- 12 Mart 2013
- 319
- 140
- 333
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #5.981
Kizlarrr benim mide bulantısı oluyor o yüzden süt et yumurta yiyemiyorum bebeğimi sağlıklı beslemek istiyorum ama yiyemiyorum sizin tavsiyeleriniz neler ne yiyorsunuz bebeğe iyi gelecek bide kabızlık oldu ona nasıl bi öneriniz var normalde çok iştahlı hiç yemek ayirmayan biriyim ama iki haftadır hic bişey yiyemiyorum
Aynen canım bende öyle 2 saatte bir acikiyorum ama yerken de midem bulanıyor hem çok yemek istiyorum hemde yememek ilginç :)Kızlar bn sürekli açım sabah 4 te uykudan kalkıp yiyorum 2 saat gecmiyo acikiyorm S.ocağina gittim dr normal dedi bnm gibi olan var mı
Hizmet acisindan cok iyi cnm evet diğer hstnelere göre pahali ama biz tüp bebek yaptrdık orada o yüzden orada devam ediyoruz Hulusi bey var bide o da cok ii diyolarSakarya da Ramazan bey varmış. Belki ona geçerim çok iyi bi doktormuş. Acıbadem nasıl beğendin mi? Ben başka bi sebeple gitmiştim de sanki biraz pahalı gibi gelmişti.
Evet evet aynen öyle midem bulaniyo yiyorum az geciyor ama tamamen gecmiyo hiç doymuyor gibiyim ama dediğin gibi dikkat etmek lazim yemesem bayilck gibi oluyormAynen canım bende öyle 2 saatte bir acikiyorum ama yerken de midem bulanıyor hem çok yemek istiyorum hemde yememek ilginç :)
Ben bide sevdiğim şeylerden tiksinmeye başladım sevmediğim şeyler güzel gelmeye başladıEvet evet aynen öyle midem bulaniyo yiyorum az geciyor ama tamamen gecmiyo hiç doymuyor gibiyim ama dediğin gibi dikkat etmek lazim yemesem bayilck gibi oluyorm
Ya bende çalışıyorum canım ama normalde de şu içen biri değildim o yüzden bir litre falan ancak içiyorum zorlayacagim biraz daha artıkCanım kabızlık bende de oldu. Su içmeye başlayınca çözüldü sorun. Günde 2.5 litre içiyorum. Zorla da olsa iç bence.
Canim emzirmeye baslarken kullanirsin biraz erken olmus bence. Simdi kullansan faydasi olurmu bilmiyorum. Karnin icin badem yagi iyi geliyor. Ilk hamileligimde hic catlagim olmadi. Banyodan sonra duzenli nemlendirici kullandim.Bayanlar karniniza ve gogus ucunuza bakim yaglari ya da kremleri kullanmaya basladiniz mi?
Ben suanda karnim icin kakao yagi kullaniyorum ama kati olani. Gogus ucu icin herhangi birseye baslamadim. Baslasam mi acaba. Beni en cok korkutanda dogumdan sonra emzirirken gogus ucunun agrimasi. Bu nedenle emziremeyen insanlar bile olabiliyormus.
Canim emzirmeye baslarken kullanirsin biraz erken olmus bence. Simdi kullansan faydasi olurmu bilmiyorum. Karnin icin badem yagi iyi geliyor. Ilk hamileligimde hic catlagim olmadi. Banyodan sonra duzenli nemlendirici kullandim.
Bu sefer son adet tarihinle uyumlu cikmisKizlar bende duydum pit pitlariiiiiii ayrica her kontrol ayri bi heyecan benim icin cunku her sefrinde baska bi hafta da çıkıyorum haha simdide 6+1 ciktim
Zarari olmaz canim . Banyodan sonra duzenli nemlendirici veya badem yagi kullan. Kakao yagi bana iyi geliyor diyosan da onu kullan.Kafam karisti inan ki. Cogu kisi onceden gogus ucu icin birseyler kullanmaya basla demis. Benim normalde cildimde kuru aslinda nemlendirmesi acisindan faydasida olabilir. zarari olmasinda:)
Zarari olmaz canim . Banyodan sonra duzenli nemlendirici veya badem yagi kullan. Kakao yagi bana iyi geliyor diyosan da onu kullan.
Gogus icin bende de yara oldu ama herkesete oluyor. Onceden onleyeni duymadim canim.
Canim bu çatlaklar için badem yağını şimdiden mi kullanmak gerekiyor 7 haftalık olduk bizCanim emzirmeye baslarken kullanirsin biraz erken olmus bence. Simdi kullansan faydasi olurmu bilmiyorum. Karnin icin badem yagi iyi geliyor. Ilk hamileligimde hic catlagim olmadi. Banyodan sonra duzenli nemlendirici kullandim.
hemde ne çıkma resmen hormonlu hamile oldum.Adet döneminde karnım çok şişerdi benim ve oluca hemen inerdi.Son adett tarihinde yine şiştim ve 6 hafta değilde bi 12 hafta hamile gibiyimKızlar bide karniniz belli olmaya başladı mı benim Karnım çıktı erken biraz ama büyük olacak karnın diyor görenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?