• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kahvaltıyı ben mecburen tatlıyla yaptım ilaç almam lazımdı :( canım istemiyo bi de kabızım ben kötüyüm yaa

Yılın son gününden herkese günaydın kızlar
Yarım gün çalışacağım sonra otele gideceğiz bu yılbaşı da böyle geçsin dedik seneye çok zor artık :)
Hepinize çok güzel bir yıl diliyorum 2015 de Minnoşlarımız sağlıkla zamanında gelsinler inşallah öpüldünüz

Yılın son gününden herkese günaydın kızlar
Yarım gün çalışacağım sonra otele gideceğiz bu yılbaşı da böyle geçsin dedik seneye çok zor artık :)
Hepinize çok güzel bir yıl diliyorum 2015 de Minnoşlarımız sağlıkla zamanında gelsinler inşallah öpüldünüz
ohhh tadını çıkar bakalım bizim yarım gün olsa 9 da eve giderdim ne güzel ama tam günüz maaleseff o_O:KK12:

Canım bende senin gibiyim, cok zor geçiyor maalesef benim hamileligim :KK43: yemek görmek hatta yemek ismi duymak istemiyorum :KK43: midem bulanıyor bütün yemeklerden igreniyorum :KK43: bi ara domates salatalık yiyebiliyordum ondanda öğrendim :KK43: artik sadece ayva ve portakal yiyebiliyorum zorla yemek yemeye çalışıyorum onuda cikariyorum, Allahım biran önce bundan kurtulmak istiyorum :KK43: benimki tüp bebek 32 yaşındayım bu Allah nasip eserde doğarsa diyordum 35 olana kadar 2. Yaparım ama bu sıkıntıyı yaşayınca Allah bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sağlıklı uzun omur versin hayırlı evlat olsun 2. Asla düşünemiyorum :KK43: Allah him günah yazmaz inşallah
Gecmis olsun canim. Dunyaya geldiginde fikrin degisir merak etme.ilkinde 20. Haftaya kadar cektim simdi 2. Ye hamileyim :) allah sevgisini verince herseye katlaniyosun.

Canım bende senin gibiyim, cok zor geçiyor maalesef benim hamileligim :KK43: yemek görmek hatta yemek ismi duymak istemiyorum :KK43: midem bulanıyor bütün yemeklerden igreniyorum :KK43: bi ara domates salatalık yiyebiliyordum ondanda öğrendim :KK43: artik sadece ayva ve portakal yiyebiliyorum zorla yemek yemeye çalışıyorum onuda cikariyorum, Allahım biran önce bundan kurtulmak istiyorum :KK43: benimki tüp bebek 32 yaşındayım bu Allah nasip eserde doğarsa diyordum 35 olana kadar 2. Yaparım ama bu sıkıntıyı yaşayınca Allah bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sağlıklı uzun omur versin hayırlı evlat olsun 2. Asla düşünemiyorum :KK43: Allah him günah yazmaz inşallah
Napıcaz böyle bilmiyorum, bende aynıyım, düne kadar kusma yoktu sadece midem bulanıyordu kusmada eklendi :(
Ayva banada iyi geliyor, serum falan taktırıyor musun?

Günaydın kızlar. Dün geceden beri kasığımda ağrı var, aniden batma oluyor.. Kanama vs birşey yok. Ama endişelendim. Doktora gitmem gerekir mi ki :(

çok araştırmıştım tavsiye eden de çok oldu, çok memnunum henüz iki kere gittim ama insan olarak da çok sevdim sıcak esprili bir doktor germiyor insanı, her şeyi de sakin sakin açıklıyor ne kadar saçma sorular sorarsanız sorun :KK66:

Bende baya beğeni tavsiye aldım öyle gittim o yüzden beklentim çok oldu sanırım :) Erkek doktorlar bayanlara göre daha anlayışlı sanırım.

Hanımlar benim çok farklı bir sorunum var :) Pazartesiden itibaren çalışma saatim günde 11 saate çıkıyor, molalarla birlikte. Ne zam var ne çalışır mısın bu şekilde deiye bana soran. Tabi mola çok kullanılmıyor iş sırasında moladayım bekle diyemiyosun. Bugün müdürümle konuşcam. :KK34:

Günaydın isteyim hala bel agrim var ve kasik agrim dun cok yormustum kendimi bugun dra gidecegim ins bende duyarim pit pitlari ikinci olmasina rağmen dr a gidince rwsmen kalp krizi geçiriyorum heyecandan

K
Günaydın isteyim hala bel agrim var ve kasik agrim dun cok yormustum kendimi bugun dra gidecegim ins bende duyarim pit pitlari ikinci olmasina rağmen dr a gidince rwsmen kalp krizi geçiriyorum heyecandan
orkma canım. Doktor bana kanama olmadığı sürece sorun yok dedi. Bir kere kalp atışı görüldüyse inşllh bişey olmaz.

Back