- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
- #5.921
günaydın yeniyıl hepimize sağlıklı evlatlar getirsin hepimize nasip olsun kucağımıza almak yavrularımızı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuru incir kayısi ve bol su ic canmkahvaltıyı ben mecburen tatlıyla yaptım ilaç almam lazımdı canım istemiyo bi de kabızım ben kötüyüm yaa
aynen öyle yapıyorum ama geçmiyo bi türlü off sırf bundan ilaç almak da istemiyorum bi de progestan kullanıyorum zatenkuru incir kayısi ve bol su ic canm
ohhh tadını çıkar bakalım bizim yarım gün olsa 9 da eve giderdim ne güzel ama tam günüz maaleseffYılın son gününden herkese günaydın kızlar
Yarım gün çalışacağım sonra otele gideceğiz bu yılbaşı da böyle geçsin dedik seneye çok zor artık :)
Hepinize çok güzel bir yıl diliyorum 2015 de Minnoşlarımız sağlıkla zamanında gelsinler inşallah öpüldünüz
Gecmis olsun canim. Dunyaya geldiginde fikrin degisir merak etme.ilkinde 20. Haftaya kadar cektim simdi 2. Ye hamileyim :) allah sevgisini verince herseye katlaniyosun.Canım bende senin gibiyim, cok zor geçiyor maalesef benim hamileligim yemek görmek hatta yemek ismi duymak istemiyorum midem bulanıyor bütün yemeklerden igreniyorum bi ara domates salatalık yiyebiliyordum ondanda öğrendim artik sadece ayva ve portakal yiyebiliyorum zorla yemek yemeye çalışıyorum onuda cikariyorum, Allahım biran önce bundan kurtulmak istiyorum benimki tüp bebek 32 yaşındayım bu Allah nasip eserde doğarsa diyordum 35 olana kadar 2. Yaparım ama bu sıkıntıyı yaşayınca Allah bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sağlıklı uzun omur versin hayırlı evlat olsun 2. Asla düşünemiyorum Allah him günah yazmaz inşallah
Masallah diyelimm :)kizlarr 20lik dis agrisi cekiyorum ilacsiz nekdr zormus hersey insan smdi anliyo bide 2 kilo almisim dha smdiden nasi bi istahsa:)
Napıcaz böyle bilmiyorum, bende aynıyım, düne kadar kusma yoktu sadece midem bulanıyordu kusmada eklendiCanım bende senin gibiyim, cok zor geçiyor maalesef benim hamileligim yemek görmek hatta yemek ismi duymak istemiyorum midem bulanıyor bütün yemeklerden igreniyorum bi ara domates salatalık yiyebiliyordum ondanda öğrendim artik sadece ayva ve portakal yiyebiliyorum zorla yemek yemeye çalışıyorum onuda cikariyorum, Allahım biran önce bundan kurtulmak istiyorum benimki tüp bebek 32 yaşındayım bu Allah nasip eserde doğarsa diyordum 35 olana kadar 2. Yaparım ama bu sıkıntıyı yaşayınca Allah bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sağlıklı uzun omur versin hayırlı evlat olsun 2. Asla düşünemiyorum Allah him günah yazmaz inşallah
Sabah ac karnina zeytinyag ic canim 1 tatli kasigi kadar yeterli olur.kahvaltıyı ben mecburen tatlıyla yaptım ilaç almam lazımdı canım istemiyo bi de kabızım ben kötüyüm yaa
çok araştırmıştım tavsiye eden de çok oldu, çok memnunum henüz iki kere gittim ama insan olarak da çok sevdim sıcak esprili bir doktor germiyor insanı, her şeyi de sakin sakin açıklıyor ne kadar saçma sorular sorarsanız sorun
Canim rahmin buyudugu icindir. Kanaman yoksa muhtemelen birsey olmaz.Günaydın kızlar. Dün geceden beri kasığımda ağrı var, aniden batma oluyor.. Kanama vs birşey yok. Ama endişelendim. Doktora gitmem gerekir mi ki
sa zeytinyağı var aslında bakalım ama onu nasıl içebilirim ki denerim tatlım sağolSabah ac karnina zeytinyag ic canim 1 tatli kasigi kadar yeterli olur.
orkma canım. Doktor bana kanama olmadığı sürece sorun yok dedi. Bir kere kalp atışı görüldüyse inşllh bişey olmaz.Günaydın isteyim hala bel agrim var ve kasik agrim dun cok yormustum kendimi bugun dra gidecegim ins bende duyarim pit pitlari ikinci olmasina rağmen dr a gidince rwsmen kalp krizi geçiriyorum heyecandan