• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

620159, member: 490777"]Bende agri hissediyorum.buyuse keske bir an once deliricem:KK43:alsam kucagima bir an once[/QUOTE]
Onu kaybetme dusuncesi beni oyle kotu etkiliyor ki.Rabbim bu sureci sag salim atlatmayi nasip etsin insallah.

Bugun 14:30 da randevum var. Cok heyecanliyim. Insallah duyarım kalp atisini.
Kızlar kalp atilisi duyulunca mı testler yapiliyor?
Günaydın canım inş duyarsın bana test falan yapmadı ultrasonla baktı duyduk şükür iki hafta sonraya kontrole çağırdı o kadar

günaydın güzel anneler göğüs ağrısı çok mu çok bende yaa siz nasılsınız ;) bi de sonunda olan oldu kabızlık sonucu makatım çatladı kanadı önce panik oldum bu kan nerden geliyor diye sonra anladım ohh çektim o halime :D

günaydın güzel anneler göğüs ağrısı çok mu çok bende yaa siz nasılsınız :KK66: bi de sonunda olan oldu kabızlık sonucu makatım çatladı kanadı önce panik oldum bu kan nerden geliyor diye sonra anladım ohh çektim o halime :D
Simdiden ne csbuk olmus gogus agrim azaldi yavas yavas ama damarlarim yesillesdi vedd agirlastilar

günaydın güzel anneler göğüs ağrısı çok mu çok bende yaa siz nasılsınız :KK66: bi de sonunda olan oldu kabızlık sonucu makatım çatladı kanadı önce panik oldum bu kan nerden geliyor diye sonra anladım ohh çektim o halime :D
canm geçmiş olsun burdaymısın bende sana msj atmıştım gittinizmi keseyi görmeye

Ah

Ahh!ahh!aynı ben.. Off ben kızımdada böyle 4.5 ay bittim şimdi bu ikinci bundada aynı yaa çok zor Rabbim sabır versin ama bazen dayanamıyorum hüngür hüngür ağlıyorum, çok mutsuzum ..kızım için güçlü olmaya çalışıyorum ama çok fena sabah 7.30 dan bu saat oldu ben bu hsldeyim bu bebek istemeden oldu yani ilkinde yaşadıklarımdan sonra 2. Yi düşünmüyodum ama Rabbim verdi yine şükür tabi olunca isyiyorum ama bende bitiyorum napalım geçicek elbet..2 ay sonra rahatlarız inşallah
Bende dayanamayip ağlıyorum :( hatta dun gece herkesin yeni yılını mahfettim ağlayarak :( inşallah geçer canim

Back