• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Genelde sonradan yetisiyor canim. Ama onu kafaya takma bazen gec dollenme oluyor. Birde benim oglum hep 1 hafta onde gitmisti adet tarihime gore. Ama dogumu 1 hafta gec oldu. Daha once temmuz annelerini takip etmistim sezeyanlarin cogu haric hic birimiz gununde dogum yapmadi.
Yaa anladım. Teşekkürler :)

Gözünüz aydın :)çok güzel duygu değil mi...
Teşekkür ederim canım benim, evet çok güzel bir duygu ki hala inanamıyorum :D ilk bebeğimde kalp atışını dinlemeye gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrenmiştim :( ama çok şükür allahıma bu duyguyu bana da yaşattı. meleğimin kalp atışlarını duydum allah kucağımıza sağ salim alacağımız günleride göstersin bize.

Bendede durum ayni. Günlük ped kuullaniyorum.
vajinal jel kullaniyorum ona bagliyorum bukadar akıntı olmasını

bende de aynen su gibi damla geliyor, günlük pedin incesini kullanıyorum bazen çamasırıma geçiyor.
bir de bende kasık ve bazen rahm agrısı oluyor, vajinal bir agrı yani
akşam uyuyamadım yine, gecenin ikisinde kk'dan baktım, normal, rahim kasları geliştigi için falan yazmış herkes önceki yıllarda ama normalde olsa insan bir agrısı olunca korkuyor :(

Kizlar ben bisey sormak istiyorum,
burada 2. Bebegini bekleyen annelere sorum:
Siz cocugunuzu, ki daha kucukturler tahminimce, kucaginiza hic almiyor musunuz?
hani kesinlikle agir kaldirmayin falan diyorlar ya, simdi 2-3yasinda cocugu olan anne, yeniden hamile kalinca hic cocugunu kucagina alip kaldirmiyor mu?

benim kızım 24 aylık kucağımdan hiç inmiyor bende kreşten geldiğinde 3 kat kucağımda taşıyorum

Canim hareketler baslasa bu seferde az hareket edince ayy neden hareket etmedi. Birseymi oldu diye evham yapiliyo .:KK66:
Haklisin canim her daim iyi olsunlar bizimle olsunlar saglikla kavusalim ve icimiz hep rahat olsun insallah
Hele yiyecek birşeyler hazırlamak eziyet geliyor ya :KK43: hormonlar ağlatacak beni bu kadar uzak da olmak sevdiklerime zor günümde yanıma gelemiyor olmaları kötü..ailesi yakınında olanlar kıymetini bilmeli bence.
aynen canim ben de gurbetteyim.annem yanimda olsa simdi nazimi cekse. ev isi yapmiyorum ama yemek hazirlamak bile zor geliyor elim kalkmiyor gozumden uyku akiyor .bide kucuk kizim var onun ihtiyaclari derken yoruluyorum allah bebeklerimizi korusun

kızlar meraba.cumartesi günü çok ince pembemsi kan geldi.sonra geçti derken kanamam artmaya başladı.dünden beri de bayağı var kahverengi de değil.bildiğin adet kırmızısı.kasık ağrım ve bel ağrım çok fena zaten.bugün dra gittik büyük ihtimalle düşüyor dedi.5+4günlük olduğu için keseyi göremedi zaten küçük dedi.kan değerine bakalım dedi.bakalım düşmüş mü artmışmı.sonucu daha yeni aldım dra gösteremedim hala.ama kan değerim artmışş..5haftalıkken 143.98ken 5+4ken 219.7olmuş...bu neydi ki peki.

Back