• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gebelik içi mi aldın
bende geçen hafta ilk öğrendiğimde 3 gün aldım dinlendim :D

onlar sana yardımcı olur canımmerak etme Allah kolaylığını verir ilk zamnlar zor olur sonra zamanla alışırsın

Yok canim baya agir tonsilit olmusum.bademcik ve etrafi sisti ates mates cok kotuydum ilac ve rapor verdi dr

Ben eşimin yanına dükkana gidiyorum. Yalnız başına bıraktım kaç haftadır. bugün köye gidecekmiş inek aşılamaya dükkanda kimse yokmuş. Yatağımın sıcaklığını bırakayım artık yavaştan çok miskinlik yaptım :KK61:

Kizlar dun oraya buraya bakarken bir sey okudum yaptim cok hosuma gitti size de yazayim.grip icin yazmislar.ama direnc arttirir diye dusunuyorum.bende bogazim icin yaptim ama cok lezzetliydi.sakin hasta olmayinnnnn cok zor :(
Yarim limonu SIKTIm su bardagina aldim.ustune bir yemek kasigi bal .bardagin geri kalanini sicak suyla tamamladim.biraz ilimasini bekleyip ictim.sicak zararli malum.coooooooooook lezzetliydiiiii
tavsiye ederim;)

Kizlar dun oraya buraya bakarken bir sey okudum yaptim cok hosuma gitti size de yazayim.grip icin yazmislar.ama direnc arttirir diye dusunuyorum.bende bogazim icin yaptim ama cok lezzetliydi.sakin hasta olmayinnnnn cok zor :KK43:
Yarim limonu SIKTIm su bardagina aldim.ustune bir yemek kasigi bal .bardagin geri kalanini sicak suyla tamamladim.biraz ilimasini bekleyip ictim.sicak zararli malum.coooooooooook lezzetliydiiiii
tavsiye ederim:KK66:
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN FAYDA EDİYOR BU KARIŞIM BENDE DUYMUŞTUM

Selam kızlar dün doktorum acı haberi vermişti bana bu sabahta kanamam başladı bebiş beni terketti sizlerle 9 ay daha devam edip annelik heycanımı sürdürmek isterdim ama benimki buraya kadarmış hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelik dilerim umarım ağustos ayında sağsalim meleklerinizi kucağınıza alırsınız herkese bol şans. Sevgiler...

Selam kızlar dün doktorum acı haberi vermişti bana bu sabahta kanamam başladı bebiş beni terketti sizlerle 9 ay daha devam edip annelik heycanımı sürdürmek isterdim ama benimki buraya kadarmış hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelik dilerim umarım ağustos ayında sağsalim meleklerinizi kucağınıza alırsınız herkese bol şans. Sevgiler...
canımmm ya ne diyeceğimi bilemiyorum
Allahtan geldi sonuçta hayırlısı böyleymiş diye düşün inaşşallah en kısa zamanda sen de hamiş olacaksın çok üzüldüm en kısa zamanda sağlıklı gebelik dilerim

Bende tam onu diyecektim ya aşırı alıngan ve duygusal oldum :KK43:(sanki kayın validen sevinmedi bebeğe herkes havalara uçtu ama o sevinmedi tek ben öyle anlamamisim annem de eşim de öyle.dedi ...hep bebek istedi şimdi neden sevinmediki :KK43:çok üzgünüm zaten gurbette yapayalniziz ççok yalnız hissediyorum :KK43:
ne tesadüf bu pazarda bende aynı duyguları yaşadım eşim annesine bbne oluyorsun dedi oda sadece iyi dedi ne tebrik ne bişey sonrra biryere gittik geldik eşim yanlız kaldıkları bi an konuşmus sanırım geldiğimde kadın daha başkaydı gelmiş bana daha yeni algılıyorum alınma dio tuhaf:S bende ailemden uzaktayım bu arada :(

Selam kızlar dün doktorum acı haberi vermişti bana bu sabahta kanamam başladı bebiş beni terketti sizlerle 9 ay daha devam edip annelik heycanımı sürdürmek isterdim ama benimki buraya kadarmış hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelik dilerim umarım ağustos ayında sağsalim meleklerinizi kucağınıza alırsınız herkese bol şans. Sevgiler...[/QUOTE
canım bende çok üzüldüm geçmiş olsun ama sen üzülme inşallah rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatacak sana

ne tesadüf bu pazarda bende aynı duyguları yaşadım eşim annesine bbne oluyorsun dedi oda sadece iyi dedi ne tebrik ne bişey sonrra biryere gittik geldik eşim yanlız kaldıkları bi an konuşmus sanırım geldiğimde kadın daha başkaydı gelmiş bana daha yeni algılıyorum alınma dio tuhaf:S bende ailemden uzaktayım bu arada :KK43:
Bilemeiyorum ışte yani nasıl bir dusuncedeler ...:(

cok incesin canim saol
Cok gecmis olsun cok uzuldum
Biraz zor bir donem ama gececek inan.saglikla bebegine kavusacagin gunler uzak degil.vucudun toplansin calismalara devam :KK66: bos gebelik gecirdim ben de.toparlaniyorsun.
Allahim yardimcin olsun tez vakitte kucagini doldursun insallah

Biliyorum çok uzgunsun ne desek boş ama unutma sağlıklı olmayan gebelikler zaten kendiliğinden son bulurmuş kim sağlıksız bir bebek dünyaya getirmek ister ki dilerim en uygun zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin

hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin

Hayırlı olsunn :)

Gittim canım bu sabah. Boyumu kilomu ölçtüler takibe aldılar dosya oluşturdular. Beyaz bir alet vardı ilerleyen haftalarda kalp atışlarını dinliyecez dedi :D Böyle işte başka birşeyde yapmadılar boşuna yoruldum :KK70:

İnş canım hayırlı olsun.

Dğum yaptığımda 19 olmuş olcam ben :oops:

Çok teşekkür ederim kızlar :) İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. Offf şu an böyle bir cümle kurmak bile çok tuhafıma gidiyor. Benim annem var derken şimdi ben anne oluyorum, şaka gibi :)

Bu arada ben de 31 yaşında anne olacağım, eşim de 33 yaşında baba olacak :)

Back