• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar ayrintili bilmiyorum canim.ben pazartesi gittim. 864tu.dr cok kucuk bir kese goruyorum dedi.bana da gosterdi.ama cuma gel emin olalim dedi.
Sorabilirsin aklindaki heeer seyi
Mutlaka bilen biri vardir cevap verir hic cekinme canim
Ben de burdan cok sey ogrendim
Anliyorum seni cok haklisin

Tesekkur ederim canim.

Evet ben de cogu seyi buradaki arkadaslardan ogrendim. hepsi sagolsun varolsun, Allah herseyi gonullerine gore versin. Tabi bu dileklerime sen de dahilsin:)

Eger benim 3.5 kat artmaya devam etmisse ki insallah etmistir o zaman kese gorunur diye tahmin ediyorum.

Gun gectikce daha da sabirsizlaniyorum hersey icin. Nasi gecircem bu aylari simdiden bilemedim:)

Ne diyorsuuuun olmaz mi:KK70:
Sag agriyorsa erkek sol kiz
Ama cok inanma canim.genelleme bunlar.bikac baslik var hatta genelde tutmus bu da.kesenin saginda olursa erk ....yazdimya o da.ama istisnalar da var
Yine de can SIKINTISINDAN okuyoruz naaaapcaaan mecbuuuur oooyle boyle gecireccez vakti :cool::KK59:

Bakarsin tutar:)

Aman bunlari okumadan zaman nasil gecer. Cok haklisin.

canım korkma ben 6.hafta gittim çok ufaktı zor gördü 5 haftalık dedi bir hafta sonra git görürsün
1hafta geriden gelebiliyormus basta gelisim ama sonra aradaki o 1haftayi telafi edip sat a gore olan haftasina yetisiyormus bebek oyle mi? 7.hafta gorunuyor senin simdi mesela.kesede 7.haftami acaba?sonradan mi tamamliyorki

Tesekkur ederim canim.

Evet ben de cogu seyi buradaki arkadaslardan ogrendim. hepsi sagolsun varolsun, Allah herseyi gonullerine gore versin. Tabi bu dileklerime sen de dahilsin:)

Eger benim 3.5 kat artmaya devam etmisse ki insallah etmistir o zaman kese gorunur diye tahmin ediyorum.

Gun gectikce daha da sabirsizlaniyorum hersey icin. Nasi gecircem bu aylari simdiden bilemedim:)
Tesekkur ederiiiim
Bilgi paylastikca artar ;) :)
Hurafelere bakaaaa bakaaaa, kendimizi dinleyeeee dinleye gececek insallah saglikla kucagimiza almayi nasip eder Rabbim hepimize

Veee bir hurafe daha patlatiyoruuum:
Erkek cocuk anneyi guzellestirir, kiz cocuk cirkinlestirir.
Hamilelikte guzellesiyorsan erkek :KK66:
Eeeee deneyimli bir cok anne var burda
Okurlarsa belki yazarlar hangileri tutmus biz de biliriz :KK48:

Cin takvimi rus takvimi ne varsa nasil hesapladimsa kiz cikiyor benimde.ama niyeyse erkek hissediyorum.kizsa inslh uzulmuyordur icerde bebekim :)
valla ben de de benzer bir durum var ama o takvimler benim cevremdeki kimsede tutmadigi icin sallamiyorum erkek hissediyorum Rabbim hayirlisini versin hamilelerin hisleti kuvvetli olurmus Allah herkesin gonlune gore versin

Bende yumurtadan tiksiniom düşündükçe midemi bulnlandiriyo kizartmasi ,ekside yiyince agzimda lokma büyüyor tatliyi daha rahat yiyorum as ermeler henüz yok :)

B12 icin yumurta tuketmelisin

Öyle işte o kadar telaş ettiler şimdi kızları 14 aylık sapasağlam, hala yürümemiş dişi bile çıkmamış onu dert ediyolar :)
Çok üzülmüşlerdi zekasal geriliği olacak diye ama şükür diyelim olmadı
ikili testte herkesin basina bir corap öruyorlarmis cucelikten tut cift cinsiyete kadar ve cocuklar sonrasinda sahlikli doguyor

ben işyrime oğlumun okuluna, kursuna filan kek dağıttım Allah kabul etsin hamileliğimi duyunca
7 aydır olmayınca korkmaya başlamıştım
Allah kabul etsin cnm

kızlar hepinizin hayırlı olsun benimde üç gün gecikme sonucu (dün) kan verdim 667 çıktı yrn tekrar vericem çünkü daha önce dış gebelik geçirmiştim takipli gidiyor doktorum sizce düşük bir değer mi 667? birde bel ağrım var akıntım var çok korkuyorum :KK43:
hayir cnm degerin guzel 1 gun gecikmeyle 62.04 tu benim suan 3400 :nazar::nazar:

Hayirlisi canim
Vardir Rabbimin bir bildigi
Ben de bosgebelkk gecirdim.bin turlu sey geliyor aklima.sevinemiyorum bile suan icten.cok sacma bu davranislar.hep negatif odakliyiz.ya her sey pozitifse diye dusunmeye,kafa dagitmaya calisiyorum.
Degerin ertesi gun iki kat artmasi onemli olan
Insallah saglikli bir hamilelikle ve saglikla aliriz kucagimiza
Negatif dusunmeyelim

:KK48::KK48::KK48:
benimki sek olsun

bu arada sütü nasıl içiyorsunuz açık mı paketli mi
aciksa kaynatip pastorize ediyorum

Benim aklımda kalanda pastörize olması lazım
ewt cnm aynen ole

Merhaba kızlar, ben de aranıza katıldım :) Değerim önce 39'du, şi 200. Daha çok yeni. Haftaya keseyi görebilecekmişiz. Çok heyecanlıyız, ilk bebeğimiz olacak :KK54:
Maasallah:nazar:
Merhaba arkadaşlar,

Bende Allah kısmet ederse Ağustos annesi olacağım. Doktor randevum cumartesi günü ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım tabiki. Hepinizi tebrik ederim inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
hosgeldin cnm

Kızlarrr iş yogunlugundan dün hiç bakamadım ne çok yazmışsınız yahuuuuu.
Dün akşam ben tekrar idrar testi yaptım gayet belli çıktı ikinci çizgi.
doktora gitmek için 15 gün beklemeyi planlıyorum.
Geçen sene martta bir düşük yaşadım o stresli günleri yaşamamak adına biraz daha beklemeyi düşünüyorum.
Bu arada şubatta 3 yaşına girecek bir oğlum var. aralarında tam 3,5 yaş olucak kısmetse.
Heyecanlanmamaya çalışıyorum şimdilik bakalım.
hayirli olsun

Dun gece anladım biraz iki çocukla zor olacak tek tesellim annem ust komşum Allah sağlık versin inşallah yardımcı olur kayınvalidem de ilk zamanlar durur yanımda zaten ilkinde ikiside kırkı çıkana kadar bizdelerdi
guven kendine halledersin bence

bu arada kaç yaşındasınız kızlar kaçta 2. anne oluyorsunuz.
Ben suan 29,5 haziranda 30 olcam.
30 ysindayim canim bence en ideal yaş
kızlar dün yazmıştım testte pozitif diye kan verdim orda da pozitif çıktı çok şükür :D
hayirli olsun

ben biraz yaşlı anne olacağım galiba :KK43: ama hayırlısı allah yardım eder inş.
ne alaka cnm hicte ole degil ben 30 yasindayim bu ilk bebegim ol ikinciyi de 36 ya kadar bir vakitte dusunuyorum bence evlilik zaten ancak oturup kendini belli eder universite is evlilik derken zaten cogu kisi 30 u buluyor.ikinci de 35 lere kaliyor.

Cevap icin tesekkur ederim canim. Ben iki kez test yaptirmistim ikiser gun arayla. Benim 3.5 kat artis gostermisti ilk testle iki gun sonra yaptirdigim test arasinda. Simdi de bu sekilde mi devam ediyodur acaba?

Neden merak ettigimi de yazayim. Haftasonu kese icin doktora gidicem, hani 1500 beta sonucuyla gorulebilirmis ya kese ben de onu hesaplamaya calisiyorum:) Insan heyecan yapinca sabirsizlaninca nerden ne cikarcagini ne yapacagini bilemiyo :)) Bir an once haftasonu gelsin istiyorum
haftasonuna kadar görürsun bnce de canm keseyi..ama kese ile is btmiyo kalp atisi heyecani basliyo bu seferde:)))

valla ben de de benzer bir durum var ama o takvimler benim cevremdeki kimsede tutmadigi icin sallamiyorum erkek hissediyorum Rabbim hayirlisini versin hamilelerin hisleti kuvvetli olurmus Allah herkesin gonlune gore versin

B12 icin yumurta tuketmelisin

ikili testte herkesin basina bir corap öruyorlarmis cucelikten tut cift cinsiyete kadar ve cocuklar sonrasinda sahlikli doguyor

Allah kabul etsin cnm

hayir cnm degerin guzel 1 gun gecikmeyle 62.04 tu benim suan 3400 :nazar::nazar:

Negatif dusunmeyelim

aciksa kaynatip pastorize ediyorum

ewt cnm aynen ole

Maasallah:nazar:

hosgeldin cnm

hayirli olsun

guven kendine halledersin bence

30 ysindayim canim bence en ideal yaş

hayirli olsun

ne alaka cnm hicte ole degil ben 30 yasindayim bu ilk bebegim ol ikinciyi de 36 ya kadar bir vakitte dusunuyorum bence evlilik zaten ancak oturup kendini belli eder universite is evlilik derken zaten cogu kisi 30 u buluyor.ikinci de 35 lere kaliyor.

Wauw harikasin :) herkese cevap vermissiiiiiin

Veee bir hurafe daha patlatiyoruuum:
Erkek cocuk anneyi guzellestirir, kiz cocuk cirkinlestirir.
Hamilelikte guzellesiyorsan erkek :KK66:
Eeeee deneyimli bir cok anne var burda
Okurlarsa belki yazarlar hangileri tutmus biz de biliriz :KK48:
yok canm o da hurafe:KK48: bende tutmadi o kizim olavalti tenim saclarim falan cok gzuellesmisti kimisinn yuzunde lekeler falan da olusabiliyi

Ne diyorsuuuun olmaz mi:KK70:
Sag agriyorsa erkek sol kiz
Ama cok inanma canim.genelleme bunlar.bikac baslik var hatta genelde tutmus bu da.kesenin saginda olursa erk ....yazdimya o da.ama istisnalar da var
Yine de can SIKINTISINDAN okuyoruz naaaapcaaan mecbuuuur oooyle boyle gecireccez vakti :cool::KK59:
Kesinlikle.su an zaman yavaş akıyor bana :)

Akşam üstü kimlere gebeliği haber verdiğinizi konuşmuşsunuz kızlarr.
Benim sadece ablam ve annem biliyor bide eşim tabiki. Ama eşim tripli sanki bana neden benm anneme söylemiyoruz gibisinden herkese söyleyelim istiyo poffffff. Kv dilinde bakla ıslanmaz istemiyorum daha bilmesini :mad:

ben keseden ziyade heyecanla kalp atışlarını bekliyorum. çünkü eşimle anlaştık kalp atışlarını duyunca söylüycez herkese... gerçi ben dayanamayıp anneme söyledim ama haberi yok eşimin :oops: hadi hayırlısı
bu adamlar hep mi ayni fabrikadan cikma valla benimki de kese olmadan kimseye soyletmiyor:eek:

bi arkadaş bebek anne karnına 4 ay olana kadar kimseye söylenmezse hayalı olur demiştir. ama dayanmak ne mümkün.. ki ben ilk öğrendiğimde üzüldüğümü sanmıştım meğer ne çok istiyormuşum:KK66:
boyle de sacma sey duymamistim

Kese gozukmedi kizlar kan tahlili aldilar yarin cikacak sonuc korkuyorum 4+6 :KK43:
korkma bende 5+0 da gozukmemisti hem de alttan muayenede cuma gidecegim gozukeceginden eminim rabbim hayirlisini versin

Kizlar keseyi gormek icin belli bir beta degeri mi var?

Hani o degere gelindiginde kese gorulebilir mi deniliyor?
Ewt cnm 1500
Peki canim bir sey daha ogrenmek istiyorum bu beta artislari her zaman ayni kat sayisiyla mi artiyordur? Yoksa farklilik gosteriyor mudur?
En az iki kati olmak kaydiyla fazla artabilir diye biliyorum
Kızlar slm ben de bugün öğrendim hamile olduğumu 15 aylık bir kızım var bakalım ne olacak.

Hayirli ugurlu olsun:nazar:

Yeni bisey ogrendim bebek kesenin sagindaysa kiz, solundaysa erkek oluyormus.pek sasmazmis.
Tum hurafeler bende :KK70::KK70::KK70:
peki bir soru bana gore mi sagda ultrason resimine gore mi ? cunku remini cekersen sol yumurtalik sagda sag yumurtalik ise solda gozukur ayna etkisi gibi :KK45:

bu adamlar hep mi ayni fabrikadan cikma valla benimki de kese olmadan kimseye soyletmiyor:eek:

boyle de sacma sey duymamistim

korkma bende 5+0 da gozukmemisti hem de alttan muayenede cuma gidecegim gozukeceginden eminim rabbim hayirlisini versin

Ewt cnm 1500

En az iki kati olmak kaydiyla fazla artabilir diye biliyorum

Hayirli ugurlu olsun:nazar:

peki bir soru bana gore mi sagda ultrason resimine gore mi ? cunku remini cekersen sol yumurtalik sagda sag yumurtalik ise solda gozukur ayna etkisi gibi :KK45:
Kesenin sagi diyor keseye gore sag demekki :KK16: :KK50:

Kizlar gebeligi ogrendigimde adet olacakmis gibi kasik ağrıları oluyordu ama simdi hafufledi gunde birkere falan bulantilar artti sizinde bu sekildemi ???

Back