- 10 Ekim 2013
- 398
- 240
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.021
Gunadı lar herkese dr. Bana da ikili test için 11 şu at dedi bende o tarihte 12. Haftamin içinde olacağım
Herkese merhaba. Bana da 4 şubatta dedi bende 11 hafta falan olacağım muhtemelen :) ikili testi de yapacakmış
tamam canımDevlette de yapiyorlardir diye dusunuyorum. Forumlardan bir bak istersen yazmis olabilir bayanlar.
cinsiyetini görür büyük ihtimalle canım 15. haftadaKIZLAR ÇOK ENTERESEN BENİM SAT 6 KASIM BANA 14 ŞUBATDA GEL DEDİ. 15. HAFTA OLUYOR CİNSİYET BELLİ OLMAZ DEDİ ŞAŞIRDIM DAHA ÇOK KÜÇÜK DEDİ. 10 OCAKDA GİTTİM EN SON
kilolu bir bayan mısın. göbek çevren yağlı mı canım.Günaydın kızlar sabah doktora gittim ultrasonda bebeği göremedi alttan vajinal ultrasonla baktı o zaman gördü bebek görünüyor kalp atışıda var dedi sizce normal mi ultrasonda görünmemesi bugun tam 8+1 günlük
kilolu bir bayan mısın. göbek çevren yağlı mı canım.
canım kilolu değilsin evet.Yok canım ya balık etkiyim biraz 70 kilo ama bebek görünmicek kadar kilolu değilm
Rahmin geride olabilir canımGünaydın kızlar sabah doktora gittim ultrasonda bebeği göremedi alttan vajinal ultrasonla baktı o zaman gördü bebek görünüyor kalp atışıda var dedi sizce normal mi ultrasonda görünmemesi bugun tam 8+1 günlük
görürsün endişe etme. pazartesi tekrar neden gideceksin ki.Bi arkadasım car 100 kilo 5 aylık hamile yağlardan bebeği göremeyip hala alttan bakıyorlar.. Inş canım pazartesi tekrar gidicem inş görebilirm
Rahmin geride olabilir canım
görürsün endişe etme. pazartesi tekrar neden gideceksin ki.
Cok korkuyorumm ben.dr a sordunmu hicEvet giriyor hemde bıçak saplamis gibi
BEN BİR YATAK BİRDE DOLAP ALCAM CNM 500 LİRA YETER ODA TAKIMINA İNŞ 7-8 DEN SONRA DA AYIRMAK İSTİYORUM. İNŞ BAKALM BEN TELSİZ AVENT POMPA ATEŞ ÖLÇER BUNLARA ÖNEM VERİYORUM İYİSİNİ ALAYIM DİYE.PAHALI HERŞEY ABARTMADAN ALCAM İNŞ.kızlar babyhome sayfasına bakın 2000 lere de var takımlar
Canim bu model dogdugu andan itibaren kullaniliyor.Chicco kac dereceye kadar yatabiliyo yeni dogana uygunmu aceba bilgi varsa alabilirmiyim?
ewt cnm haklısn bn suan kiradaym ev alamazsak beşiklere bile yer yok oturma odasını iptal etmm gerekck ev alırsak beşik dolap alırm şifonyeri bilmiyorm telsiz de de kararsızm gerek olur mu diye baslangıçta almm gibiBEN BİR YATAK BİRDE DOLAP ALCAM CNM 500 LİRA YETER ODA TAKIMINA İNŞ 7-8 DEN SONRA DA AYIRMAK İSTİYORUM. İNŞ BAKALM BEN TELSİZ AVENT POMPA ATEŞ ÖLÇER BUNLARA ÖNEM VERİYORUM İYİSİNİ ALAYIM DİYE.PAHALI HERŞEY ABARTMADAN ALCAM İNŞ.
Hangi model?Canim bu model dogdugu andan itibaren kullaniliyor.
Tatlım idrara sıkışmış durumda miydin o da görünmesini etkilerGünaydın kızlar sabah doktora gittim ultrasonda bebeği göremedi alttan vajinal ultrasonla baktı o zaman gördü bebek görünüyor kalp atışıda var dedi sizce normal mi ultrasonda görünmemesi bugun tam 8+1 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?