- 10 Mart 2011
- 57
- 38
- 53
- Konu Sahibi ayse1234512
Yok canım ben cuma hamileligi garantileyecem daha kan testiyle ilk çocuktan biliyorum bende inşallah görürsun keseyi iki haftaya bir daha gidersin ihtimal ama vitamin falan verir belki doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sende 4 haftalıksın.cumaya randevu aldım sabredemedim.sen gittin mi alttan mı bakacaklar.
ayvayla ilgili hadis okudum ama doğrumu bilemem zaten ben aşeriyorum ya ayvayı:)Bende balli sut iciyorum.
1-2avuc yazdigim cerez turu seyler ceviz vs
1yumurta hergun
Haftada 1balik.2ye cikarabilirim saglikla devam edersek
Yemekleri de bi gun sebzeli yapiyorum 2gun yiyoruz.sonra etli.sonra baklagil
Bol meyve
Ayva yiyin kizlar cocugu guzellestirirmis gamzeli olur bile deniyor
canım korkma ben 6.hafta gittim çok ufaktı zor gördü 5 haftalık dedi bir hafta sonra git görürsünKese gozukmedi kizlar kan tahlili aldilar yarin cikacak sonuc korkuyorum 4+6
Kese gozukmedi kizlar kan tahlili aldilar yarin cikacak sonuc korkuyorum 4+6
teşşekur bebişim hamileliğin tadını çıkaralımmmmOooooo cok sanslisin canim guzel gunlerde saglikla kullan insallah
hiç korkma canım benim daha dün zar zor keseyi gördü 5+3 te 4mm cumartesi gel tekrar dedi yani senin ki çok normal:)Kese gozukmedi kizlar kan tahlili aldilar yarin cikacak sonuc korkuyorum 4+6
1.500 lerde olmasi lazim dye biliyorum canmKizlar keseyi gormek icin belli bir beta degeri mi var?
Hani o degere gelindiginde kese gorulebilir mi deniliyor?
1.500 lerde olmasi lazim dye biliyorum canm
Her gun iki kati artiyorPeki canim bir sey daha ogrenmek istiyorum bu beta artislari her zaman ayni kat sayisiyla mi artiyordur? Yoksa farklilik gosteriyor mudur?
Hayirli olsuuuun hosgeldinKızlar slm ben de bugün öğrendim hamile olduğumu 15 aylık bir kızım var bakalım ne olacak.
Her gun iki kati artiyor
Yeni bisey ogrendim bebek kesenin sagindaysa kiz, solundaysa erkek oluyormus.pek sasmazmis.
Tum hurafeler bende
O kadar ayrintili bilmiyorum canim.ben pazartesi gittim. 864tu.dr cok kucuk bir kese goruyorum dedi.bana da gosterdi.ama cuma gel emin olalim dedi.Cevap icin tesekkur ederim canim. Ben iki kez test yaptirmistim ikiser gun arayla. Benim 3.5 kat artis gostermisti ilk testle iki gun sonra yaptirdigim test arasinda. Simdi de bu sekilde mi devam ediyodur acaba?
Neden merak ettigimi de yazayim. Haftasonu kese icin doktora gidicem, hani 1500 beta sonucuyla gorulebilirmis ya kese ben de onu hesaplamaya calisiyorum:) Insan heyecan yapinca sabirsizlaninca nerden ne cikarcagini ne yapacagini bilemiyo :)) Bir an once haftasonu gelsin istiyorum
Ne diyorsuuuun olmaz miAaa cok merak ettim simdi:) Benim sag kasigim inanilmaz agriyo kasik ile cinsiyet arasinda bir hurafe var midir:))