2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendimi fazlasiyla yorum acayip bi bel ağrısı var simdi resmen gunde en az iki kere supurge yapiyorum :) ufaklık dokecek kiracak bisey buluyo mutlaka

Ben yaşadım ilkinde oldu kalbi durdu kürtaj oldum 2. De aynı oldu ama sağlıklı bi şekilde doğdu 17 aylık şuan.. İnsan çok stress yapıyo elinde olmadan hep ilkindeki gibimi olacak diye diye mahvettmiştim kendimi şuan çok rahatım ama artık alıştım sanırım

Ya ne kadar zor tahmin edebiliyorum. Allah yardım etsin. Bazen böyle imtihanlar başına geliyor insanın.Ama şu da bir gerçek, Allah galu belada bir ruh yarattıysa o dünyada beden buluyor. Eğer yaratmadıysa bir bakıyorsun elinden kaymış. Bu konuda kulun elinden gelen hiçbir şey yok maalesef. Allah tez vakitte bu sıkıntıdan kurtarsın inşallah...

İnsallah benimde oyle olur doktoruma soyledim cem hemogram istedi onu yaptidrdim sonuclari bekliyorum bi de ne oldugunu arastiricam biraz insallah olumsuz sonuclanmaz hicbiseyim iyi dusinim iyi olaun diyorum ama elimde olmuyo iste bazen

Ben 12 Ocak'ta gidiyorum canım doktor ziyaretine.
başka sefere belki

Çok geçmiş olsun. İnşallah yakında duyarsiniz
Hoşgeldiniz Rabbim sağlıkla aldirsin yavrunu zu kucaginiza
kizlarr gunaydin dun kontrlum vardi proluton igne ve 1tane endol fitil verdi kalp atislarini gordukk kahverengi akinti normal dedi bakalm. dinleniorum hep
İlk hamileligimde 3 ay boyunca her regl günü kahverengi akıntı olmuştu şükür sorun yaşamadım. Sizde kafanıza yakmayın keyfini çıkarın
Benim merak ettiğim bebekler ultrason da biraz geride çıkıyor ya sonra adet tarihine göre mi tamamlıyorlar yetişiyor mu ?
Bebek büyüdükçe farkı kapatıyor
benim kızım 24 aylık kucağımdan hiç inmiyor bende kreşten geldiğinde 3 kat kucağımda taşıyorum
Almamak ne mümkün ... benimki de 4 yaşında . Hiç almasam gece wc ye kalkınca alıyorum . Allaha emanet bebislerimiz
mrb arkadaşlar bende soğuk algınlığı var galiba başım ağrıyor ve burun akıntım var olumsuz etkiler mi bebeği ?
Geçmiş olsun. Etkilemez çok küçük daha. Bol bol dinlenin ihlamur nane bal c vitamini alın geçer inşallah. Benimde boğazım şişti yine ((
Rabbimin bir bildiği vardır dediginiz gibi.insallh en kisa zamanda sağlıkla bir bebeğiniz olur.dualarimiz sizinle
Geçmiş olsun dr sorun bir ilaç verir belki . Hamileyken hasta olmak çok beter

İnsallah benimde oyle olur doktoruma soyledim cem hemogram istedi onu yaptidrdim sonuclari bekliyorum bi de ne oldugunu arastiricam biraz insallah olumsuz sonuclanmaz hicbiseyim iyi dusinim iyi olaun diyorum ama elimde olmuyo iste bazen
Allah ne ister de olmaz. Dua edelimben de sana dua edecem; )

Öyle mi? Feyza hanım ı hiç duymamıştım? Genelde herkes özür hanım a gidiyor diğer arkadaş kim? 3. Kişi?
bende oznur hanimi cok duudumt buna tesadüf bisey icin gtmstm guleryuzu ilgilenemsi her soruna cewap vermesi cok hosuma gtti bakalim simdlik ona gdcem burcu hanim nerde onu da ben duymadim..ucuncuyu bilmiyorum sanki biri daha van dayim dedi yanls hattlyr olablirim

Merhaba benim sat 7 kasım şu an 7+2 günlük bebişim dr tarih vermedi ama internetten baktığımda 15 Ağustos çıkıyor olası doğum tarihi kalp atışlarını duyamadık daha ama kesemiz var ve dolu çok şükür rabbim tamamına erdirsin inş isteyen herkesede nasipetsin inşallah

Ben bundan pek anlamadım gitti zaten yaa
Canım yaaa kaç haftalık bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…