2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İmrendim maşallah ilaç içerken bile suyu zor yutuyorum. Su içince ağzımda ki acı tat artiyomus gibi oluyo icemiyorum
su muhakkak iç cnm. En önemlisi su. Beslenmekten bile önemli. Az su düşük riski ve idrar yolu enfeksiyonu.[/QUOTE]
Günde bir bardak zor içiyorum haklısın ahh şu ağzım mide bulantim

Selam kızlar bir gün için işe gelmek zor oldu ve artık hafta sonlarım kursa gitmekle geçecek on hafta boyunca yarın başlıyor kurs ve doktor randevum var kursa yakın hastane şansıma dersin birini ekeceğim ilk günden

Sekam kizlar hayirli kandiller bol duali bi gun olsun ins. Ben de bir bucuk kilo almisim ama ben sevindim cunku zaten 45 kiloyum kilo alamama problemim va r birde ilk dogumumda on alti kilo almistim ama pek kalmamisti hedefim 53 falan kalmak dogumdan sonra

Kızlar bende ilk aşılamamda ilk gebeliğim çok şükür aşılamadan beri progestan kullanıyorum ama çok şükür kanamam falan olmadı ama ilacı kullanmazsam düşük olacağını söylüyor doktorum keseyi yeni gördük artık progestan kullanmaktan bıktım Vajinal yanma yapıyor bende şimdi üç günlük iğne yaptırıyorum progestan .. doktor nerden düşük tehlikem olduğu kanısına varmış olabilir?

asilama tup bebek genelde onlarda veryrlar bu ilaci canm garantiye almak icin galuba ucini rahat tut cok kullanan var

Benimde tek destekçim eşim saolsun. Annemle çok yakın oturuyoruz ama eltim yüzünden aramız bozuldu arayıp sormuyo bile. Bu halimle herkes yalnız bıraktı. Bu dedikodu gıybet ne kötü bişey nerdeyse yuvamı yıkcaklardı

Benim kilom aynı gibi görünüyor ama daha önce hiç karnım yoktu tahta gibiydim şimdi minik bir göbeğim var eski pantolonlarımda çok dar olduğu için bel kısmı zarar verir diye korkumdan giyemiyorum. Dediğin gibi elbise bu soğukta çok üşütür, bende tayt aldım, pazar market içinde eşofman aldım ama şimdiden s bedenden m ye geçtim bile :)

Canim seninle inş aynı zamanda doğum yapıcaz ben de senin gibiyim midem hep allak bullak herseyden tiksindim ne yesem diye düşünüyorum ıy onu bile düşünürken midem bulanıyor birtek ayva yiyorum
Sen kalp atışını duydun mu canım?
Benim sabah kalktığımdan beri bulantım çok az inşallah herşey yolundadır. Bulansa dert, bulanmasa dert ne olcak böyle bilmem :)

Ayy ben daha beterim, 43 kiloydum bende kilo alamıyorum, gebelikten dolayı 1 buçuk kilo almışım. Hiç bir şey yiyemiyorum halbuki, sen yiyebiliyo musun? Mide bulantın var mı???
Dahada zayıflarım diye çok korkuyorum

Çok geçmiş olsun bir daha tekrarlamaz inşallah

Gözünüz aydın Rabbim hayırlısıni versin

Çok üzüldüm inşallah tez zamanda yeniden hamile kalıp sağlıkla kucaginiza alırsınız yavrunuzu

Teşekkür ederim Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…