2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Test konusuna gelince .yaptırmam diyen arkadaslar kusura bakmayın da nedenlerinizle celisiyorsunuz.hem allahtan geleni kabul ederim baş tacı diyosunuz hemde ogrenirsem aglarim sizlarim mahfolurum diyosunuz.allah korusun öyle bişey olursa bebek dogunca hep aglicakmisiniz anlamadım

İlk sanirım bebisin.bazı drlar ultrasonun zararlı öldüğünü söylüyor bazıları zararsız. Bana sorarsan ii bisi degil.abartma mak lazım. Kötü bişiler yoksa.allaha emanet et
Evet ilk Ağustos ta da boş gebelik yaşamıştım ondan korkuyorm sanırım on iki hafta geçene kadar rahat edemicem sanırım

Bir haftadır bulantı yaşıyordum bugün sabah az di şimdi de yok gibi bişi hersey normaldir değil mi cumartesi günü halsizlikten kusmadan Dr. Gittim kendi Dr. 3 tüp serum verdi belki de onun etkisi midir ki

Bir haftadır bulantı yaşıyordum bugün sabah az di şimdi de yok gibi bişi hersey normaldir değil mi cumartesi günü halsizlikten kusmadan Dr. Gittim kendi Dr. 3 tüp serum verdi belki de onun etkisi midir ki
tabiki onun etkisini. Bişey yoktur inşallah korkma

Kızlar sizde akıntı oluyor mu benim bu haftaya kadar yoktu ama bu hafta akıntım başladı bu normal mi birde kasığım ağırıyor adet günüm geldi ondan olabilir diye düşünüyorum
Canim akintiyi bilmiyorumda Bana bi hemsire demisti 3-4. Aya kadar adet oldugunuz zamanlarda gene o agriyi cekersiniz

Mesajlari sirayla okuyup cvp yazinca ust uste oldu ama iste hic sorun var mi yok mu bakmadan basladi. Korktum simdi
Ben genetik test yaptirmustim pihtilasma falan cikmadi bende de ama benim doktorumda hibor diye bi kan sulandirici verdi her gun bende yapiyorum gobekten

Çok sağol haklısın canım. Eskişehirde de hava buz gibi. Çalışıyorum. Ama bebişten önemli bişey yok şu dönemde.
Tabiki değil bu ilk 3 ay bebeklerimiz için o kadar önemliki allah korusun.ruh halimiz bile etkiler onların gelisimini.iyi dusunmek lazım dua etmek ise yarıyor.

doğumdan sonra tekrar işe dönmeyeceğini söylersin 32. Hafta yasal olan öncesinde doktorun gerekli duyarsa sağlık durumuna göre verebilir o günler gelsin ayrıntılı konuşuruz inşallah bende erteleyeceğim inşallah

doğumdan sonra tekrar işe dönmeyeceğini söylersin 32. Hafta yasal olan öncesinde doktorun gerekli duyarsa sağlık durumuna göre verebilir o günler gelsin ayrıntılı konuşuruz inşallah bende erteleyeceğim inşallah

Bugun bana ogretti hemsire. Kendim yaptim ilk onun gozetiminde. Sen neden kullaniyorsun. Ben sok oldum bugun doktor cok ustume dustu ilk defa bi doktor bu kadar onemsedi yasadiklarimi. Ben de sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
Benimde daha önce bir düşük olmuştu kalbi durmustu bebeğimin o yüzden kan pıhtılaşmasi olabilir ihtimali diye kullaniyoruz 7haftada beri kullaniyorum

Geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…