• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gittim dr.a alttan bakti.kan aldi.hersey yolunda dedi 9 ocakta tekrar gel dedi.keseye baktik.kalp atisiyla ilgili birsey soylemedi

Evet canim dr parol veya minoset kullanabilirsin demisti ama hicc fayda etmedii
Ağrıyan yerlere buz tutabilirsin, karanlık bir odada bir süre bu şekilde dinlenirsen fayda edebilir, bende işe yarıyor ama ağrı artmadan yapınca daha etkili. Birde ben çok etkisini görmedim ama soda iyi geliyor diyenlerde var.
Geçmiş olsun. Gözlerini yormamaya çalış.

Ağrıyan yerlere buz tutabilirsin, karanlık bir odada bir süre bu şekilde dinlenirsen fayda edebilir, bende işe yarıyor ama ağrı artmadan yapınca daha etkili. Birde ben çok etkisini görmedim ama soda iyi geliyor diyenlerde var.
Geçmiş olsun. Gözlerini yormamaya çalış.
Cok saol canim dinleniorum karanlikta bakalim inss gecerr

Gun icinde ben de kendimi koltuga pat diye birakiyorum, agir bir seyi kaldiriyorum, gece zaten uyurken kollarimibacaklarimi esnetirim ben, gerinir de gerinirim yani..
dikkat edin diyorlar ama bionik adam degiliz sonucta .
kisacasi bir sey olmaz merak etme, bu hareketler sebebiyle dusuk oldugunu aciklayan bilimsel veriler yok, ihtimalleri indirgemek icin soyluyorlar. Dusuklerin muhakkak embrioda genetik bir bozukluktan kaynaklandigi ve vucudun bu yuzden disari attigi ise kanitlanmis. Her iste vardir bir hayir dedikleri bu..
ne güzel yazmışsın canım içimizi ferahlattın. ağzına sağlık..

Kızlar malesef bizden buraya kadar. Bebeğimden bufün ayrılmak zorunda kaldım. Lütfen sizler morqlinizi bozmayın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın. Her işte bir hayır varsır bizim nasibimiz bu kadarmış
hayırlısıyla tekrar olacak yasrmin. iyi düşün hayırlısı buymuş biliyorsun.

kızlar ya iki gündür aşırı bulantı yaşıyorum bugün itibariyle soğuk algınlığı başladı hepsi bi arada beni mahvedio ilaç da içemiom bugün sadece bulantım için serum taktırdım. ne yapmalı bilmiorum çok zorlamaya başladı inş çabuk geçer yarın da dr randevumuz var

kızlar ya iki gündür aşırı bulantı yaşıyorum bugün itibariyle soğuk algınlığı başladı hepsi bi arada beni mahvedio ilaç da içemiom bugün sadece bulantım için serum taktırdım. ne yapmalı bilmiorum çok zorlamaya başladı inş çabuk geçer yarın da dr randevumuz var
bence doktora söyle bulantı için kullanılabilrn bir hap varmış versin. daha önceden hamile bir arkadaşım kullaanmış. şu an 11haftada arkadaşım var o da iki haftadır kullanjıyor ismini bilmiyorum ilacın istersen öğreniriz. Allah kolaylık versin azalacak inşallah merak etme. bende de çok bulantı var ama şükür kusmadım daha. öğürüyorum genelde. tuzlu ye az ye

cvbın için tşk ederim. dr ilaç vermiyor şikayetlerimi söyledğim zaman. sadce bi serum yazdı çok kötü olursan acilde yaptır diye. bende bugün yaptırdım. biraz ii geldi birşey yiyemiodum ilk defa yiyebildm. şimdi de nezle gibiyim ama inş bebeğim iyidir o yeter

bence doktora söyle bulantı için kullanılabilrn bir hap varmış versin. daha önceden hamile bir arkadaşım kullaanmış. şu an 11haftada arkadaşım var o da iki haftadır kullanjıyor ismini bilmiyorum ilacın istersen öğreniriz. Allah kolaylık versin azalacak inşallah merak etme. bende de çok bulantı var ama şükür kusmadım daha. öğürüyorum genelde. tuzlu ye az ye
Bende daha once kullanmistim. Meptamid adi yanlis hatirlamiyirsam. Ama doktor zorda kalmadikca alma demisti. Ben 20. Haftalik olana kadar mide bulantisindan dolayi kilo alamayinca verdi doktorum.

Mrblar
Wc gidince farkettim.beyaz kucuk kucuk biseyler geldi elime :-D Bilemedim nasil tarif edilir.
Bulanti ici n zofran kullaniyorum.ondan olabilir mi ki yoksa ne bileyim enfeksiyon vs midirki?

Kızlar malesef bizden buraya kadar. Bebeğimden bufün ayrılmak zorunda kaldım. Lütfen sizler morqlinizi bozmayın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın. Her işte bir hayır varsır bizim nasibimiz bu kadarmış
canım allahım gönlüne göre versin.sağsalim boy boy bebişlerin olsun inşallah en kısa zzamanda.herşeyin hayırlısı.üzme kendini.tekrar olur inşallah.allahım dayanma gücü versin.dikkat et kendine

Geçmiş olsun :( Allah tez zamanda gönlüne göre versin inşllh bundan sonra.

Pöfff hep ama hep yorgunum ben yaa :)
Gecsin ilk trimester bian once...

Aynen.. Hep uykum var, yorgunum hiç iş yapasım yok. Bir de çocuk.. Evet geçsin şu ilk üç ay artık..

Nasıl memnun musun canım? Ben ilk muayne de çok memnun kalmadım Gülbin hanımdan. Devam edicem şimdilik bakalım belki ben ilk muayne heycanıyla abartıyorumdur :))
çok araştırmıştım tavsiye eden de çok oldu, çok memnunum henüz iki kere gittim ama insan olarak da çok sevdim sıcak esprili bir doktor germiyor insanı, her şeyi de sakin sakin açıklıyor ne kadar saçma sorular sorarsanız sorun ;)

Back