2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende ilk doğumumu 31 yaşında yaptım şuan 4 yaşında bir kızım var ikinci için çalışmalara başladık eğer allah kısmet ederse 35-36 yaşımdada ikinciye anne olacağım inş. :) annelik çok güzel bi duygu allah herkese yaşatır inş.

Sizinle.gebeligimiz çok yakın :)bnmde değerin 73.74cikti iki gün önce .üç hafta sonra gel.dedi heyecanla bekliyorum o günü

ben biraz yaşlı anne olacağım galiba ama hayırlısı allah yardım eder inş.

sevgili hamişler merhaba bişey sorucam maden suyu (soda) hamileler için çok faydalı diye duydum ancak bu gun arkadaşlarım bana gazlı şeyler içersen bebeğin gazlı olur dedi tecrbesi olan veya bilgisi olan var mı

ben ilk oğlumu 21 yaşımda aldım kucağıma :) şimdide işallah 2. çocuğumu kucağıma alacam :) 30 yaşımda işte :)

ne güzel genç anne olmuşsun ben 30da evlendim kızımı 31de doğurdum ama çok şükür diyorum yinede allah yüzümüzü güldürdü fazla aratmadı inş. ikinci içinde çok uğraşmayız allah hepimize yardım etsin

işallah canım bende 20 yaşımda evlendim 21 yaşımda oğlum oldu işte :) 2 ay felan buna uğraştık :) işallah buda kız olur :) sanada Allah nasip eder işallah :)

sevgili hamişler ;* bişey sorucam maden suyu (soda) hamileler için çok faydalı diye duydum ancak bu gun arkadaşlarım bana gazlı şeyler içersen bebeğin gazlı olur dedi tecrbesi olan veya bilgisi olan var mı

maden suyu ilerde oluşabilecek kramplarada iyi geliyor. bu benim ikinci bebeğim ilkinde içmiştim ama böyle bi durumla karşılaşmadım. tabii çok düzenli değildi. bunlar için erken bence. şuan bebeğin yediklerinle bi alakası yok. sen kendine yarayacak süt yoğurt yumurta gibi şeyleri tüketmeye bak. şu an bunlar emiliyor vücudundan çünkü

canım yanlış bilgi vermek istemem ama ben gazlı içeceklerden uzak duruyorum.

canım 45 yaşında bile doğum yapan var :) canını sıkma :) ben bile yani 8 yıl bekledim .

allah verince yaş farketmiyor oluyor ama yaşlanınca çocukla uğraşmak zor oluyor gücü kalmıyor insanın bide çalışıyorum birinciyi annem büyüttü allah razı olsun ama ikinciyide al bak diyemem hasta o da çok zor.. o nemrut kaynanadan bendede var 2 gün zor duruyor hemen kaçıyor neyse böyle daha iyi gelsede bi işe yaramıyor zaten daha çok stres yapıyorum

bizde işte yaşlılığa kalmasın diye 30dan sonrasına pek bırakmak istemedik :) zaten bundan sonrada bir daha düşünmeyiz artık :) sanada Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…