- 15 Eylül 2014
- 283
- 241
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #6.221
Arkadaslar kimler benim gibi hiçbişey yiyemiyor bulantısı var ama kusma yok kimler benim gibi acaba[/Q
Ben ben ben kilo verdim şimdiden....
su muhakkak iç cnm. En önemlisi su. Beslenmekten bile önemli. Az su düşük riski ve idrar yolu enfeksiyonu.[/QUOTE]İmrendim maşallah ilaç içerken bile suyu zor yutuyorum. Su içince ağzımda ki acı tat artiyomus gibi oluyo icemiyorum
Teşekkür ederim :) inşallah hepimiz hayırlısı.ile kavusuruz evlatlarimiza ...İsimsiz mrb sagol
tesadüfe bak senin şu vajinismus konunun okuyordum çok ilginç gelmişti bebisi ne hayırlısıyla kavus inşallah :)
Hayırlı olsun canım, bizim seninle burada aynı tarih görünüyor ama benimki küçük sanırım, haftaya doktora gideceğim . Sana doktor kaç haftalık olduğunu söyledi?Merhaba...
Minigimin kalp atışını duydum bugun. Şükürler olsun
Darısı duymayanlaraaa
Günde bir bardak zor içiyorum haklısın ahh şu ağzım mide bulantimsu muhakkak iç cnm. En önemlisi su. Beslenmekten bile önemli. Az su düşük riski ve idrar yolu enfeksiyonu.
asilama tup bebek genelde onlarda veryrlar bu ilaci canm garantiye almak icin galuba ucini rahat tut cok kullanan varKızlar bende ilk aşılamamda ilk gebeliğim çok şükür aşılamadan beri progestan kullanıyorum ama çok şükür kanamam falan olmadı ama ilacı kullanmazsam düşük olacağını söylüyor doktorumkeseyi yeni gördük artık progestan kullanmaktan bıktım Vajinal yanma yapıyor bende şimdi üç günlük iğne yaptırıyorum progestan .. doktor nerden düşük tehlikem olduğu kanısına varmış olabilir?
Arada da kasık ağrılarım oluyor çok korkuyorum bişey olur diyeasilama tup bebek genelde onlarda veryrlar bu ilaci canm garantiye almak icin galuba ucini rahat tut cok kullanan var
Benimde tek destekçim eşim saolsun. Annemle çok yakın oturuyoruz ama eltim yüzünden aramız bozuldu arayıp sormuyo bile. Bu halimle herkes yalnız bıraktı. Bu dedikodu gıybet ne kötü bişey nerdeyse yuvamı yıkcaklardıCanim ilk aylarda cok kilo veren oluyor. Bende senin gibiyim. Esim gelene kadar annemde kalicam sonra maalesef ankaraya gidicem ve kimsem olmicak. Yardim edicek hatta kapimin calicak biri yok ama bunu dusunup kafami yormuyorum. Uzme kendini kimse yoksa allah yanimida bol bol dua et
Ay ben biz de bugün kalbi duymaya gididcez. allah bu mubarek günde mucizelerimizin kalbini duymamızı nasip etsin inşallahBugün minik kalbi dinlemeye gidicez umarım herşey yolundadır
Benim kilom aynı gibi görünüyor ama daha önce hiç karnım yoktu tahta gibiydim şimdi minik bir göbeğim var eski pantolonlarımda çok dar olduğu için bel kısmı zarar verir diye korkumdan giyemiyorum. Dediğin gibi elbise bu soğukta çok üşütür, bende tayt aldım, pazar market içinde eşofman aldım ama şimdiden s bedenden m ye geçtim bile :)özellikle son cümlene tamamen katılıyorum, aynı durumdayım, mide yanması için az ve sık yiyin diyorlar ama bir şey yiyemiyoruz ki bir de sık yiyelim, buna rağmen şimdiden bir de kilo aldım galiba hiç bir pantolonum olmuyor dün mecburen hamile pantolonu aldım erkenden bu soğukta sürekli elbiseyle gezemem diye :)
Sen kalp atışını duydun mu canım?Canim seninle inş aynı zamanda doğum yapıcaz ben de senin gibiyim midem hep allak bullak herseyden tiksindim ne yesem diye düşünüyorum ıy onu bile düşünürken midem bulanıyor birtek ayva yiyorum
Ayy ben daha beterim, 43 kiloydum bende kilo alamıyorum, gebelikten dolayı 1 buçuk kilo almışım. Hiç bir şey yiyemiyorum halbuki, sen yiyebiliyo musun? Mide bulantın var mı???Sekam kizlar hayirli kandiller bol duali bi gun olsun ins. Ben de bir bucuk kilo almisim ama ben sevindim cunku zaten 45 kiloyum kilo alamama problemim va r birde ilk dogumumda on alti kilo almistim ama pek kalmamisti hedefim 53 falan kalmak dogumdan sonra
Merhaba hosgeldin benimde on dokuz aylik bi oglusum var[/QUOTE]Günde bir bardak zor içiyorum haklısın ahh şu ağzım mide bulantim
Salı günü bebeğimi kaybettim artik ağustos annesi değilim Allah bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin...[/QUO
Rabbim en kısa zamanda tekrar yavruna kavuşturur inşallah üzülme desem boş ama yolun başındayız daha göreceğimiz çok güzel günler olacak Allah bir daha yaşatmasın arkadaşım geçmiş olsun...
bnmki de zor tutuyo kendini bn söyliym de annemlere hemen ardımdan sölemek için can atıyobenim eşim duramadı söyledik :) geçmiş olsun canım
Salı günü bebeğimi kaybettim artik ağustos annesi değilim Allah bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin...[/QUO
Rabbim en kısa zamanda tekrar yavruna kavuşturur inşallah üzülme desem boş ama yolun başındayız daha göreceğimiz çok güzel günler olacak Allah bir daha yaşatmasın arkadaşım geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun bir daha tekrarlamaz inşallah
Gözünüz aydın Rabbim hayırlısıni versin
Çok üzüldüm inşallah tez zamanda yeniden hamile kalıp sağlıkla kucaginiza alırsınız yavrunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?