• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

BEN KENDİ ANNEME HEMEN SÖYLEDİM DURAMADIM
AMA K. VALİDEYE SÖYLEMEDİK DAHA YURT DŞINDALAR 10 GÜN SONRA GELİNCE SÖYLERİZ BİZ PEK SAKLAYAMIYORUZ :KK59:

Eşime kalsa cinsiyeti öğrenmeden söylemeyelim diyor ama insan kendini özel hissetmek istiyor annemler duysa ilki gibi çok sevinir eminim hele kayınvalidem hep diyordu ben yaşlanmadan yap diye

bu erkekleri anlamıyorum. nasıl bu kadar soğuk kanlı olabiliyorlar :p

ay biz de ben tutamadım kendimi annemle paylaştım anne aramızda kalsın dedim ama söylemem yetti o herkese söylemiş biraz pişman oldum anlattığıma ama anne işte diyorum o da mutluluğunu anlatmak istiyor heralde

ya canım gerçekten kusura bakmayın. herkesi tek tek yazıp tablo yapacak hem vaktim yok hemde becerim.

Sizinle.gebeligimiz çok yakın :)bnmde değerin 73.74cikti iki gün önce .üç hafta sonra gel.dedi heyecanla bekliyorum o günü

Hehe, öyle mi? Ne güzel :) Ben haftaya keseyi görmeye gidicem. Umarım her şey yolunda gider. Hemen o akşam da herkesi yemeğe çağırıp açıklayacağız. Çocuğumun hem halası hem dayısı olacak, çok seviniyorum :) Ama teyzesi ve amcası olmayacak maalesef. Bende herkes var, ama işte nesil farkı. Artık herkes bilinçlendi, kimse sayıca çok çocuk yapmak istemiyor.

Merhaba arkadaşlar benimde sat 8 kasım salı günü dayanamayıp kan testi yaptırdım beta hcg 11 çıktı doktor şüpheli dedi cuma tekrar gel idrar testinde solgun çizgi çıkıyor ben kendimi hamile hissediyorum ama hala içimde şüphe var. Eğer bir aksilik olmazsa bende Ağustos annesi olacağım:))) eşime söylemedim ama salı kan testi yaptırdığımı tam bell olsun öyle söyleyeyim diyorum. İkinci çocuğum benimde belirtiler hemen hemen aynı o yüzden kesin diyorum ama hayırlısı...

veee hamileliğimin ilk hediyesi geldi : eşimden altın kunye,,, tencere takımı ve karacadan tabak takımı ıstedım D kızlar eşim bana istediğim yemek takımını almış :) çok şımardım ::KK49::rolleyes::D
İyi günlerde kullan canım
ya canım gerçekten kusura bakmayın. herkesi tek tek yazıp tablo yapacak hem vaktim yok hemde becerim.
yapabilecek biri çıkar elbet ;)

canım sende 4 haftalıksın.cumaya randevu aldım sabredemedim.sen gittin mi alttan mı bakacaklar.

Back