- 11 Temmuz 2013
- 1.602
- 771
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
- #8.921
Hapsirik tutan varmi bazen sirt ustu hapsiriyorum kasigimin sag tarafina inanilmaz agri giriyor.birsey olurmu cok fena taktim.doktorlada randevum haftaya cuma.poff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hapşirik tutma sakin çok zararlı bende de oluyo zaman zaman normal yaniHapsirik tutan varmi bazen sirt ustu hapsiriyorum kasigimin sag tarafina inanilmaz agri giriyor.birsey olurmu cok fena taktim.doktorlada randevum haftaya cuma.poff
Kasigina aci batma girdimi hic.yok tutmuyorumHapşirik tutma sakin çok zararlı bende de oluyo zaman zaman normal yani
teşeküürler tahmin edilen hafta değilmiş sonradan 69bin e cıktı 11 gün sonra olmus sat a göre:)Yani betanın değerleri var en az en fazla diye. Benim ilk betam 537 çıktı banada 4 haftalık dendi.sağlıklı bir gebelik olur inşallah hepimizin.hayırlı olsun gebeliğin
Evet giriyor hemde bıçak saplamis gibiKasigina aci batma girdimi hic.yok tutmuyorum
cnm üzme kendini sakin belki gec götünecektr keseyi de gec görmemiş miydn inşallah seninledr bebeğin ama yok dr un dediği doğru cikarsa da hamile kalabiliyosn bunu öğrenmil oldun hayirlisi olsun hakkinda bmm de az lekelenme olmuştu iğne oldum gecti şimdilikcanım doktor boş kese dedi bana![]()
Cnm bide baska dr a git istersen keseye kist diyen dr lar bile cikiyorcanım boş gebelik mi yaşamıştın sen
Canim arabada kullanicagin 0-12 ay bebekler icin araba koltuklari var. Onlari cocuk tasimak icinde kullaniyorsun. Cocuk 6 aydan sonra bu arabalarda sıkılmaya basliyor. Benim oglumdaki tecrubem buydu. Ben hafif bebek arabasi ile cok rahat ettim. Birde cok yolculuk yapiyorum. Ayda 2 defa ucak yolculugu cok rahat oldu benim icin.
geçmiş olsun canım evet keseyi43. günde görebilmiştik şimdi 56. güncnm üzme kendini sakin belki gec götünecektr keseyi de gec görmemiş miydn inşallah seninledr bebeğin ama yok dr un dediği doğru cikarsa da hamile kalabiliyosn bunu öğrenmil oldun hayirlisi olsun hakkinda bmm de az lekelenme olmuştu iğne oldum gecti şimdilik
Evet canım malesef Ağustos ta yaşadım yoksa Mart'ta doğum yapıcaktım kısmet değilmiş Allah bu bebeğime uzun ömürler sağlık versincanım boş gebelik mi yaşamıştın sen