• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim birçok arkadaşın kanaması varmış ve kalp atışlarını duymuşlar.sağliklı bir şekilde doğuranlar da var iyi düşün.üzülürsen daha kotu olur...her şey iyi olacak
ben sadece pıpıtlarını görebildim geçen hafta . 7 sinde gidince kalbinide duyucam inşallah .. iyi düşünmeye çalışıyorum inşallah iyi olur .. teşekkür ederim desteğin için ..

merhaba kızlar .. dünden beri moralim inanılmaz bozuk .. dünden beri kahverengi akıntım geliyor ilk önce damla damla geliyordu şimdi günlük ped kullanıyorum ilk gebeliğimdede böyle olmuştu ve kalbi durduğu için bebeğimi kaybetmiştim .yine aynı şeyin olmasından çok korkuyorum . doktorum progestan vermiyor düşecekse onu tutamayız zaten sağlıklı olmayacak belki de diyor . ilkinde kullanmıştım hiç bir yararı olmadı zaten .. morale ihtiyacım var .. sizden böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba ?
İnşallah sağlıklıdır ve hiçbirşeyi yoktur ..siz hep iyi düşünmeye çalışın dua edin olmazları olduran Allahdir ... inşallah sagliklica cocuklarimiz kucagimiza alırız ..Allaha emanetler ...

G
Kızlar ben dün geceyi hastanede geçirdim :KK43:
Sitede dolaşırken bir anda kasıklarımda bir ağrı hissedip lavaboya gittim bir de ne ne göreyim peçetede pembemsi kan var.
Panik olup apar topar en yakın hastaneye kapağı attık acilde iğne yapıldı serum verildi ayrıca progestan verdiler 8 saatte bir. Kanın rengi daha sonra kahverengiye döndü. Bugün öğlen saat 12 gb taburcu oldum hastaneden. Bu arada ultrasonda
keseyi gördüm kalp atışlarını duydum Allahıma şükürler olsun herşey normale döndü.:nazar: Progestan kullanmaya devam edeceğim. Şu 1.5 ayı sorunsuz atabilirsem kalkıp oynıycam valla :)
Hepimize sağlıklı hamilelik dönemleri ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklayabilmeyi diliyorum.
Rab hakkımıza hayırlısını nasip etsin!
Sevgi ve Sağlıkla kalın :KK54:
Gecmis olsun ins bidaa yasamazsiniz

Ben zaten doğum yapana kadar onun bizim olduğunu dusunmuyorum ...dua ediyorum ki sagliklica Allah bize bağışlar ...şimdi elimizden tek gelebilen kendimize dikkat etmek koruyan Allah ...

Kızlar malesef bizden buraya kadar. Bebeğimden bufün ayrılmak zorunda kaldım. Lütfen sizler morqlinizi bozmayın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın. Her işte bir hayır varsır bizim nasibimiz bu kadarmış

Masallah
Merhabalar bu siteye üye olma amacım hamile kalamayan ve çocuk özlemi çeken arkadaşlara yardım etmek. 44 yaşındayım ve hamileyim.43 yaşında evlendim. Epey bi geç evlilik.Allah herkesin gönlünden geçeni versin. Rabbim büyük inş. bende bebeğimi sağlıklı kucağıma alırım.
Hayirli olsun:anneadayı:

merhaba kızlar .. dünden beri moralim inanılmaz bozuk .. dünden beri kahverengi akıntım geliyor ilk önce damla damla geliyordu şimdi günlük ped kullanıyorum ilk gebeliğimdede böyle olmuştu ve kalbi durduğu için bebeğimi kaybetmiştim .yine aynı şeyin olmasından çok korkuyorum . doktorum progestan vermiyor düşecekse onu tutamayız zaten sağlıklı olmayacak belki de diyor . ilkinde kullanmıştım hiç bir yararı olmadı zaten .. morale ihtiyacım var .. sizden böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba ?
Gecmis olsun canim. Baska doktora git bence uzme kendini yat dinlen.

Hele yiyecek birşeyler hazırlamak eziyet geliyor ya :KK43: hormonlar ağlatacak beni bu kadar uzak da olmak sevdiklerime zor günümde yanıma gelemiyor olmaları kötü..ailesi yakınında olanlar kıymetini bilmeli bence.
Benim yanımda hiç kimse yok g.antep'te öğretmenim eşim annem hepsi memlekette ev arkadaşım var sadece :110: allaha şükür ki bulantım yok rahat geçiyor şimdilik

Kızlar malesef bizden buraya kadar. Bebeğimden bufün ayrılmak zorunda kaldım. Lütfen sizler morqlinizi bozmayın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın. Her işte bir hayır varsır bizim nasibimiz bu kadarmış
Gecmis olsun canim. Allah size tekrar saglikli bir bebek nasip etsin.

Kızlar çok şükür yavrumun kalp atışını duydum.çok rahatladım.Darısı duymayanların başına.Allah sağsalim kucağimiza almayı nasip etsin inşallah.USG ile SAT aynı verdi...

Senin kaç hafta kaç günlük canım benim şu anda 6+3 gunluguz ne zman duyabilirsiniz bizde acaba :)

Kizlar başim dunden beri cokk agrio parol aldim bi tane ama dayanamiorum napsamm :110:
Canim parol tableti kullanabiliyorsun ama cokta kullanma yine arastirmada anne sutune gectigini soylemisler yani bebegede gecer. Parol plus ve digerlerini kesinlikle kullanma prokpektusunde hamileler ve emzirenler kullanmamalidir yaziyo.

Canim parol tableti kullanabiliyorsun ama cokta kullanma yine arastirmada anne sutune gectigini soylemisler yani bebegede gecer. Parol plus ve digerlerini kesinlikle kullanma prokpektusunde hamileler ve emzirenler kullanmamalidir yaziyo.
Normal parol aldim canim ama kafayi yiycem agridan hic bi etkisi olmadiii

Back