2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebeğim sağa yerleşmiş dr umuz öyle söylemişti. nerde olduğunu bilmek süper bi duygu :KK6:

bana doktor hic birsey demedi :( AMa ultrasonla baktiginda bebegi gordugu yer ne sag ne sol gibi geliyo bana sanki ortada:)) Benim solda sancim oldugu icin sanirim sola yerlesmis. Merak ettim dr a gittigimde sorayim.

bana doktor hic birsey demedi :KK43: AMa ultrasonla baktiginda bebegi gordugu yer ne sag ne sol gibi geliyo bana sanki ortada:)) Benim solda sancim oldugu icin sanirim sola yerlesmis. Merak ettim dr a gittigimde sorayim.
bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde hep sol kasığım ağrıyo diye geziniyodum ortalıklarda :) meğerse sağdaymış, psikolojikdi sanırım öğrendikten sonrada geçti zaten ağrılar :) inşallah bu kontrolde bi tane de solda çıkar bize sürpriz yapar :)

Selam canim:)

O batma bu yuzden mi oluyomus. Ben ozellikle bu gece sol tarafima yatinca rahatsizlik duyuyordum batma hissediyordum ama yalnizca kasik bolgem degil karnima dogru da o batma oluyodu gaz sancisi gibi ama sagima donunce gayet rahattim. Simdi benim bebegim soluma mi yerlesmis oluyo.
Senle aynı durumdayım anlattığın şekilde solumda baskı var batıyor gibi o yüzden sola yerleştiğini tahmin ediyorum

akşam işten eve giderken o kasılma olayı bende de oldu ama geçti uzun sürmedi onun için çok da endişelenmedim bebek yerini yapıyo heralde diye düşündüm :)

Bülent bey canım. Bi yıldır ona gidiyorum. Bugün de kontrolüm var işte heyecandan başım dönüyo artık :)
ALLAH İZİN VERİRSE BEN 27 AĞOSTOSTA BEBEĞİMİ ELİME ALCAM SİZLE AYNI GÜN :)) İLK DEFA MI GİDECEKSİNİZ DOKTORA

Back