• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bu sabah gittim doktora
7+1 , canlı embriyo dedi hemşiresine.
ne gördüm . ne duydum . bu kadar. çıktım kan ve idrar tahlii verdim . saat 2 de alacakmışım.

Kızlar ailelere söylediniz mi? Biz hala eşimin ailesine söylemedik. Çünkü eşimin ailesine söylemek bütün sülaleye söylemek demek :) sonra nazar olur diye korkuyorum. 2 düşük vardı öncesinden. Eşim de geç olursa gücenirler yılbaşında söyleyelim diyor. Ne yapmalı ki?
Bizde geç söyledik aynı durum var di bende de tembihledik

Gunaydin anne adaylari ve kidemli anneler
yeni yiliniz hayirli olsun.bu guzel yilda rabbim rahat bir hamilelik gecirmemizi, bebeklerimizi saglik ve mutlulukla kucagimiza almayi nasip etsin:anneadayı::KK46::KK46::nazar::nazar::KK50::D:KK71::KK71::KK15:

Kızlar ailelere söylediniz mi? Biz hala eşimin ailesine söylemedik. Çünkü eşimin ailesine söylemek bütün sülaleye söylemek demek :) sonra nazar olur diye korkuyorum. 2 düşük vardı öncesinden. Eşim de geç olursa gücenirler yılbaşında söyleyelim diyor. Ne yapmalı ki?
Biz de daha kimseciklere soylemedik.kalp atislarini bekliyozzz

Günadyın güzel annecikler, yeni yılın hepimi için hayırlı olması dileğiyle. Ben de bebişimiz Cuma günü kalp atışını duymaya gidicem inşallah. Kasık ağrıları hala devam ediyor. herşeye karşı acayip bir isteksizlik başladı. bıraksan sadece uyurum. bir de bu hafta artık tam mide bulantısı değil de midem bir garip oldu bulansam mı bulanmasam mı karar veremiyor.

Günadyın güzel annecikler, yeni yılın hepimi için hayırlı olması dileğiyle. Ben de bebişimiz Cuma günü kalp atışını duymaya gidicem inşallah. Kasık ağrıları hala devam ediyor. herşeye karşı acayip bir isteksizlik başladı. bıraksan sadece uyurum. bir de bu hafta artık tam mide bulantısı değil de midem bir garip oldu bulansam mı bulanmasam mı karar veremiyor.
aynen benim midede karasız bulanmakla bulanmamak arasında gidiyo :KK51: ve sadece uyuyorum birde zor güç kalkıp yıyecek bırseyler hazırlıyorum ...

Kizlarrr benim mide bulantısı oluyor o yüzden süt et yumurta yiyemiyorum bebeğimi sağlıklı beslemek istiyorum ama yiyemiyorum sizin tavsiyeleriniz neler ne yiyorsunuz bebeğe iyi gelecek bide kabızlık oldu ona nasıl bi öneriniz var normalde çok iştahlı hiç yemek ayirmayan biriyim ama iki haftadır hic bişey yiyemiyorum

Kizlarrr benim mide bulantısı oluyor o yüzden süt et yumurta yiyemiyorum bebeğimi sağlıklı beslemek istiyorum ama yiyemiyorum sizin tavsiyeleriniz neler ne yiyorsunuz bebeğe iyi gelecek bide kabızlık oldu ona nasıl bi öneriniz var normalde çok iştahlı hiç yemek ayirmayan biriyim ama iki haftadır hic bişey yiyemiyorum
Canim ilk 3 ay yemesende olur. Ilerleyen donemlerde yediklerine dikkat edersin merak etme.

Kızlar bn sürekli açım sabah 4 te uykudan kalkıp yiyorum 2 saat gecmiyo acikiyorm S.ocağina gittim dr normal dedi bnm gibi olan var mı

Kizlar sag kasigimda inanilmaz bir agri var bi de ic camasirimda cok az kahverengi leke var acaba büyuyor diyemi bebis

Back