- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #6.121
düşün benim iki kanamam bi makat çatlaması kanaması oldu benim yerimde olmak istemezdin bence şanslısın canım bebişin sakin annesi rahat durmuyooen büyük korkumda kötü düşünerek kotüyü çağırmak bi arkadasım bu kadar hassas olduğum bi dönemde Allah bebeğini senden korusun dedibazı insanlar ağır yaşarmış ben o gruba girdim sanırım Allahıma şükür hiç kanamam falan olmadı olsa kafayı yerdim herhalde
ama ben zaten gunde 3tane iciodum yani 300 ediodu buMerhaba ben de 100 mg günde iki tane kullanıyorum bence 20o mg günde bir kez al o da iki tane 100 lük almış gibi olursun 200 lükten iki kez alırsan günde 400 mg yapar çok olur
İnş bişey olmaz canım maşallah ikiz meleklerine kavuşursun inş benim tam tüp bebeğe gidecekken normal yoldan süpriz yaptı çok şükürkanama yapabilir demek himm.canim benimki tup bebek ve ikiz insallah.kizim da tup bebek onda boyle olmamisti yani birikti ama rengi hep acikti bunda boyle olunca korktum acikcasi.oyleyse baska bir aksilik olmazsa kontrol gunumu bekleyeyim dr a sikayet edeyim.senin de tup bebek galiba.rabbim saglicakla kavustursun tesekkurler rahatladim simdi
Ben kullanıyorum canım sabah akşamkizlarrrr bisey sorucam gunde 2tane 200luk progestan kullanan varmi ben 100luk 3tabe iciodum esim 200luk alms sabah aksam iciorum icenler yazablirmi acaba
Ayyy cok guzeeel gozunaydin darisi bizlere insallahMerhaba...
Minigimin kalp atışını duydum bugun. Şükürler olsun
Darısı duymayanlaraaa
Canim olumsuz etkisi olacagini sanmiyorum agir bir ilac degilkızlar Allah için biriniz cvp yazaydınız ya
Canim neden on gun sonra yani bu kadar kisa?Sagol cnm.benimde bi sonraki randevum on gum sonra
saglikli olsun bebislerimizzzz
Sagolasin canim insallah hep birlikte kavusalim.seninki de cok iyi olmus canim ne guzel bir surprizİnş bişey olmaz canım maşallah ikiz meleklerine kavuşursun inş benim tam tüp bebeğe gidecekken normal yoldan süpriz yaptı çok şükür
canim bende de bel ve kasik agrisi oluyor ama bacagima vurmadi hic. siddetliyseKızlar bugün bende kasık ağrısı var hatta bacagıma vuran bir ağrı sizde bunu yaşıyor musunuz belim zaten hiç geçmedi onu saymıyorum artık ta bu ağrı korkuttu beni ayağım ağrıyla beraber çekiliyor sanki
bence hiçbişey olmaz canım... canını sıkma. ama için rahat etmez daha fazla kullanma. zararı olmamıştır. içini rahat tut...kızlar ben dün gece gripten dolayı burnuma çok az viks sürdüm ama bugün aklıma takıldı acaba bi zararı varmıdır
Canim geçmezse yarın sorayım hayirlisiyla bi dünyaya gelselerdi o zamanda farklı korkular yaşarızcanim bende de bel ve kasik agrisi oluyor ama bacagima vurmadi hic. siddetliyse
Dr una sorsan
bende duydum öyle olanını çok canım sen yine de gerekli besinleri bi şekilde almaya bak bebiş annesinin dişinden kemiğinden beslenmesin sonraarkadaşlar çok iştahsızım sıkıldım artık. moralim bozuluyor hep böyle kalmaktan psikolojik hale getitmekten kprkuyorum. herşey kokuyor herşey. ağladım biraz önce. eşim var bitek annemler uzakta. hep ne yiycem derdim oluyor. sizin de benim gibi mi. yoksa ben fazla mı takıp psikolojik mi yapıyorum bu kokuları. deli olucam
arkadaşlar çok iştahsızım sıkıldım artık. moralim bozuluyor hep böyle kalmaktan psikolojik hale getitmekten kprkuyorum. herşey kokuyor herşey. ağladım biraz önce. eşim var bitek annemler uzakta. hep ne yiycem derdim oluyor. sizin de benim gibi mi. yoksa ben fazla mı takıp psikolojik mi yapıyorum bu kokuları. deli olucam
Hmm öyle de olsa bi hap fazla içmiş sayılıyorsun ya ilacı yeniden al ya da doktoruna danış canım ben de bi ara üç tane içiyordum lekelenmem geçince doktor ikiye düşürdüama ben zaten gunde 3tane iciodum yani 300 ediodu bu
Yo merakimdan sordum hani riskli gebeliklerde ve ikiz ucuzlerde daha sik oluyor diye biliyordum da kontrolleri.ben de iki haftada bir gidicem simdilik.kizimda ayda bir gitttim senin tercihin canim dr un da bisey demiyorsa.
Bitmez canim o korkular rabbim her daim korusun insallah gecer.Canim geçmezse yarın sorayım hayirlisiyla bi dünyaya gelselerdi o zamanda farklı korkular yaşarız
Cok gecmis olsun cok zor kabizlik basur.dr un da birak demisse birak tabi.progestan kullananlar dikkat! az önce afedersiniz lavaboya büyük uğraşlar sonrası gidebildim kan geldi az buz değil eşim kontrol etti farketmiştim de zaten basürümm tekrar çıkmış eskiden de vardı yok olmuştu.. neyse kabızlıktan çıkmıştı progestann yan etkisini okudum şok ! kabızlık yapıyormuş almayı bırakıyorum inş siz yaşamazsınız ama doktorum da3 güne kadar bırak demişti zaten offf of
canim bozma moralini uc ay cok onemli degil beslenmen.yine de az da olsa almaya calis soylemesi kolay da.o kadar cok besin var ki biri olmazsa digerinden gidani alirsin rabbim cesit cesit yaratmis tuzlu kuruyemis ceviz falan.sut icemezsen ayran haslanmis patates meyve bunlar bulantiyi biraz bastirir galiba.allah yardimcin olsun ben de yalnizim kizimla.arkadaşlar çok iştahsızım sıkıldım artık. moralim bozuluyor hep böyle kalmaktan psikolojik hale getitmekten kprkuyorum. herşey kokuyor herşey. ağladım biraz önce. eşim var bitek annemler uzakta. hep ne yiycem derdim oluyor. sizin de benim gibi mi. yoksa ben fazla mı takıp psikolojik mi yapıyorum bu kokuları. deli olucam
Bende ayni senin gibiyim canim karnim cok aç ama canim hic bisi istemio yemekleri bile dusunmek istemiorum inss biran once gecerarkadaşlar çok iştahsızım sıkıldım artık. moralim bozuluyor hep böyle kalmaktan psikolojik hale getitmekten kprkuyorum. herşey kokuyor herşey. ağladım biraz önce. eşim var bitek annemler uzakta. hep ne yiycem derdim oluyor. sizin de benim gibi mi. yoksa ben fazla mı takıp psikolojik mi yapıyorum bu kokuları. deli olucam
bende kalçamda sürekli kranp hali var bacağımı zorluyo doktora gidince sorcamKızlar bugün bende kasık ağrısı var hatta bacagıma vuran bir ağrı sizde bunu yaşıyor musunuz belim zaten hiç geçmedi onu saymıyorum artık ta bu ağrı korkuttu beni ayağım ağrıyla beraber çekiliyor sanki
Canim ikili test icin cagirmistir. Kafani takma. 10. Haftanin icinde yapilmaya baslaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?