2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ALLAH İZİN VERİRSE BEN 27 AĞOSTOSTA BEBEĞİMİ ELİME ALCAM SİZLE AYNI GÜN :)) İLK DEFA MI GİDECEKSİNİZ DOKTORA
İlk öğrendiğimde gitmiştim bu iki olacak. Benim riskli gebelik daha önce kayıplarım var kalp atışına kadar biraz zor günler geçiricem.

burda tipi şeklinde kar yağıyo ve bende henüz doktora gidip kese falan görmediğim için işyerindekilere söylemmiştim hamileyim diye 2 gündür okullar tatil ben tabi söylemediğim için mecburen bu tipide bu kadar yogun karda işe geliyorum. Gece bir kaç kere wc ye kalktım tipiyi görünce korktum tabi nasıl işe gitcem ya düşersem diye (dün düştüm ama karın üstüne yumuşak düştüm) düşündüm ve rüyamda yolda ablamla yürüken ayağıma birşey takılıyor ve ben havaya uçuyorum havada taklalar atarak yere sırt üstü lönk diye düşüyorum o rüyadaki korku gerilmesini anında göbeğimde hissettim dualar falan okudum geceden beri göbeğimde ağrılar falan kalmadı çok korkuyorum hala keseyi görememek bunların nedeni Allahım yardım etsin bana. Kendimi sürekli herşey Allahın takdiri tevekkül diyorum ama rüyaya da engel olamadım ki

burda tipi şeklinde kar yağıyo ve bende henüz doktora gidip kese falan görmediğim için işyerindekilere söylemmiştim hamileyim diye 2 gündür okullar tatil ben tabi söylemediğim için mecburen bu tipide bu kadar yogun karda işe geliyorum. Gece bir kaç kere wc ye kalktım tipiyi görünce korktum tabi nasıl işe gitcem ya düşersem diye (dün düştüm ama karın üstüne yumuşak düştüm) düşündüm ve rüyamda yolda ablamla yürüken ayağıma birşey takılıyor ve ben havaya uçuyorum havada taklalar atarak yere sırt üstü lönk diye düşüyorum o rüyadaki korku gerilmesini anında göbeğimde hissettim dualar falan okudum geceden beri göbeğimde ağrılar falan kalmadı çok korkuyorum hala keseyi görememek bunların nedeni Allahım yardım etsin bana. Kendimi sürekli herşey Allahın takdiri tevekkül diyorum ama rüyaya da engel olamadım ki
kötü şeyler düşünme. iyi düşün ki iyi olsun. Allahım korur hepimizi, biz duamızı eksik etmeyelim yeter ki

Bebekleriniz hayirli olsun saglikli kucagimiza almayi nasip etsin Allah benim hala mide bulantilarim var ilk bebegimdede aynisi oldu cok skldim bu durumdan ve surekli acikiyorum yiyemiyorum cok mutsuzum : (

Allah yardimcin olsun canim cok zor bu havada ise gitmek,ben kamudayim iki gundur evdeyim kapinin onune cikmaya bile korkuyorum cok dikkatli ol

Kızlar daha erken belki ama kilo almış olan var mı? Bir de benim göğüslerim acaaaayip büyüdü çok rahatsızlık verici benim gibi olan var mı?

Kızlar daha erken belki ama kilo almış olan var mı? Bir de benim göğüslerim acaaaayip büyüdü çok rahatsızlık verici benim gibi olan var mı?
beeen 2 kilo aldım :( ve hem büyüdüler hemde çok acıyolar.işin ilginci doğru düzgün hiç bişey yiyemiyorum :(

ben kilo aldım sanırım :( hem de mideme rağmen.. 9 ayı 20 kiloyla falan bitircem herhalde :KK1:

Back