- 5 Mart 2014
- 959
- 475
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
Yok canim raporluyum evdeyimcanım sen öğretmendin demi
okulda telefondan mı giriyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim raporluyum evdeyimcanım sen öğretmendin demi
okulda telefondan mı giriyorsun
Öylede doğduklarında heralde bi 10 yaş yaşlanıcam. Allahtan annem kv ablam hepsi yakın. :)sarah çok gençsin canım sn ya maşşallah
genç anne olacaksın
gebelik içi mi aldınYok canim raporluyum evdeyim
onlar sana yardımcı olur canımmerak etme Allah kolaylığını verir ilk zamnlar zor olur sonra zamanla alışırsınÖylede doğduklarında heralde bi 10 yaş yaşlanıcam. Allahtan annem kv ablam hepsi yakın. :)
İlk kızım dedin bak içine mi doğdu acaba Hayırlı olsun inş..
gebelik içi mi aldın
bende geçen hafta ilk öğrendiğimde 3 gün aldım dinlendim
onlar sana yardımcı olur canımmerak etme Allah kolaylığını verir ilk zamnlar zor olur sonra zamanla alışırsın
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN FAYDA EDİYOR BU KARIŞIM BENDE DUYMUŞTUMKizlar dun oraya buraya bakarken bir sey okudum yaptim cok hosuma gitti size de yazayim.grip icin yazmislar.ama direnc arttirir diye dusunuyorum.bende bogazim icin yaptim ama cok lezzetliydi.sakin hasta olmayinnnnn cok zor
Yarim limonu SIKTIm su bardagina aldim.ustune bir yemek kasigi bal .bardagin geri kalanini sicak suyla tamamladim.biraz ilimasini bekleyip ictim.sicak zararli malum.coooooooooook lezzetliydiiiii
tavsiye ederim
hadi gözün aydınkızlar dün yazmıştım testte pozitif diye kan verdim orda da pozitif çıktı çok şükür
canımmm ya ne diyeceğimi bilemiyorumSelam kızlar dün doktorum acı haberi vermişti bana bu sabahta kanamam başladı bebiş beni terketti sizlerle 9 ay daha devam edip annelik heycanımı sürdürmek isterdim ama benimki buraya kadarmış hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelik dilerim umarım ağustos ayında sağsalim meleklerinizi kucağınıza alırsınız herkese bol şans. Sevgiler...
ne tesadüf bu pazarda bende aynı duyguları yaşadım eşim annesine bbne oluyorsun dedi oda sadece iyi dedi ne tebrik ne bişey sonrra biryere gittik geldik eşim yanlız kaldıkları bi an konuşmus sanırım geldiğimde kadın daha başkaydı gelmiş bana daha yeni algılıyorum alınma dio tuhaf:S bende ailemden uzaktayım bu aradaBende tam onu diyecektim ya aşırı alıngan ve duygusal oldum (sanki kayın validen sevinmedi bebeğe herkes havalara uçtu ama o sevinmedi tek ben öyle anlamamisim annem de eşim de öyle.dedi ...hep bebek istedi şimdi neden sevinmediki çok üzgünüm zaten gurbette yapayalniziz ççok yalnız hissediyorum
Selam kızlar dün doktorum acı haberi vermişti bana bu sabahta kanamam başladı bebiş beni terketti sizlerle 9 ay daha devam edip annelik heycanımı sürdürmek isterdim ama benimki buraya kadarmış hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelik dilerim umarım ağustos ayında sağsalim meleklerinizi kucağınıza alırsınız herkese bol şans. Sevgiler...[/QUOTE
canım bende çok üzüldüm geçmiş olsun ama sen üzülme inşallah rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatacak sana
Bilemeiyorum ışte yani nasıl bir dusuncedeler ...ne tesadüf bu pazarda bende aynı duyguları yaşadım eşim annesine bbne oluyorsun dedi oda sadece iyi dedi ne tebrik ne bişey sonrra biryere gittik geldik eşim yanlız kaldıkları bi an konuşmus sanırım geldiğimde kadın daha başkaydı gelmiş bana daha yeni algılıyorum alınma dio tuhaf:S bende ailemden uzaktayım bu arada
cok incesin canim saolSelam kızlar dün doktorum acı haberi vermişti bana bu sabahta kanamam başladı bebiş beni terketti sizlerle 9 ay daha devam edip annelik heycanımı sürdürmek isterdim ama benimki buraya kadarmış hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelik dilerim umarım ağustos ayında sağsalim meleklerinizi kucağınıza alırsınız herkese bol şans. Sevgiler...
Biliyorum çok uzgunsun ne desek boş ama unutma sağlıklı olmayan gebelikler zaten kendiliğinden son bulurmuş kim sağlıksız bir bebek dünyaya getirmek ister ki dilerim en uygun zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsinSelam kızlar dün doktorum acı haberi vermişti bana bu sabahta kanamam başladı bebiş beni terketti sizlerle 9 ay daha devam edip annelik heycanımı sürdürmek isterdim ama benimki buraya kadarmış hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelik dilerim umarım ağustos ayında sağsalim meleklerinizi kucağınıza alırsınız herkese bol şans. Sevgiler...
hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin
Hayırlı olsunn :)
Gittim canım bu sabah. Boyumu kilomu ölçtüler takibe aldılar dosya oluşturdular. Beyaz bir alet vardı ilerleyen haftalarda kalp atışlarını dinliyecez dedi Böyle işte başka birşeyde yapmadılar boşuna yoruldum
İnş canım hayırlı olsun.
Dğum yaptığımda 19 olmuş olcam ben