• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım ben cuma hamileligi garantileyecem daha kan testiyle ilk çocuktan biliyorum bende inşallah görürsun keseyi iki haftaya bir daha gidersin ihtimal ama vitamin falan verir belki doktor

canım sende 4 haftalıksın.cumaya randevu aldım sabredemedim.sen gittin mi alttan mı bakacaklar.

canım ben işte geçen hafta felan gitmiştim doktor alttan baktı ama daha oluşmamış dedi. 3 hafta sonra gel dedi yani :) 4. haftada belki keseyi göremeyebilirsin benim gibi. 6. hafta git :)

saol gülüm o zman randevumu iptal ediyim.
peki değerin artıp artmadığını görmek için 48 saatte bir kan veriyim demi.ay çok sordum ya :)

Bende balli sut iciyorum.
1-2avuc yazdigim cerez turu seyler ceviz vs
1yumurta hergun
Haftada 1balik.2ye cikarabilirim saglikla devam edersek
Yemekleri de bi gun sebzeli yapiyorum 2gun yiyoruz.sonra etli.sonra baklagil
Bol meyve
Ayva yiyin kizlar cocugu guzellestirirmis :KK66: gamzeli olur bile deniyor
ayvayla ilgili hadis okudum ama doğrumu bilemem zaten ben aşeriyorum ya ayvayı:)

Kizlar keseyi gormek icin belli bir beta degeri mi var?

Hani o degere gelindiginde kese gorulebilir mi deniliyor?

Her gun iki kati artiyor

Cevap icin tesekkur ederim canim. Ben iki kez test yaptirmistim ikiser gun arayla. Benim 3.5 kat artis gostermisti ilk testle iki gun sonra yaptirdigim test arasinda. Simdi de bu sekilde mi devam ediyodur acaba?

Neden merak ettigimi de yazayim. Haftasonu kese icin doktora gidicem, hani 1500 beta sonucuyla gorulebilirmis ya kese ben de onu hesaplamaya calisiyorum:) Insan heyecan yapinca sabirsizlaninca nerden ne cikarcagini ne yapacagini bilemiyo :)) Bir an once haftasonu gelsin istiyorum

Cevap icin tesekkur ederim canim. Ben iki kez test yaptirmistim ikiser gun arayla. Benim 3.5 kat artis gostermisti ilk testle iki gun sonra yaptirdigim test arasinda. Simdi de bu sekilde mi devam ediyodur acaba?

Neden merak ettigimi de yazayim. Haftasonu kese icin doktora gidicem, hani 1500 beta sonucuyla gorulebilirmis ya kese ben de onu hesaplamaya calisiyorum:) Insan heyecan yapinca sabirsizlaninca nerden ne cikarcagini ne yapacagini bilemiyo :)) Bir an once haftasonu gelsin istiyorum
O kadar ayrintili bilmiyorum canim.ben pazartesi gittim. 864tu.dr cok kucuk bir kese goruyorum dedi.bana da gosterdi.ama cuma gel emin olalim dedi.
Sorabilirsin aklindaki heeer seyi
Mutlaka bilen biri vardir cevap verir hic cekinme canim
Ben de burdan cok sey ogrendim
Anliyorum seni cok haklisin

Aaa cok merak ettim simdi:) Benim sag kasigim inanilmaz agriyo kasik ile cinsiyet arasinda bir hurafe var midir:))
Ne diyorsuuuun olmaz mi:KK70:
Sag agriyorsa erkek sol kiz
Ama cok inanma canim.genelleme bunlar.bikac baslik var hatta genelde tutmus bu da.kesenin saginda olursa erk ....yazdimya o da.ama istisnalar da var
Yine de can SIKINTISINDAN okuyoruz naaaapcaaan mecbuuuur oooyle boyle gecireccez vakti :cool::KK59:

Back