2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

istanbul gibi yerlerde merkezi sistem var hangi hastaneye gitsende onların sisteme düşüyor ama küçük illerde çoğunda bu sistem yok haber vermek gerekiyor...

Artık hastahaneler sağlık ocaklarına haber veriyormuş. Benim öyle oldu. Benim aile doktorum aradı, hamileymişsin buraya uğraman gerekiyor dedi gittim yanına. Doktorum haber vermiş. Öyle oluyormuş artık..

Canim lokman hekim devlet hastanesi gibi. Dikmende 19 mayis hastanesi var. Istersen orayida sor. Oranin fiyati baya uygun. Gecen sene arkadasim 950 tl ye normal dogum yapti.

kızlar özel hastanelerde doğum ücreti çok pahalı ne yapıyor bunlar böyle. Sgk nin şu sitesine bakmanızı öneririm http://gss.sgk.gov.tr/OzelSHSBilgi/pages/index.faces. burdan hastaneyi ve yapılacak işlemi seçerek hastanenin sizden alabileceği maksimum ücreti görürsünüz.

Benim yaşadığım şehirde özel hastanede normal doğum 350 tl gibi bişyedi sezeryanda 500 tl küsür sanırım. tabi zorunlu sezeryan olursa doktor onayı ile daha uygun oluyor fiyatı.

Bir.arkadaş eleştirmiş galiba burda yapılan erkek mi kizmi muhabbeti heycanimizdan ayrıca muhabbet olsun diye de insanlar konuşabilir kimse kimseyi eleştirme hakkına sahip değildir burada diye düşünüyorum ... :)biz heyecanlı günleri paylaşıyoruz güzel güzel no problem yani ....

ben şuan 2 doktora birde gidiyorum biri kalp atışları dakikada 125 dedi diğeri 148 hangisine inanayım
Neden 2 doktora gidiyorsun ki? Hangisine daha çok güveniyorsan onunla devam etsen ya? Bi de bunu doktor söylemiyor, makine ölçüyor. O sırada kalp atışları o şekilde çıkmış olabilir belki ..

Neden 2 doktora gidiyorsun ki? Hangisine daha çok güveniyorsan onunla devam etsen ya? Bi de bunu doktor söylemiyor, makine ölçüyor. O sırada kalp atışları o şekilde çıkmış olabilir belki ..

iki doktora gidiyorum çünkü kanamam oldu ve kesem uzamıştı eğer düzelmezse kürtaj olacaktım ve ben başka bir doktorada görünmek istedim. çok şükür ki herşey düzeldi bebeğim benimle şimdi tek doktora düşürdüm

Çok çok sevindim herşeyin düzelmesine Gülnurcum. İnşallah sağlıkla kavuşursun bebişine ağustosta :)

18gun geçmiş..bir ay sonra gel demişti doktor ne kadar heyecanlıyım ya az kalmış minnaki mi görmeye

Bana 2 hafta sonra gel demişti üstünden daha bu 4. gün geçiyor :S offff

Amin insallah cnm soyledigin gibi olur. 3 gunde bir igne vuruluyorum hergun vajinal jel....
Rabbim yavrularimizi korusun. Cumartesi kontrolum insallah sorun yoktur. Ne olur banada dua edin
Allah yardımcın olsun canım inşallah bişey olmaz rahat ol üşütmemeye çalış

Gunaydin kizlar benim nezaman karnim cikar cok merak ediyorum daha cikmadida

ya ben daha 9. haftamın içindeyim ve bu süre zarfı içinde 3 kilo aldım :S göbüş çıktı bendeeee

ya ben daha 9. haftamın içindeyim ve bu süre zarfı içinde 3 kilo aldım :S göbüş çıktı bendeeee
Maşallah canim benim karnim sadece sertlesdi daha cikmadihic kiloda almadim zayifladim bide iştahsizlikdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…