- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #8.961
Ah şu hormonlar yokmu :) canim gecer yakinda 3. Ayida bitirince normale donmeye basliyorsun.Günaydın kızlar ya ben herşeye ağlıyorum ama herşeye :-(
Ben bebise dolap almicam simdilik sadece besikMACLAREN ÇOK PAHALI CNM OKADAR VEREMEM BEN.UYGUN BİŞEY ALICAZ BAKALIM. İKEA YATAK KESİNLEŞTİ DOLABIDA KÜÇÜKMÜ GELİR SİZCE İKEANIN
Canim chiccco lite way var. Arastir istersen ben memnun kalmistim.Maclaren urunleri evet kaliteli gorunumu de guzel ama bi okadar da pahali(
Ben de benzer kaliteye yakin ama butceme daha uygun fiyatli bir marka aramaya basladim.
Chicco kac dereceye kadar yatabiliyo yeni dogana uygunmu aceba bilgi varsa alabilirmiyim?chiccoo nun baston puset olup hem hafif hem de uygun fiyatlı arabaları var. indirimleri de takip et canım
BİZ KENDİ EVİMİZDEYİZ AMA YENİ ALDIK BORCUMUZ ÇOK. ODA YİNEDE YAPMICAM AMA KENDİ DOLABIMIZDA İĞNE KOYCAK YER YOK :) FULL HAHAHA:) BİRDE TOZ OLUR BİZİMKİLERİN ARASINDA ÇOK.ONDAN UYGUN BİR DOLAP BİRDE YATAK ALCAM İNŞ. OKADAR ODA YAPMICAM GEREK YOK AMA İKEANINKİ AZMI GELİRKİ BİDE HAMDOLSUN ARDİYEM VAR EVDE BÜYÜK ŞEYLERİNİ ORAYA KOYACAĞIM. BANYOMDA 2 TANE BÜYÜKLER BAYA BİŞEYLERİNİ ALIR İKEA DOLAP ONDAN YETERMİ DİYORUM ACABA.Ben bebise dolap almicam simdilik sadece besik
Ama gardrobumda cok yer var ve etejerlerimde bos
belki besigin alt degistirme unitesinden aliriz o da gelirse baya depolama alanim olur diye dusunuyorum
Kiradayiz simdi kendi evimize gecince odasini aliriz ins
Canim chiccco lite way var. Arastir istersen ben memnun kalmistim.
Ben o toz ilactan hamile kalmadan once iki kere kullanmistim ama o ben diilim sanirimBENDE ÖYLEYİM BEBEK YOKKENDE HAFTADA 2-3 SİSTİT OLUYORDUMBEBEK OLDUMUDA DEVAM DEMEKKİ. TAMMAM CNM YAPARIM ÇOK SAOL.SENMİYDİN HATTA BEN İÇTİM İÇ DİYEN :)
BİZ KENDİ EVİMİZDEYİZ AMA YENİ ALDIK BORCUMUZ ÇOK. ODA YİNEDE YAPMICAM AMA KENDİ DOLABIMIZDA İĞNE KOYCAK YER YOK :) FULL HAHAHA:) BİRDE TOZ OLUR BİZİMKİLERİN ARASINDA ÇOK.ONDAN UYGUN BİR DOLAP BİRDE YATAK ALCAM İNŞ. OKADAR ODA YAPMICAM GEREK YOK AMA İKEANINKİ AZMI GELİRKİ BİDE HAMDOLSUN ARDİYEM VAR EVDE BÜYÜK ŞEYLERİNİ ORAYA KOYACAĞIM. BANYOMDA 2 TANE BÜYÜKLER BAYA BİŞEYLERİNİ ALIR İKEA DOLAP ONDAN YETERMİ DİYORUM ACABA.
Vallahi biraz senin alis veris aliskanligin ve hayal gucune bagli gibi duruyo sigip sigmicaa bebek kiyafetlerini mevsimsel olarak surekli donusturup zamani gecenleri yukluge falan kaldirirsan neden yetmesinBİZ KENDİ EVİMİZDEYİZ AMA YENİ ALDIK BORCUMUZ ÇOK. ODA YİNEDE YAPMICAM AMA KENDİ DOLABIMIZDA İĞNE KOYCAK YER YOK :) FULL HAHAHA:) BİRDE TOZ OLUR BİZİMKİLERİN ARASINDA ÇOK.ONDAN UYGUN BİR DOLAP BİRDE YATAK ALCAM İNŞ. OKADAR ODA YAPMICAM GEREK YOK AMA İKEANINKİ AZMI GELİRKİ BİDE HAMDOLSUN ARDİYEM VAR EVDE BÜYÜK ŞEYLERİNİ ORAYA KOYACAĞIM. BANYOMDA 2 TANE BÜYÜKLER BAYA BİŞEYLERİNİ ALIR İKEA DOLAP ONDAN YETERMİ DİYORUM ACABA.
Canım seninle haftamız aynı ben de dayanabilirsem Nisan Mayıs gibi odasını yapmaya başlıcam bu arada kontrolün ne zaman ben Cumartesi gidicemMaclaren urunleri evet kaliteli gorunumu de guzel ama bi okadar da pahali(
Ben de benzer kaliteye yakin ama butceme daha uygun fiyatli bir marka aramaya basladim.
Canım seninle haftamız aynı ben de dayanabilirsem Nisan Mayıs gibi odasını yapmaya başlıcam bu arada kontrolün ne zaman ben Cumartesi gidicem
Kuzum reklamlara bile aglayacagım nerdeyseGunaydin canim.
Aglama bak bebegin de cok aglar uyutmaz sonra seni:)))
Saka bir yana seni mutlu edecek seyler dusun. Aglama modundaysan eger netten ne bilim bebek kiyafetlerine bak ya da seni heyecanlandiracak veya mutlu edecek baska seylere.
Ay inş canım geçsinAh şu hormonlar yokmu :) canim gecer yakinda 3. Ayida bitirince normale donmeye basliyorsun.
Evet aynen öyle en son bi ay önce kalp atışını duyduk bu haftalarda gidenler bebek kıpır kıpır hareketli diyor çok merak ediyormEvet ayniymis:)
Ben gecen cumartesi gunu muyaneye gittim bebek hareketini gorduk simdi on ikinci haftamda gidicem ikili test icin. Bir bucuk hafta sonra gidicem.
az kaldi cumartesi gunune ama senin icin suan da gunler gecmiyordur:))
Evet aynen öyle en son bi ay önce kalp atışını duyduk bu haftalarda gidenler bebek kıpır kıpır hareketli diyor çok merak ediyorm
canım sanıyorum tam yatmaz . zaten yeni doğan bebeği pusete koymazsın.Chicco kac dereceye kadar yatabiliyo yeni dogana uygunmu aceba bilgi varsa alabilirmiyim?
bn keseden 15 gün snr gittm cnm inş görünr senindegeçmiş olsun canım evet keseyi43. günde görebilmiştik şimdi 56. gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?