- 18 Nisan 2013
- 1.433
- 73
- 83
- Konu Sahibi ayse1234512
- #5.941
Resmen ilk hamileligimi unutmuşum acaba 5+6da duyulabikir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi düşün iyi olsun canım. Benim de o haftalarda ağrım vardı ara ara hala oluyor. Git doktora yine de. İnşllh bu gidişinde duyarsın.Ben daha duymadim kalp atisi sadece kese gorebildim
ben de görülmüş ama 1-2 günlük geç döllenme bile çok şey farkettirir. 7 hafta da çok net belli olurResmen ilk hamileligimi unutmuşum acaba 5+6da duyulabikir mi
Ben 2 kötü deneyim yaşayınca yoğurdu üfleyerek yedim bu defa :) 2 dir gittim kalp atımını duydum. Ama yine de 10 hafta dolsun diyorum. Senin de allah yüzünü kara çıkarmasın inşllh cnm.Ben butun dunyaya ilan ettim simdi terslik olursa diye biraz piamanim cunku kalp atisini bekleseydim iyiydi
Hanımlar benim çok farklı bir sorunum var :) Pazartesiden itibaren çalışma saatim günde 11 saate çıkıyor, molalarla birlikte. Ne zam var ne çalışır mısın bu şekilde deiye bana soran. Tabi mola çok kullanılmıyor iş sırasında moladayım bekle diyemiyosun. Bugün müdürümle konuşcam.
Resmen ilk hamileligimi unutmuşum acaba 5+6da duyulabikir mi
adettin kaç çeker? Düzenli midir canım?Zaten normalde 6+5 olmaliydim gec dollenme yuzunden bi hafta geri cikti
Canim sen nerde calisiyorsun? Gunde 11 saat is kanununa uygun degil, haftafa 45 saati geciyorsun..
Hemde ne geçmek. muhasebeciyim canım alman firmasında. Ay neyse ki konuştum müdürle istediğin zmaan tazinatını alıp ayrılabilirsin dedi :)
canim balik yagi killanmak yerinr baligi yemekndaha iyidir bnce bide bu balik yagalri cok kotu kokuyo yaaGünaydın heerkeze.. Balık yağı kullanan var mı?
biznkalp atisni duyunca soyledik canmKızlar ailelere söylediniz mi? Biz hala eşimin ailesine söylemedik. Çünkü eşimin ailesine söylemek bütün sülaleye söylemek demek :) sonra nazar olur diye korkuyorum. 2 düşük vardı öncesinden. Eşim de geç olursa gücenirler yılbaşında söyleyelim diyor. Ne yapmalı ki?
Ben dogumdan sonra tek adet oldum sonra hamile kaldım adet duzenim yoktu yani
Yiyemiyorum ki, balığı geçtim yemek bile yiyemiyorumcanim balik yagi killanmak yerinr baligi yemekndaha iyidir bnce bide bu balik yagalri cok kotu kokuyo yaa
bende o ağrı uzun zamandır var tatlım rahat ol istersen git bi doktora ama ne der ki bunun için bilemem ama çoğumuzda var buGünaydın kızlar. Dün geceden beri kasığımda ağrı var, aniden batma oluyor.. Kanama vs birşey yok. Ama endişelendim. Doktora gitmem gerekir mi ki