2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar bende soğuk algınlığı var galiba başım ağrıyor ve burun akıntım var olumsuz etkiler mi bebeği ?

mrb arkadaşlar bende soğuk algınlığı var galiba başım ağrıyor ve burun akıntım var olumsuz etkiler mi bebeği ?
Gecmis olsun canim. Bol bol sivi tuket ve ilac kullanma. Hamileler her turlu ilaci kullamiyor. Eger cok agirlasirsan doktora git ve kesinlikle hamile oldugunu soyle canim.

merhaba Nazenin ben de seninkine çok benzer bir problem yaşamıştım. doktoruma ilk gittiğimde 4+5 günlük hamileydim ama kesem 4,6mm idi ve doktorum daha 4 haftalık bile değil çok küçük demişti. ben de burada senin gibi yardım almak için problemimi yazmıştım. sağ olsun pek çok arkadaşım yardımcı olmuştu. 3 haftalık bir bekleyişten sonra doktoruma gittiğimde çok şükür hem bebeğimi hem de kalp atışını gördüm. doktorum 7+2'de dedi. önceki yorumuna bakarsan 7 haftalık olmalıydı, sat'a göre bakarsan 7+5 ama sanıyorum zamanla aradaki bu farkı kapatıyorlar. umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.

bu arada ben işim dolayısıyla pek sık giremiyorum foruma ancak kalbim sizlerle arkadaşlarım. yeni katılanları da çok çok tebrik ederim.

merhaba gebelik haftası tamamen döllenmeyle alakalı benim sat a göre 7+4 ama ultrasona göre 5 haftalık ben hamile kaldığım günü bildiğim için endişelenmiyorum ilk hamileğimde de biliyordum dr 3 ay sonra kabul etmişti benim söylediğim tarihi.

Kizlar bugun dr a gidiyorum.4 te dr da olucam dua edin bana kalp atislarini duyayim.bi de demin hamile oldugumu unuttum uzandim yukari dogru cok korkuyorum birsey olucak diye
Böyle korkarsak çok sıkıntı, benim içinde geçerli..
Bazen saçma şeylerden 'ay düşerse çocuk' diyorum.
Sonra düşünüyorum herşey Allah'ın takdiri, çok pimpiriklenmekle kaderin önüne geçemeyiz.

Canim haklsin ama zaman gecmek bilmiyo. Dr iki hafta sonra gel dedi. progestanin 15 in uzerinde olmasi kaliteli yumurta oldugunu gosteriyo ama kese niyw bu kadar kucuk anlamadim. Hcg de bayaa yuksek. Senin kese kac cikisti canim 5 haftalikken
canm hic kese boyuna falan bakmadım acikcasi ben cok ak d agitmedm doktora bi altinci haftada bide sekiznci haftada gttim

merhaba kızlar .. dünden beri moralim inanılmaz bozuk .. dünden beri kahverengi akıntım geliyor ilk önce damla damla geliyordu şimdi günlük ped kullanıyorum ilk gebeliğimdede böyle olmuştu ve kalbi durduğu için bebeğimi kaybetmiştim .yine aynı şeyin olmasından çok korkuyorum . doktorum progestan vermiyor düşecekse onu tutamayız zaten sağlıklı olmayacak belki de diyor . ilkinde kullanmıştım hiç bir yararı olmadı zaten .. morale ihtiyacım var .. sizden böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba ?

Canim birçok arkadaşın kanaması varmış ve kalp atışlarını duymuşlar.sağliklı bir şekilde doğuranlar da var iyi düşün.üzülürsen daha kotu olur...her şey iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…