- 20 Ağustos 2013
- 434
- 651
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
- #6.021
Herkese iyi seneler Yeni yılda hepimize sorunsuz bi hamilelik sağlıklı bebişler ve kolay doğumlar diliyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayvanın iyi geldiğini bi yerde okumuştum gece uyumadan önce ayva yiyince sabah mideyi rahatlatıyormuş benim çok bulantım olmadığı için denemedim istersen bi dene günün herhangi bi saatinde de yiyebilirsnMide bulantisina care bulan varmi? Ben zencefil cayi denedim bir sure yatisti yeniden basladi. Baska onerisi olan varmi?
Tamam canim sagol. DeniyecegimAyvanın iyi geldiğini bi yerde okumuştum gece uyumadan önce ayva yiyince sabah mideyi rahatlatıyormuş benim çok bulantım olmadığı için denemedim istersen bi dene günün herhangi bi saatinde de yiyebilirsn
hiçç biişey çare olmadı bana 3 bucuk haftadır çıkarıyorumMide bulantisina care bulan varmi? Ben zencefil cayi denedim bir sure yatisti yeniden basladi. Baska onerisi olan varmi?
Ah canım geçmiş olsun..Kendine iyi bakBoğazım agriyooo
Saglikli nice seneleree...
Bir arkadaşıma doktoru soğuk suya limon sıkıp iç demiş, çok iyi geldi diyordu. Birkaç damla değil ama yarısını falan.hiçç biişey çare olmadı bana 3 bucuk haftadır çıkarıyorum
Bir arkadaşıma doktoru soğuk suya limon sıkıp iç demiş, çok iyi geldi diyordu. Birkaç damla değil ama yarısını falan.
Sonucu yaz o zaman :)Aa bende deneyim ozaman bende de hala devam ediyor 1 kilo vermisim Yiyip cikarmaktan bıktım
Sonucu yaz o zaman :)
sagol canım bunuda deneyelimBir arkadaşıma doktoru soğuk suya limon sıkıp iç demiş, çok iyi geldi diyordu. Birkaç damla değil ama yarısını falan.
Bir bardağa yarım limon gibi anlattı, sorarım tekrar ama şu an geç oldu aramıyım. Bu şekilde bir deneyin isterseniz, benim bulantım akşam biraz azalıyor yarın bende deneyeceğim.tamam tatlım denerim yazarım buraya hatta şimdi 1 bardak içeyim ne kadar limon kaç damla ?