• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar malesef bizden buraya kadar. Bebeğimden bufün ayrılmak zorunda kaldım. Lütfen sizler morqlinizi bozmayın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın. Her işte bir hayır varsır bizim nasibimiz bu kadarmış
Canım çok çok geçmiş olsun. Dedigin gibi vardır bi hayir. Allah sabir versin

Kizlar bizden dun hafif kahverengi akinti geldi.doktorun iğneye basladi ama bebeğimin sesini duyduktan sonra gönderdi bizi.panik yapmamaya calisiyorum ama korkuyorum. Benim bi tanede düşük geçmişim var.benim gibi olan var mi.

Kizlar bizden dun hafif kahverengi akinti geldi.doktorun iğneye basladi ama bebeğimin sesini duyduktan sonra gönderdi bizi.panik yapmamaya calisiyorum ama korkuyorum. Benim bi tanede düşük geçmişim var.benim gibi olan var mi.
Var canim benimde gecen hafta oldu aynisi solugu doktorda aldim o gun duyduk kalp atislarini bana igne ve hap verdi simdi cumartesiyi bekliyorum tekrar kontrolum var.

Kızlar ailelere söylediniz mi? Biz hala eşimin ailesine söylemedik. Çünkü eşimin ailesine söylemek bütün sülaleye söylemek demek :) sonra nazar olur diye korkuyorum. 2 düşük vardı öncesinden. Eşim de geç olursa gücenirler yılbaşında söyleyelim diyor. Ne yapmalı ki?

Benim ailemde senin esinin ailesi gibi:) 3ay olana kadar söylemeyi düşünmüyodum ne olur ne olmaz diye ama kanama olunca hastaneye yattim anneme soylemek zorunda kaldım ve tabiki bütün akrabalarim öğrenmiş oldu :) napalım kısmet boyleymis.

Kızlar ailelere söylediniz mi? Biz hala eşimin ailesine söylemedik. Çünkü eşimin ailesine söylemek bütün sülaleye söylemek demek :) sonra nazar olur diye korkuyorum. 2 düşük vardı öncesinden. Eşim de geç olursa gücenirler yılbaşında söyleyelim diyor. Ne yapmalı ki?

Yatiyordum birden mideme ağrı girdi sonra karnima...afedersiniz tuvalete gittim kabiz gibi yapmakta zorlaniyordum .sonra birden kan geldi o kadar korktum ki aglayacaktim ama kabızlık tan mis ..Çok şükür dedim .sonra birden titremeye ateş basmaya başladı vücudum cikaracaktim tansiyon filan klamadi bayılacaktım eşim de nöbetçi :( çok korktum lavobaya tekrar gitme ihtiyacı duydum bu kez ishal olmustum.Çok büyük karmaşa yaşadım hala vücudum yanıyor titriyorum :(

Yatiyordum birden mideme ağrı girdi sonra karnima...afedersiniz tuvalete gittim kabiz gibi yapmakta zorlaniyordum .sonra birden kan geldi o kadar korktum ki aglayacaktim ama kabızlık tan mis ..Çok şükür dedim .sonra birden titremeye ateş basmaya başladı vücudum cikaracaktim tansiyon filan klamadi bayılacaktım eşim de nöbetçi :KK43: çok korktum lavobaya tekrar gitme ihtiyacı duydum bu kez ishal olmustum.Çok büyük karmaşa yaşadım hala vücudum yanıyor titriyorum :KK43:
Şimdi nasılsın canım inş iyisindir

Benimde dün bugun geldi.dr 2 serden gunde 3 kere progestan verdi bende cok korkuyorum.disari cikicaktik bugun iptal ettim.hic bir is yapmiyorum.az geldi ama olsun.moralim cok bozul:(

Yatiyordum birden mideme ağrı girdi sonra karnima...afedersiniz tuvalete gittim kabiz gibi yapmakta zorlaniyordum .sonra birden kan geldi o kadar korktum ki aglayacaktim ama kabızlık tan mis ..Çok şükür dedim .sonra birden titremeye ateş basmaya başladı vücudum cikaracaktim tansiyon filan klamadi bayılacaktım eşim de nöbetçi :KK43: çok korktum lavobaya tekrar gitme ihtiyacı duydum bu kez ishal olmustum.Çok büyük karmaşa yaşadım hala vücudum yanıyor titriyorum :KK43:
Cnm o psikolojik panik atak gibi bir sey.ishal olman zaten bunu kanitliyor.kabizlikta sakin zorlama drunu ara hemen

mrb arkadaslar bugun nihayet ultrasona girdim bir tane bebegim varmis bir tanede bos kese 15 mm civari icinde embryo yok 10 gun sonraya tekrar gidicez emin olmak icin bakacaklar ama cok sukur gordum melegimi 8 hafta 5 gunluk kahverengi lekelerim hala devam ediyo ama sorun yok dedi hemsire cok mutluyum darisi olmayanlara insallah :KK36:

Cnm o psikolojik panik atak gibi bir sey.ishal olman zaten bunu kanitliyor.kabizlikta sakin zorlama drunu ara hemen
Evet ben hasta olacağım zaman lar da öyle panik atak gibi birşey oluyorum..telaş yapıp vücudum ter basıyor hızlı nefesler alıyorum psikolojik.daha da kötü oluyorum.

most: 38619765 .!.:
Benimde dün bugun geldi.dr 2 serden gunde 3 kere progestan verdi bende cok korkuyorum.disari cikicaktik bugun iptal ettim.hic bir is yapmiyorum.az geldi ama olsun.moralim cok bozul:KK43:
Benimde moralim bozuk ama unutmaya zorluyorum arada kendimi.agrida hissediyorum arada.tamda kendimi dinlemeyi birakmistim.simdi haddinden fazla dinliyorum.

Canim bu çatlaklar için badem yağını şimdiden mi kullanmak gerekiyor 7 haftalık olduk biz :-)
Olabilir canim. Kullanilabilinir tabiki. :KK54:
ben henuz baslamadim ama 1-2 haftaya baslarim bende.

Gecmis olsun canim. Allah sifa versin.

Back