• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar keseyi kimler gordu?
Benim dr coooook kucuk cuma gel emin olalim dedi.gec mi acaba dedim burda 6haftalik gosteriyor baksaniza

hayırlısı olsun cnm allah tamamına erdirsin
Amin canım çok teşekkür ederim :) Tecrübelilerimize bir şey soracağım kızlar Bat gününde 1 aralık pazartesi kan tahlili yaptırdım bhcg değeri 377 çıktı, adetlerim genelde düzensizdir ama hesaplayıcımda beklenen tarih buydu. Kocimle heyecan yaptık hemen bu cuma için doktordan randevu aldık. Sizce keseyi görebilir miyiz ?

Kizlar keseyi kimler gordu?
Benim dr coooook kucuk cuma gel emin olalim dedi.gec mi acaba dedim burda 6haftalik gosteriyor baksaniza
Biz geçen Hafta değil ondan önceki Perşembe gittik doktora iğne ucu kadar gördük keseyi 4 haftalıkdı.. Herkeste görülmeyebilir Telaşa gerek yok

ben keseden ziyade heyecanla kalp atışlarını bekliyorum. çünkü eşimle anlaştık kalp atışlarını duyunca söylüycez herkese... gerçi ben dayanamayıp anneme söyledim ama haberi yok eşimin :oops: hadi hayırlısı

ben keseden ziyade heyecanla kalp atışlarını bekliyorum. çünkü eşimle anlaştık kalp atışlarını duyunca söylüycez herkese... gerçi ben dayanamayıp anneme söyledim ama haberi yok eşimin :oops: hadi hayırlısı
Bizde kalp atışını duyunca söyleyelim dedik ama cumartesi keseyi görünce söyleyebiliriz :) benim kuçuk sıpa sır tutuyor neyseki :)

bi arkadaş bebek anne karnına 4 ay olana kadar kimseye söylenmezse hayalı olur demiştir. ama dayanmak ne mümkün.. ki ben ilk öğrendiğimde üzüldüğümü sanmıştım meğer ne çok istiyormuşum:KK66:

bi arkadaş bebek anne karnına 4 ay olana kadar kimseye söylenmezse hayalı olur demiştir. ama dayanmak ne mümkün.. ki ben ilk öğrendiğimde üzüldüğümü sanmıştım meğer ne çok istiyormuşum:KK66:
Eşime kalsa cinsiyeti öğrenmeden söylemeyelim diyor ama insan kendini özel hissetmek istiyor annemler duysa ilki gibi çok sevinir eminim hele kayınvalidem hep diyordu ben yaşlanmadan yap diye

Aynen bende kalp atısını duyana kadar kimseye söylemiycem.

Back