- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
- Konu Sahibi ayse1234512
- #7.221
Benimki de sağda sanırım :)benim bebeğim sağa yerleşmiş dr umuz öyle söylemişti. nerde olduğunu bilmek süper bi duygu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de sağda sanırım :)benim bebeğim sağa yerleşmiş dr umuz öyle söylemişti. nerde olduğunu bilmek süper bi duygu![]()
benim bebeğim sağa yerleşmiş dr umuz öyle söylemişti. nerde olduğunu bilmek süper bi duygu![]()
bir sonraki kontrolünüzde sor dr unuza annesi sizin melek ne taraftaymış :) ona göre seversin ufaklığı :)Benimki de sağda sanırım :)
bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde hep sol kasığım ağrıyo diye geziniyodum ortalıklarda :) meğerse sağdaymış, psikolojikdi sanırım öğrendikten sonrada geçti zaten ağrılar :) inşallah bu kontrolde bi tane de solda çıkar bize sürpriz yapar :)bana doktor hic birsey demediAMa ultrasonla baktiginda bebegi gordugu yer ne sag ne sol gibi geliyo bana sanki ortada:)) Benim solda sancim oldugu icin sanirim sola yerlesmis. Merak ettim dr a gittigimde sorayim.
Senle aynı durumdayım anlattığın şekilde solumda baskı var batıyor gibi o yüzden sola yerleştiğini tahmin ediyorumSelam canim:)
O batma bu yuzden mi oluyomus. Ben ozellikle bu gece sol tarafima yatinca rahatsizlik duyuyordum batma hissediyordum ama yalnizca kasik bolgem degil karnima dogru da o batma oluyodu gaz sancisi gibi ama sagima donunce gayet rahattim. Simdi benim bebegim soluma mi yerlesmis oluyo.
Senle aynı durumdayım anlattığın şekilde solumda baskı var batıyor gibi o yüzden sola yerleştiğini tahmin ediyorum
Doktorun kim canim. Ben latife hanimdan randevu aldim.Ben :)
Bülent bey canım. Bi yıldır ona gidiyorum. Bugün de kontrolüm var işte heyecandan başım dönüyo artık :)Doktorun kim canim. Ben latife hanimdan randevu aldim.
Ben cok sik seyahat ediyordum. Kanamalarim olunca dr binme dedi. Bi etkisi olmaz ama olursa kendini suclamis olursun belki, 12. Haftadan sonra gidersin dediucaga nedne binmiyorsun anlamadim canm
Ovv ilk sensen adam bilmiyodur haklisin :)Bizim şirket patron şirketi ık yok cnmBi kalp atışını duyayım bi kesinleşsin öyle yapcam zaten. Haklarımı kendim okuyup talep etcem şirkette ki ilk hamile benim
![]()
Ayy ne guzel. Insallah kalp atislarinida duyup oyle gelirsin. Ben haftaya cuma gunu gidicem. Kerata buyusun oyle goreyim :))Bülent bey canım. Bi yıldır ona gidiyorum. Bugün de kontrolüm var işte heyecandan başım dönüyo artık :)
Ben hergun sikiyorum ama kiyafete :) cildime. Degl. Bi arkdsm makyaj uapmiyomus. Ben yapiyrm goz flnBugün ilk defa parfüm sktm uzun zamandan sonra olleey![]()
İLK DEFA MI GİDECEKSİNİZBen bu hafta sonu doktora gidecegim. sorcam cok merak ettim:)
Öyle olacak sanırım :)Ovv ilk sensen adam bilmiyodur haklisin :)
Sen boyleymis soyleymis diye anlatirsin patrona :)
ALLAH İZİN VERİRSE BEN 27 AĞOSTOSTA BEBEĞİMİ ELİME ALCAM SİZLE AYNI GÜN :)) İLK DEFA MI GİDECEKSİNİZ DOKTORABülent bey canım. Bi yıldır ona gidiyorum. Bugün de kontrolüm var işte heyecandan başım dönüyo artık :)
Parfumden makyajdan birsey olmaz da parfum kokusu bogazimi yakip midemi bulandiriyor benim mumkun oldugunca sikmamaya calisiyorumBen hergun sikiyorum ama kiyafete :) cildime. Degl. Bi arkdsm makyaj uapmiyomus. Ben yapiyrm goz fln
İnşallah canım. Daha önce iki kere gebelik yaşadım ama kalp atışını görmek nasip olmamıştı inşallah bu sefer olurAyy ne guzel. Insallah kalp atislarinida duyup oyle gelirsin. Ben haftaya cuma gunu gidicem. Kerata buyusun oyle goreyim :))