- 1 Kasım 2014
- 312
- 186
- 53
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
SODAYI AÇIP BEKLETSEK OLUR MU ACABA
şimdi biraz araştırdım da. maden suyu veya sodanın bir sakıncası yokmuş :) tabi fazlaya kaçmadıkça . ister bekletip için ister hemen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SODAYI AÇIP BEKLETSEK OLUR MU ACABA
Sodada cikan bAloncuklar karbondioksitmis.icine biraz su koyunca gidiyormus.saracoglu demisti tv deSODAYI AÇIP BEKLETSEK OLUR MU ACABA
Merhaba kızlar, bende anne olacağım inşallah :)) Bu topiği görünce yazmak istedim hemen, inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize :)
Merhaba kızlar, bende anne olacağım inşallah :)) Bu topiği görünce yazmak istedim hemen, inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize :)
Kizlar keseyi kimler gordu?
Benim dr coooook kucuk cuma gel emin olalim dedi.gec mi acaba dedim burda 6haftalik gosteriyor baksaniza
Amin canım çok teşekkür ederim :) Tecrübelilerimize bir şey soracağım kızlar Bat gününde 1 aralık pazartesi kan tahlili yaptırdım bhcg değeri 377 çıktı, adetlerim genelde düzensizdir ama hesaplayıcımda beklenen tarih buydu. Kocimle heyecan yaptık hemen bu cuma için doktordan randevu aldık. Sizce keseyi görebilir miyiz ?hayırlısı olsun cnm allah tamamına erdirsin
Biz geçen Hafta değil ondan önceki Perşembe gittik doktora iğne ucu kadar gördük keseyi 4 haftalıkdı.. Herkeste görülmeyebilir Telaşa gerek yokKizlar keseyi kimler gordu?
Benim dr coooook kucuk cuma gel emin olalim dedi.gec mi acaba dedim burda 6haftalik gosteriyor baksaniza
Hoş bulduk canım :)) burası harika bi ortam, merak edip neyi yazdıysam ilk önce hep KK da okudum. Güzel paylaşımlarımız olsun inşallah :))Hoş geldin cnm :) işallah :)
Hoş bulduk canım :)) burası harika bi ortam, merak edip neyi yazdıysam ilk önce hep KK da okudum. Güzel paylaşımlarımız olsun inşallah :))
Bizde kalp atışını duyunca söyleyelim dedik ama cumartesi keseyi görünce söyleyebiliriz :) benim kuçuk sıpa sır tutuyor neyseki :)ben keseden ziyade heyecanla kalp atışlarını bekliyorum. çünkü eşimle anlaştık kalp atışlarını duyunca söylüycez herkese... gerçi ben dayanamayıp anneme söyledim ama haberi yok eşimin hadi hayırlısı
Bizde kalp atışını duyunca söyleyelim dedik ama cumartesi keseyi görünce söyleyebiliriz :) benim kuçuk sıpa sır tutuyor neyseki :)
İnşallah canım cumartesi gideceğiz 5+0 oluyor bide benim rahmim gerideymiş ilkinde karnımdan görünmedi vajinadan baktı kalp atışınıda duymuştuk o şekildeişallah en yakın zamanda görürsünüz cnm :)
Eşime kalsa cinsiyeti öğrenmeden söylemeyelim diyor ama insan kendini özel hissetmek istiyor annemler duysa ilki gibi çok sevinir eminim hele kayınvalidem hep diyordu ben yaşlanmadan yap diyebi arkadaş bebek anne karnına 4 ay olana kadar kimseye söylenmezse hayalı olur demiştir. ama dayanmak ne mümkün.. ki ben ilk öğrendiğimde üzüldüğümü sanmıştım meğer ne çok istiyormuşum