• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gittim dr.a alttan bakti.kan aldi.hersey yolunda dedi 9 ocakta tekrar gel dedi.keseye baktik.kalp atisiyla ilgili birsey soylemedi[/Q
Kesenin boyutu ne kadarmis yaklasik ayni tarihlerimiz bende yarin gidicem de keseyi gorduk acaba bebegi girur muyum kizlar ne dersiniz

Kendimi fazlasiyla yorum acayip bi bel ağrısı var simdi resmen gunde en az iki kere supurge yapiyorum :) ufaklık dokecek kiracak bisey buluyo mutlaka

merhaba kızlar .. dünden beri moralim inanılmaz bozuk .. dünden beri kahverengi akıntım geliyor ilk önce damla damla geliyordu şimdi günlük ped kullanıyorum ilk gebeliğimdede böyle olmuştu ve kalbi durduğu için bebeğimi kaybetmiştim .yine aynı şeyin olmasından çok korkuyorum . doktorum progestan vermiyor düşecekse onu tutamayız zaten sağlıklı olmayacak belki de diyor . ilkinde kullanmıştım hiç bir yararı olmadı zaten .. morale ihtiyacım var .. sizden böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba ?

Ben yaşadım ilkinde oldu kalbi durdu kürtaj oldum 2. De aynı oldu ama sağlıklı bi şekilde doğdu 17 aylık şuan.. İnsan çok stress yapıyo elinde olmadan hep ilkindeki gibimi olacak diye diye mahvettmiştim kendimi şuan çok rahatım ama artık alıştım sanırım

Ben yaşadım ilkinde oldu kalbi durdu kürtaj oldum 2. De aynı oldu ama sağlıklı bi şekilde doğdu 17 aylık şuan.. İnsan çok stress yapıyo elinde olmadan hep ilkindeki gibimi olacak diye diye mahvettmiştim kendimi şuan çok rahatım ama artık alıştım sanırım
Ya ne kadar zor tahmin edebiliyorum. Allah yardım etsin. Bazen böyle imtihanlar başına geliyor insanın.Ama şu da bir gerçek, Allah galu belada bir ruh yarattıysa o dünyada beden buluyor. Eğer yaratmadıysa bir bakıyorsun elinden kaymış. Bu konuda kulun elinden gelen hiçbir şey yok maalesef. Allah tez vakitte bu sıkıntıdan kurtarsın inşallah...

İnsallah benimde oyle olur ;) doktoruma soyledim cem hemogram istedi onu yaptidrdim sonuclari bekliyorum bi de ne oldugunu arastiricam biraz insallah olumsuz sonuclanmaz hicbiseyim :( iyi dusinim iyi olaun diyorum ama elimde olmuyo iste bazen ;)

Ben 12 Ocak'ta gidiyorum canım doktor ziyaretine.
başka sefere belki ;)

Merhabalar. Kanamam oldu benim 1 gece hastanede yattım progestan kullanıyorum şimdi. Bulantım yok ama iştahsızım. Hazımsızlık var. Ara ara kasıklarımda ağrı oluyo. Doktor 12. Haftaya kadar olur dedi. Kese sağlıklı çok şükür ama kalp atışını duymadık henüz.
Çok geçmiş olsun. İnşallah yakında duyarsiniz
Merhabalar bu siteye üye olma amacım hamile kalamayan ve çocuk özlemi çeken arkadaşlara yardım etmek. 44 yaşındayım ve hamileyim.43 yaşında evlendim. Epey bi geç evlilik.Allah herkesin gönlünden geçeni versin. Rabbim büyük inş. bende bebeğimi sağlıklı kucağıma alırım.
Hoşgeldiniz Rabbim sağlıkla aldirsin yavrunu zu kucaginiza
kizlarr gunaydin dun kontrlum vardi proluton igne ve 1tane endol fitil verdi kalp atislarini gordukk kahverengi akinti normal dedi bakalm. dinleniorum hep
İlk hamileligimde 3 ay boyunca her regl günü kahverengi akıntı olmuştu şükür sorun yaşamadım. Sizde kafanıza yakmayın keyfini çıkarın ;)
Benim merak ettiğim bebekler ultrason da biraz geride çıkıyor ya sonra adet tarihine göre mi tamamlıyorlar yetişiyor mu ?
Bebek büyüdükçe farkı kapatıyor
benim kızım 24 aylık kucağımdan hiç inmiyor bende kreşten geldiğinde 3 kat kucağımda taşıyorum
Almamak ne mümkün ... benimki de 4 yaşında . Hiç almasam gece wc ye kalkınca alıyorum . Allaha emanet bebislerimiz
mrb arkadaşlar bende soğuk algınlığı var galiba başım ağrıyor ve burun akıntım var olumsuz etkiler mi bebeği ?
Geçmiş olsun. Etkilemez çok küçük daha. Bol bol dinlenin ihlamur nane bal c vitamini alın geçer inşallah. Benimde boğazım şişti yine :(((
Kızlar malesef bizden buraya kadar. Bebeğimden bufün ayrılmak zorunda kaldım. Lütfen sizler morqlinizi bozmayın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın. Her işte bir hayır varsır bizim nasibimiz bu kadarmış
Rabbimin bir bildiği vardır dediginiz gibi.insallh en kisa zamanda sağlıkla bir bebeğiniz olur.dualarimiz sizinle
kızlar ya iki gündür aşırı bulantı yaşıyorum bugün itibariyle soğuk algınlığı başladı hepsi bi arada beni mahvedio ilaç da içemiom bugün sadece bulantım için serum taktırdım. ne yapmalı bilmiorum çok zorlamaya başladı inş çabuk geçer yarın da dr randevumuz var
Geçmiş olsun dr sorun bir ilaç verir belki . Hamileyken hasta olmak çok beter

İnsallah benimde oyle olur :KK66: doktoruma soyledim cem hemogram istedi onu yaptidrdim sonuclari bekliyorum bi de ne oldugunu arastiricam biraz insallah olumsuz sonuclanmaz hicbiseyim :KK43: iyi dusinim iyi olaun diyorum ama elimde olmuyo iste bazen :KK66:
Allah ne ister de olmaz. Dua edelim;)ben de sana dua edecem; )

Öyle mi? Feyza hanım ı hiç duymamıştım? Genelde herkes özür hanım a gidiyor :anneadayı: diğer arkadaş kim? 3. Kişi?
bende oznur hanimi cok duudumt buna tesadüf bisey icin gtmstm guleryuzu ilgilenemsi her soruna cewap vermesi cok hosuma gtti bakalim simdlik ona gdcem burcu hanim nerde onu da ben duymadim..ucuncuyu bilmiyorum sanki biri daha van dayim dedi yanls hattlyr olablirim

Merhaba benim sat 7 kasım şu an 7+2 günlük bebişim dr tarih vermedi ama internetten baktığımda 15 Ağustos çıkıyor olası doğum tarihi kalp atışlarını duyamadık daha ama kesemiz var ve dolu çok şükür rabbim tamamına erdirsin inş isteyen herkesede nasipetsin inşallah

Çatlatma iğnesine göre benim tarih belli ama burada sat a göre hesaplayınca 6 haftalık gözüküyorum, anlamadım gitti. Çünkü burda herkesin profilinin Altın'da yazanla gerçek arasında en fazla 5-6 gün fark oluyor benim 2 hafta...:110:
Ben bundan pek anlamadım gitti zaten yaa
merhaba kızlar .. dünden beri moralim inanılmaz bozuk .. dünden beri kahverengi akıntım geliyor ilk önce damla damla geliyordu şimdi günlük ped kullanıyorum ilk gebeliğimdede böyle olmuştu ve kalbi durduğu için bebeğimi kaybetmiştim .yine aynı şeyin olmasından çok korkuyorum . doktorum progestan vermiyor düşecekse onu tutamayız zaten sağlıklı olmayacak belki de diyor . ilkinde kullanmıştım hiç bir yararı olmadı zaten .. morale ihtiyacım var .. sizden böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba ?
Canım yaaa :( kaç haftalık bebişin

Back