- 16 Ağustos 2013
- 191
- 88
- 123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #6.081
benim eşim duramadı söyledik :) geçmiş olsun canımkızlar bnm bi günüm bi güne uymaz oldu düne kdr asırı bulabtı açlık vardı dünden beri de bulantım var ne yiyebiliyorm ne kusab,l,yorm kalp seslerini duyana kdr ailelere sölemicktik ama halimi gören anlar sölemk zorunda kalcz sabırım
geçmiş olsun canımkızlar dün kontrolümüz vardı çok şükür kalp atışlarınu duyduk miniğin. bi yandan da grip ve bulantılalra baş etmeye çalışıyorum. dr dün tahlil yaptı ketom yüksek çıktı dr hastaneye yatmalısın dedi bulantılarımın şiddeti bu yüzdenmiş. iki gün bişi yiyememiştim. zatn iki gündr serum yiyorum. bide minoset kullanmaya başladım. cuma tekrar tahlil yapacak dr yatman gerekr derse kaç gün kalırız sizce hiç bulantıları yüzünden hastaneye yatanınız varmı
acı ekşi tatlı yeme ded bana hep tuzlu ye dior dr suda midemi bulandırıyor içemiyorumBir arkadaşıma doktoru soğuk suya limon sıkıp iç demiş, çok iyi geldi diyordu. Birkaç damla değil ama yarısını falan.
Zofran kullaniyorum ben.biraz iyi geliyor.dr verdi
benimde hap var ac karnına atılıyor ama çok ağır geldi bana yutunca direk gözlerim kapanıyor derin bi uyku geliyor dıramamine adı
Canim ah o jelden ben neler çektim anlatamam doktor değişmemle beraber çok sukurki o jelden kurtuldum progestan 200 verdi sabah akşam onu kullanıyorum jel kullanırken birkaç günde bir ne renk ararsan geri geliyordu pembe yeşil sonunda turuncu o kadar korkmuştum ki birde bende felaket derecede kaşıntı yapmıştı korkma yani o jeli kullananların ortak sıkıntısı oKizlar benim crinone jel iki uc gunde bi geri geliyordu cok azi acik pembeydi gecen cuma keseleri gormeye gittigimizde dr rahimde kanama yok yaparken tahris etmissindir dedi.bugun de pembeyle birlikte kahverengi noktalar vardi jelin geri gelen kisminda kalani acik sari.onun disinda akinti kanama lekelenme yok cok az sari akinti oluyo bazen.offf cok kafama takildi boyle olan varmi
Canim bu hafta kasık ağrısı normalmiş yinede sen kendini yorma yatKizlar iki gundur sag kasigimda biraz agri var dun biraz yurudum ondan mi acaba
Canim icini rahat tut. Rahimde yoksa endiselenmeKizlar benim crinone jel iki uc gunde bi geri geliyordu cok azi acik pembeydi gecen cuma keseleri gormeye gittigimizde dr rahimde kanama yok yaparken tahris etmissindir dedi.bugun de pembeyle birlikte kahverengi noktalar vardi jelin geri gelen kisminda kalani acik sari.onun disinda akinti kanama lekelenme yok cok az sari akinti oluyo bazen.offf cok kafama takildi boyle olan varmi
Cevabi n icin tesekkurler canim o dedigin igne mi hap mi?suan kasinti cok sukur bi de vajende birikmis benimki alabildigimi aldim ama yine var.kahve de geldi mi kac hafta geldi ne zaman degistirdin ilaci cok sordum kusura bakmaCanim ah o jelden ben neler çektim anlatamam doktor değişmemle beraber çok sukurki o jelden kurtuldum progestan 200 verdi sabah akşam onu kullanıyorum jel kullanırken birkaç günde bir ne renk ararsan geri geliyordu pembe yeşil sonunda turuncu o kadar korkmuştum ki birde bende felaket derecede kaşıntı yapmıştı korkma yani o jeli kullananların ortak sıkıntısı o
Saolsun esimde bisi yaptirmio bol bol yatiorum canim ama iki dusukten sonra insan yinede korkuoCanim bu hafta kasık ağrısı normalmiş yinede sen kendini yorma yat
Sagolasin canim ayy cok bunaldim evet yok cok sukur ama bu sefer de dr gormedimi acaba diyorum iyice paranoyak oldum yukarda arkadasin dedigi gibi hep kotu seyler geliyor aklima allah korusun bebeklerimizi.bu haftalar nasil gececekCanim icini rahat tut. Rahimde yoksa endiselenmebende daha onceki hamilelikte kanama oldu ama rahimden degilmiş doktorum onemsiz demisti.
Ne demek canım sor tabiki ben hamile kalma sürecinde kullanmaya başladım evet kahvede geldi inan turuncu bile geldi bende içimde birikip inan çok afedersin bir avuç nerdeyse dökülüyordu doktor değiştim ne kullanıyorsun diye sorunca bu jeli söyledim kanama yapabilir dedi sonuçta tahris ediyor geçen cumartesi bıraktık hap şeklinde rahatladım şükür bende aşırı derecede kaşıntı yaptı mantar a doğru gidiyorduk sanırım birde iğne verdi onu birkez yaptirdik senin tüp bebek mi normal mi canımCevabi n icin tesekkurler canim o dedigin igne mi hap mi?suan kasinti cok sukur bi de vajende birikmis benimki alabildigimi aldim ama yine var.kahve de geldi mi kac hafta geldi ne zaman degistirdin ilaci cok sordum kusura bakma
Rabbim evlatlarımızı korusun inş birsey olmaz canımSaolsun esimde bisi yaptirmio bol bol yatiorum canim ama iki dusukten sonra insan yinede korkuo
kanama yapabilir demek himm.canim benimki tup bebek ve ikiz insallah.kizim da tup bebek onda boyle olmamisti yani birikti ama rengi hep acikti bunda boyle olunca korktum acikcasi.oyleyse baska bir aksilik olmazsa kontrol gunumu bekleyeyim dr a sikayet edeyim.senin de tup bebek galiba.rabbim saglicakla kavustursun tesekkurler rahatladim simdiNe demek canım sor tabiki ben hamile kalma sürecinde kullanmaya başladım evet kahvede geldi inan turuncu bile geldi bende içimde birikip inan çok afedersin bir avuç nerdeyse dökülüyordu doktor değiştim ne kullanıyorsun diye sorunca bu jeli söyledim kanama yapabilir dedi sonuçta tahris ediyor geçen cumartesi bıraktık hap şeklinde rahatladım şükür bende aşırı derecede kaşıntı yaptı mantar a doğru gidiyorduk sanırım birde iğne verdi onu birkez yaptirdik senin tüp bebek mi normal mi canım
Inss canim insss Allahima emanetlerRabbim evlatlarımızı korusun inş birsey olmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?