2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

MACLAREN ÇOK PAHALI CNM OKADAR VEREMEM BEN.UYGUN BİŞEY ALICAZ BAKALIM. İKEA YATAK KESİNLEŞTİ DOLABIDA KÜÇÜKMÜ GELİR SİZCE İKEANIN
Ben bebise dolap almicam simdilik sadece besik
Ama gardrobumda cok yer var ve etejerlerimde bos
belki besigin alt degistirme unitesinden aliriz o da gelirse baya depolama alanim olur diye dusunuyorum
Kiradayiz simdi kendi evimize gecince odasini aliriz ins:anneadayı:

Ben bebise dolap almicam simdilik sadece besik
Ama gardrobumda cok yer var ve etejerlerimde bos
belki besigin alt degistirme unitesinden aliriz o da gelirse baya depolama alanim olur diye dusunuyorum
Kiradayiz simdi kendi evimize gecince odasini aliriz ins:anneadayı:
BİZ KENDİ EVİMİZDEYİZ AMA YENİ ALDIK BORCUMUZ ÇOK. ODA YİNEDE YAPMICAM AMA KENDİ DOLABIMIZDA İĞNE KOYCAK YER YOK :) FULL HAHAHA:) BİRDE TOZ OLUR BİZİMKİLERİN ARASINDA ÇOK.ONDAN UYGUN BİR DOLAP BİRDE YATAK ALCAM İNŞ. OKADAR ODA YAPMICAM GEREK YOK AMA İKEANINKİ AZMI GELİRKİ BİDE HAMDOLSUN ARDİYEM VAR EVDE BÜYÜK ŞEYLERİNİ ORAYA KOYACAĞIM. BANYOMDA 2 TANE BÜYÜKLER BAYA BİŞEYLERİNİ ALIR İKEA DOLAP ONDAN YETERMİ DİYORUM ACABA.

BİZ KENDİ EVİMİZDEYİZ AMA YENİ ALDIK BORCUMUZ ÇOK. ODA YİNEDE YAPMICAM AMA KENDİ DOLABIMIZDA İĞNE KOYCAK YER YOK :) FULL HAHAHA:) BİRDE TOZ OLUR BİZİMKİLERİN ARASINDA ÇOK.ONDAN UYGUN BİR DOLAP BİRDE YATAK ALCAM İNŞ. OKADAR ODA YAPMICAM GEREK YOK AMA İKEANINKİ AZMI GELİRKİ BİDE HAMDOLSUN ARDİYEM VAR EVDE BÜYÜK ŞEYLERİNİ ORAYA KOYACAĞIM. BANYOMDA 2 TANE BÜYÜKLER BAYA BİŞEYLERİNİ ALIR İKEA DOLAP ONDAN YETERMİ DİYORUM ACABA.

Bana sorarsan yeter olmadi bi de sifonyer eklersin 3 cekmeceli ya da 4 zaten onlarin herseyi mini minnacik:)) Ben de senin gibi yapicam.

Vallahi biraz senin alis veris aliskanligin ve hayal gucune bagli gibi duruyo sigip sigmicaa bebek kiyafetlerini mevsimsel olarak surekli donusturup zamani gecenleri yukluge falan kaldirirsan neden yetmesin:anneadayı:

Maclaren urunleri evet kaliteli gorunumu de guzel ama bi okadar da pahali:KK43:(
Ben de benzer kaliteye yakin ama butceme daha uygun fiyatli bir marka aramaya basladim.
Canım seninle haftamız aynı ben de dayanabilirsem Nisan Mayıs gibi odasını yapmaya başlıcam bu arada kontrolün ne zaman ben Cumartesi gidicem

Canım seninle haftamız aynı ben de dayanabilirsem Nisan Mayıs gibi odasını yapmaya başlıcam bu arada kontrolün ne zaman ben Cumartesi gidicem

Evet ayniymis:)
Ben gecen cumartesi gunu muyaneye gittim bebek hareketini gorduk simdi on ikinci haftamda gidicem ikili test icin. Bir bucuk hafta sonra gidicem.
az kaldi cumartesi gunune ama senin icin suan da gunler gecmiyordur:))

Merhaba arkadaşlar. Bende 7 haftalik hamileyim , kismetse ağustos annesi olacagim
Daha önce 5. haftada kahverengi kanamam olmustu, doktor progestan ignesi ve ilacini verdi ve 1 hafta falan surup gecti.
Ardindan Dun aksam kirmizi sekilde kanamam oldu ve hemen doktora gittim. Ultrason ile muayene de doktor rahim icinde kese etrafinda herhangi bir kanama goremedi. Bu arada bebegimin kalbinin atisini da gormus olduk fakat kucuk oldugu icin sesini henuz duyamadik.
Doktor, bu tarz kanamalarin oldugunu bunlarin %15 inin dusuk tehditi oldugunu soyledi. Progestan ignesi vuruldum ve kullandigim ilacin dozunu arttirdi, ve ozellikle dusuk tehlikemin suan icin olmadigini, korkmamami sadece tedbir almak icin oldugunu belirtti.
Şimdi ben anlamadim bu kanama neden oldu, normalde hamile olmasam tam regl donemim acaba bununla ilgisi varmi diye sordum doktora ama yok dedi anlayamadim. Bu arada bu sabah itibari ile kirmizi kanama kahverengiye dondu ve miktari azaldi . Cumartesi kendi doktorumla randevum var.
Sizlerde boyle bir durum yasayan oldumu acaba ?

Gunaydin canim.

Aglama bak bebegin de cok aglar uyutmaz sonra seni:)))
Saka bir yana seni mutlu edecek seyler dusun. Aglama modundaysan eger netten ne bilim bebek kiyafetlerine bak ya da seni heyecanlandiracak veya mutlu edecek baska seylere.
Kuzum reklamlara bile aglayacagım nerdeyse :-) iyi bir şaka bak ben böyle düşüneyim belki ağlamam :-)

Evet ayniymis:)
Ben gecen cumartesi gunu muyaneye gittim bebek hareketini gorduk simdi on ikinci haftamda gidicem ikili test icin. Bir bucuk hafta sonra gidicem.
az kaldi cumartesi gunune ama senin icin suan da gunler gecmiyordur:))
Evet aynen öyle en son bi ay önce kalp atışını duyduk bu haftalarda gidenler bebek kıpır kıpır hareketli diyor çok merak ediyorm :KK39:

Evet aynen öyle en son bi ay önce kalp atışını duyduk bu haftalarda gidenler bebek kıpır kıpır hareketli diyor çok merak ediyorm :KK39:

Karnin tok gidersin, ac olunca hareket etmiyolarmis benimkini zorla uyandirdilar. Hemen hareket etmedi doktor durttu durttu birden zipladi :)) Cok acayip birsey bu. hani kalp atisini duyuyorsun heyecanlaniyorsun ama bu kez daha derin seyler hissedeceksin gercekten icinde bebek oldugunu anliyorsun.

Chicco kac dereceye kadar yatabiliyo yeni dogana uygunmu aceba bilgi varsa alabilirmiyim?:anneadayı:
canım sanıyorum tam yatmaz . zaten yeni doğan bebeği pusete koymazsın.
yani şimdi deneyimli bir anne olarak ilk önce ya anakucağında taşırsın aşıya falan götürürken , ya da göğsünde taşır götürürsün.
puset inan ki sonraki zamanlar için kullanılıyor.
xtr-446_stamm_2.jpg

babysling hiç duydunuz mu bilemiyorum . bunu kullanmak çok rahatmış. ben ana kucağı kullandım ama bunu alarım

ya da kullanışlı doğal kumaştan nasıl yapılacağı ve bağlanacağı da videolarla anlatılıyor.
images

ya da böylesi var.
babyhope-z-104--ana-kucagi-z.jpg

böyle de aşıya götürebilirsin 2 aylık falan olduğunda. bazen hastaneye de götürüyorlar bunu. doğar doğmaz koyup eve öyle getiriyorlar.
o yüzden el kadar küçük bebek için kocaman puseti taşımaz zor gelecektir ilk başlarda.
ben öyle düşünüyorum.

Gunaydinlar güzel bir gün olur inşallah .dün sağ tarafım da gogsumun altından beri değişik bir şeyler.oldu zor uyudum sizlama gibi mi ağrı mi pek anlayamadım doğrusu .rahim büyüyor ondan mi oldu acaba ..

Back