimyasal gebeliğim olduğu için canımCANIM NEDEN KAN SULANDIRICI İÇİYORSUN
Canim ben her uyandgmda ayni senin gbi aci su cikariyorm hatta bogazim yaniyo.ama simdi sabah kalkar kalkmaz bol su iciyorm kusmadan o zaman daha rahat kusuyorm.Gunaydin hayirli cumalar kizlar nasilsiniz her sabah bulantiyla uyaniyorum aranizda benim gibi aci su cikaran varmi her uysndigimda mutlaka cikariyorum ne zaman gececek bu ya
2014 yılı boyunca 39+5 haftalık bi ölü doğumum. 9 haftalık bi kürtajım bir de kimyasal gebeliğim olduğu için canım![]()
Bak sana soyleyim herkeste var o problemler dikkat et yorma kendini yeter.ohooo insanlar neler atlatiyor hic takma kafanaBende lekelenme olmadı doktor ultrasonda gordu dedi kese arkasinda dye
canım ben adetten önce baya şişiyordum.Birkaç gün içerisinde 2-3 kilo şişip adet olunca hemen normale dönüyordum ama hamilelikten sonra inemedim :)canım ödem yapıcı şeylerden uzak dırmaya çalış fazla tuzlu tüketme bunlar sana şişlik yapar bende tuzlu yiyince hemen şişiyorum
Anladm cnm.haftaya cuma gidicem dr a bakalim birsey olmaz herhalde o zmna kdrgünaydın,
iltihap bele sancı alt tarafda sğrekli bir ağırlık gibi his ve koku idrarda yanma yapıyomuş bende ilacı içince anladım bunlar kesildi.o akıntı hamilelikden de oluyor deniyor
Bu bilgiyi verdigin için çok teşekkür ederim bende sadece rahim ağzı uyarıcı bitkisel caylardan uzak durmak gerektiğini herhangi bi besinin düşük riski yapmadigini okumuştum limanda yemeyin diyorlar ama nerdeyse hergün yiyorum çünkü bulantıya çok iyi geliyorCNM HAYIRLI CUMALAR SANADA
ÇÖREK OTU HAMİLELİĞİN İLK GÜNLERİ KESİNLİKLE YASAK YAZIYOR NETDE. BEN ÇORBAYA BİLE KATTIĞIM İÇİN ARAŞTIRDIM HAMİLE KALINCA. HAMİLELİĞİN SONLARINA DOĞRU BİRDE EMZİRİRKEN YENMELİYMİŞ SÜT YAPARMIŞ DOĞUM KOLAYLAŞTIRIRMIŞ DÜŞÜK TEHLİKESİ OLANLAR MAYDANOZ ÇÖREK OTU ADAÇAYI BAŞTA UZAK DURUN ÖDEM ATTIRICIYMIŞLAR
Çok geçmiş olsun imtihanlar bizim için2014 yılı boyunca 39+5 haftalık bi ölü doğumum. 9 haftalık bi kürtajım bir de kimyasal gebeliğim olduğu için canım![]()
Bu bilgiyi verdigin için çok teşekkür ederim bende sadece rahim ağzı uyarıcı bitkisel caylardan uzak durmak gerektiğini herhangi bi besinin düşük riski yapmadigini okumuştum limanda yemeyin diyorlar ama nerdeyse hergün yiyorum çünkü bulantıya çok iyi geliyor
canım bencede ultrason makınesı iyi değildir hiç endişelenme benımde ılk gorunmedı kese sonra dıs gebelikten suphelendıler sımdı cok sukur ıyıyız sakın korkma once Allah a emanetsen ıyı bır hastaneye git orada bir muayene ol bakalım canım sana tavsıyem bu olur bende oyle yaptım ozel muayenesı olan bır kadın doğuma gıttım
Doğrudur cnm dikkat etmek lazımBENDE ÇOK ÇÖREK OTU TÜKETTİĞİM İÇİN BAKTIM ÖYLE YAZIYORDU ÖLÜME ÇARESİ YOK BİTEK AMA HAMİLELİKTE KULLANMAYIN DİYE OKUYUNCA ŞOK OLMUŞTUM
Canım benim de öyle olmustu. Hala da karindan zor görünüyor. Merak etme rahat ol![]()
Him ben su icemiyorum zor cikariyorum bogazim tahris oldu insallah cabuk gecer bulantilarimizCanim ben her uyandgmda ayni senin gbi aci su cikariyorm hatta bogazim yaniyo.ama simdi sabah kalkar kalkmaz bol su iciyorm kusmadan o zaman daha rahat kusuyorm.
Bebişler sağlıklı olsunda canım bende turşu yiyemiyorum kokusu rahatsız ediyorcanım ben adetten önce baya şişiyordum.Birkaç gün içerisinde 2-3 kilo şişip adet olunca hemen normale dönüyordum ama hamilelikten sonra inemedim :)
canım deli gibi istemesine rağmen turşu bile yiyemiyorum