2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

AYNEN BENDE BILMIyorum icimede sinmiyor birde k.validemler gelecek yandim:)

Aynen.. Evim hiç bu kadar dağılmamıştı. Hiç halim yok, canım da istemiyor iş yapmak. Ama yarın tatil, kararlıyım yrn evi toparlamaya. Cam kapı silmem de, kalan işlerden kaçış yok. Yoksa iyice huzursuz olucam.
 
Arkadaslar kimler benim gibi hiçbişey yiyemiyor bulantısı var ama kusma yok kimler benim gibi acaba
Ben varım, bir haftadır bulantım var kusmam yok, aklıma ne gelirse tiksinicek gibi oluyorum. Özellikle tatlı ve pastasız günüm geçmezdi şimdi hiç yemek istemiyorum. En iyi gelen şey çorba.
Kahvaltıda kuruyemiş yemeye çalışıyorum ama çok sevmeme rağmen cevizi görünce bile tiksinti geliyor. Buna rağmen bazen çok aç olduğumu hissedip, aklıma gelen hiçbirşeyi canımın çekmemesinden dolayı öylece bekliyorum.
 


Aynen arkadaşım boş mide yanma da yapıyor hem bulantı hem yanma inşaallah hepimizin ki düzelir yemek yemeyi özledim resmen
 
Aynen arkadaşım boş mide yanma da yapıyor hem bulantı hem yanma inşaallah hepimizin ki düzelir yemek yemeyi özledim resmen
Bazen midem yanıyor mu, bulanıyor mu çözemiyorum. Sonra acaba bunları psikolojik olarak mı hissediyorum diyorum..
Bir de gündüz ya da akşam yemek sonrası çok uyku bastırıyor ama gece yatağa gidince düşünmekten ve hala dinmeyen heyecanımdan uyuyamıyorum.
 

Kesinlikle aynı arkadaşım sa salim 3 ay i bi atlatsaydik gecseydi bi bulantilarimiz inşallah
 
Ben de bi bilsem insan ayağa kalkamiyor ya bugün hastaneye gittim Dr serum da vermedi kan tahlili idrar baktı dinlenin dedi . Mecburen elden başka bişi gelmiyor ki ...
Evet canim yaa.gun boyu yatiorum ama yinede fayda etmio.aklima gelmesi bile yetio bulanmaya
 
İnş bişey olmaz canım maşallah ikiz meleklerine kavuşursun inş benim tam tüp bebeğe gidecekken normal yoldan süpriz yaptı çok şükür
Aynen benimkide oyle oldu.tam tup bebege gidiyorduk dis agrim tuttu rontgen falan bulamadik oyke boyle reglim gecti anca bulundu hallettik disi.neyse reglimi bekledim bi baktm gelmedi vee 29.gün süprizzzz:))
 
Merhaba Bende geldim :)
Trh ağustos ama erkenden alinabilir.
2013 te bi sezeryan doğumum var o yüzden bu trh beklenmeyebilir ama ben mümkünse normal doğurmak istiorum henüz sağlam bi dr bulamadım. .bakalım hayırlısıyla gelsin bebis ler insallah
 
Benim mide yanmam oluyor. Bulantıdan ziyade. Bir de damak tadım değişti. Beyaz peynirli şeyler ve çorba kızarmış ekmek. En sevdiklerim. Mevlit kandilimiz mübarek olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bu ağız tadının gitmesi ne kötü yaklaşık 10 gündür mide bulantısı eşliğinde bende yasiyorum ve anlık duzelmeler dışında çaresi yok malesef.allah kolaylik versin çabuk atlatalim insallah
 
Canim seninle inş aynı zamanda doğum yapıcaz ben de senin gibiyim midem hep allak bullak herseyden tiksindim ne yesem diye düşünüyorum ıy onu bile düşünürken midem bulanıyor birtek ayva yiyorum
 
Aynen benimkide oyle oldu.tam tup bebege gidiyorduk dis agrim tuttu rontgen falan bulamadik oyke boyle reglim gecti anca bulundu hallettik disi.neyse reglimi bekledim bi baktm gelmedi vee 29.gün süprizzzz:))
Ay kuzum nasıl bir mutluluk değil mi inş sağlıcakla kucağımızada alırız
 
özellikle son cümlene tamamen katılıyorum, aynı durumdayım, mide yanması için az ve sık yiyin diyorlar ama bir şey yiyemiyoruz ki bir de sık yiyelim, buna rağmen şimdiden bir de kilo aldım galiba hiç bir pantolonum olmuyor dün mecburen hamile pantolonu aldım erkenden bu soğukta sürekli elbiseyle gezemem diye :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…