• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kaç yaşındasınız kızlar kaçta 2. anne oluyorsunuz.
Ben suan 29,5 haziranda 30 olcam.

Benimde kayınvalidemin ilk torunuydu ama hiç heves meves yoktu.
Çorap bile almadı daha çocuguma o kadar hevesi yok düşün.
Ben maşallah kaynana yonunden şanslıyım benim arkadaşlarda anlatır kaynanasını şaşıyorum bazen amaçları ne anlamıyorum torun daha tatlıdır derler nasıl böyle duygusuz olurlar

Evet belki de öyledir .eşi ile sıkıntıları var...artık yolumuza bakacağız zaten bir buçuk yıldır evliyiz gelmediler :KK43:800km uzağız onlara ama benim ailem kaç kere geldi ...ne duyum hiç biseye sesimi cikarmadigm gibi yine susacagim ...bebeğim ve eşim evimizde huzur olsun da tek dışarısı önemli değil .

Ayyyyyynen canim bosveeeeer uzak olmasi daha iyidir ;) sizin huzurunuz yerinde olsun

beim kayınvalidemden Allah razı olsun
o zamnlar alt katımda oturuyordu çok faydası oldu
şimdi ayrıldık ama yine de gelir gider boş bırakmaz ama iki çocuk fikrinden korkuyorum biraz :KK23:
çünkü oğlum çok gazlı ve problemliydi bu uslu olsa bari

sütcüm tazecik süt getirdi şimdi 5 kilo
işyerindeyim akiama kaynatıp yoğurt yapıcam ama şimdilik cezvede kaynatıp içtim 1 bardağını :KK50:

herkese merhaba, bende 28 yaşında ikinci bebeğimi bekliyorum. ilk kızım 18 aylık, bu süpriz oldu bizim için:110: allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah :KK19:

Merhaba kızlar, ben de aranıza katıldım :) Değerim önce 39'du, şimdi 200. Daha çok yeni. Haftaya keseyi görebilecekmişiz. Çok heyecanlıyız, ilk bebeğimiz olacak :KK54:
Hayırlı olsunn :)

Saglik ocagina gittin mi? Napiolar orda?
Gittim canım bu sabah. Boyumu kilomu ölçtüler takibe aldılar dosya oluşturdular. Beyaz bir alet vardı ilerleyen haftalarda kalp atışlarını dinliyecez dedi :D Böyle işte başka birşeyde yapmadılar boşuna yoruldum :KK70:

Merhaba arkadaşlar,

Bende Allah kısmet ederse Ağustos annesi olacağım. Doktor randevum cumartesi günü ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım tabiki. Hepinizi tebrik ederim inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
İnş canım hayırlı olsun.

bu arada kaç yaşındasınız kızlar kaçta 2. anne oluyorsunuz.
Ben suan 29,5 haziranda 30 olcam.
Dğum yaptığımda 19 olmuş olcam ben :oops:

Back